Skal vi ikke lige uddybe det?

GrejFreak er en af Danmarks førende forhandlere af udelivsudstyr, jagtudstyr og militærgrej. Siden GrejFreak så dagens lys i 2008 har virksomheden levet for at skabe gode kundeoplevelser.

I dag er GrejFreak vokset til 70 medarbejdere med kontor og lagermiljø i Viby J.

Siden 2011 har Web2Media været en del af GrejFreaks spændende vækstrejse med 5 Gazeller. Her har fokus været, at sikre rentabel markedsføring og bundlinjeeffekt, således at GrejFreak løbende kan vækste forretningen endnu mere.

Web2Media har bistået GrejFreak med:

Resultater skabt i samarbejdet siden 2011:

  • 72% øget omsætning år-efter-år (364% i alt)
  • 35% øget trafik år-efter-år (178% i alt)
  • 146% øget omsætning via Google Ads år-efter-år (731% i alt)
  • 25% øget organisk trafik via søgemaskineoptimering (SEO)
  • 54% øget omsætning fra kundeklub

 

”I de snart 10 år vi har samarbejdet med Web2Media, har de været en stor del af den vækstrejse, som GrejFreak har været på. Vi er utroligt glade for samarbejdet og føler os altid godt rådgivet. Både på et forretningsmæssigt, strategisk og marketingmæssigt plan har Web2Media en stor betydning, særligt når det kommer til at navigere i det digitale landskab og udnytte muligheder for vækst.

I det daglige har Web2Media en vigtig rolle i både driften og udviklingen af vores digitale marketing. De medarbejdere, der er tilknyttet vores team, er vores forlængede marketingafdeling med adgang til samtlige digitale eksperter. De udfordrer os, er proaktive, ser vækstmuligheder og er utroligt engagerede i vores forretning.

Hvis andre står og mangler en samarbejdspartner om digital marketing og forretningsudvikling, der samtidig skal sikre, at din marketing er rentabel og sikre bundlinjeeffekt, vil jeg til enhver tid anbefale Web2Media."

Casper Pedersen, Medejer af GrejFreak ApS

 

Vi kan også hjælpe dig

Har casen vagt din interesse? Og vil du gerne have vores bud på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at vækste online og sikre maksimal marketing ROI? Så er du velkommen til at kontakte os - det forpligter ikke.