COOKIEPOLITIK

web2media.dk anvendes primært cookies til at optimere websitet og dets funktioner for dermed at skabe øget brugervenlighed. Nedenfor kan du læse mere om formålet med cookies på dette website, hvilke cookies vi benytter, og hvordan du sletter dem.

Hvad er en cookie?

Cookies bruges af stort set alle websites for at optimere brugerens oplevelse af websitet.

En cookie er en lille tekstfil, som websites gemmer på brugerens computer for at kunne genkende computeren ved tilbagevendende besøg. Den gemmes i brugerens webbrowser og kan samle information om, hvilke sider og funktioner der besøges med brugerens browser. Cookies bruges blandt andet til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af websitet.

En cookie kan ikke indsamle oplysninger på brugerens computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies bruges til at kunne genkende din og andre brugeres computer i tilfælde af tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger (som brugerens navn, adresse eller lignede) gemt i vores cookies.

Sådan blokerer og sletter du cookies

Ønsker du ikke at modtage cookies fra dette website, kan du i de fleste browsere vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje web2media.dk til listen over websites, du ønsker at blokere cookies fra.

Under internetindstillinger kan du ligeledes slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

Hvis du indstiller din browser til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktioner på vores website, der ikke virker, og i visse tilfælde kan du opleve slet ikke at kunne anvende websitet.

Vejledninger til sletning af cookies fra de mest almindelige browsere

Slet cookies i Internet Explorer
Slet cookies i Mozilla Firefox
Slet cookies i Google Chrome
Slet cookies i Safari
Slet cookies i Opera
Slet cookies på iPad, iPhone eller iPod touch
Slet cookies på Android mobil (på engelsk)
Slet cookies på Windos Phone (på engelsk)
Slet flash cookies (gælder alle browsere)

Hvilke cookies lagres, og hvad bruges de til?

På web2media.dk anvendes cookies til følgende formål:

Teknisk funktionalitet – så vi kan huske dine præferencer. Fx om du har accepteret cookies eller ej.
Trafikmåling og besøgsstatistik – som vi primært bruger til at forbedre websitets indhold og navigation.
Individuelt målrettet annoncering – så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig. For eksempel bannerannoncering på andre websites.

Nederst i denne cookie-politik kan du finde en oversigt over de cookies, der lagres, deres formål, samt varigheden af de forskellige cookies.

Brugen af personoplysninger

Personoplysninger afgives ikke til en tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har samtykket i at give os disse oplysninger i forbindelse med registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her kan indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med – for eksempel et køb. Oplysningerne bruges desuden til at få større kendskab til dig og de øvrige brugere af websitet. Brugen kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

Beskyttelse af brugerens personoplysninger

Persondataforordningen regulerer behandling og indsamling af personrelaterede oplysninger – herunder personoplysninger, der indsamles på internettet.

Ifølge persondataforordningen må behandling af personoplysninger om dig alene ske med dit samtykke. Når du har afgivet samtykke til behandling af dine personoplysninger, kan du til enhver tid tilbagekalde samtykket. Har du tilbagekaldt dit samtykke, vil dine personoplysninger blive slettet.

Hvis der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataforordningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig. Er oplysningerne forkerte eller vildledende, har du ret til at kræve, at oplysningerne berigtiges eller slettes.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, men afgivelse af dine personlige oplysninger sker på eget ansvar.

Personoplysningerne slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du blot rette henvendelse på ask@web2media.dk eller på telefon +45 42 40 78 80. Hvis der er registreret forkerte data, eller hvis du har andre indsigelser, kan du rette henvendelse via samme kontaktoplysninger. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataforordningen.

Nedenstående rapport opdateres månedligt

Bliv kontaktet LUK

Lær at lave annoncer

Download vores gratis Google Shopping-guide

Bliv kontaktet LUK

Mere trafik & øget salg!

Lær hvordan i vores nyhedsbrev