Skal vi ikke lige uddybe det?

I maj 2011 åbnede GrejFreak.dk en helt ny hjemmeside, hvor der også blev lagt fokus på outdoor og udeliv. Den nye hjemmeside skal gøre GrejFreak.dk til hele Danmarks leverandør af militær- og outdoorudstyr. I den forbindelse har Web2Media varetaget følgende opgaver:

Onlinestrategi

  • Digital rådgivning
  • Strategisk sparring

SEO-strategi

  • Teknisk gennemgang
  • Onsite optimering
  • Linkbuilding
  • Søgeordsanalyse
  • Copywriting

Google Ads-strategi

  • løbende håndtering

User experience

Setup

360 graders uvildig rådgivning af GrejFreak.dk. Målet var dels at skaffe øget trafik samt løft i omsætningen på webshoppen. Indledningsvist er der udarbejdet en grundig søgeordsrapport med fokus på rentabilitet (ROI).

Nøgletal

Grejfreak.dk er steget markant i den organiske trafik som er steget med mere end 52 %. I samme periode er den indtjeningen via organisk trafik steget med mere end 72 %.

I 2014 har Grejfreak sammen med Web2Media haft særligt fokus på forbedringen af eksisterende trafik. Et gennemgribende UX-projekt med quickwins, prioritering af indhold samt udnyttelse af onsite rekommanderingsværktøj har resulteret i en samlet forbedring af konverteringsfrekvensen på 30 % for 2014 sammenlignet med 2013.

Vi havde igennem længere tid ønsket at styrke vores hjemmesides trafik og SEO-strategi, men vi vidste ikke, hvordan vi skulle komme i gang. Derfor henvendte vi os til Web2Media, som vi i dag har tæt samarbejde med. Fra dag 1 fik vi lavet en dybdegående rapport, og vi fik lagt planer for, hvordan vi kunne forbedre vores webshop.

Web2Media kontakter os løbende med ideer til forbedringer, der kan optimere hjemmesiden. Vi føler os meget tilpas med denne løbende og ærlige dialog, men derudover kunne vi MEGET hurtigt se effekten af Web2Medias arbejde med SEO og Google Ads. Total set har vi haft fremgang på samtlige parametre siden samarbejdets opstart. Vi kan dermed varmt anbefale andre virksomheder at indlede et samarbejde med Web2Media.

Kristian Rasmussen & Casper Pedersen
Grejfreak.dk

Hvordan skaber vi værdi?

SEO-optimeringen har været en stor del af den værdi, vi har skabt for GrejFreak. Gennem teknisk og onsite-optimering, linkbuilding og copywriting har kunden fået et stort parti af de organiske topplaceringer inden for deres branche.

Derudover har løbende rådgivning om alle digitale indsatser været en vigtig del af værdiskabelsen.

Læs om linkbuilding
Læs om user experience

Book uforpligtende sparring

Kig forbi Hundehuset, og lad os tage en snak om din online forretning.
Her er roligt og rart, og vi garanterer, at du får værdi med herfra.

Vi bider ikke – og det binder ikke!

Andre logrende hundehaler