En del af Dall Int.

Den europæiske elite af digitale marketing bureauer

Store ambitioner i et internationalt perspektiv

Med en ambition om at være Europas bedste og foretrukne digitale marketing bureau er Web2Media stolt medlem og medgrundlægger af Dall Int.

En international digital alliance mellem de absolut bedste digitale bureauer i Europa.

Vi deler ikke samme tag - men vi deler samme værdier og ambitioner på vores egne og vores kunders vegne.

Vi giver dig altså ikke kun adgang til vores viden – du får adgang til viden fra hundredvis af lokale specialister med kompetencer spredt på tværs af Europa.

 

 

En genvej til uanede mængder af erfaring

At vi er en del af Dall Int.-familien er ikke bare et pænt klistermærke til vores hjemmeside. Nej, det er vores (og derved din) genvej til uendelige mængder viden, vi ellers ikke ville kunne støve op på egen hånd.

Med Dall Int. har vi de rette forudsætninger for konstant at være up to date på nationale såvel som internationale trends. Vores partnere i Dall Int. fungerer som vores forlængede arm, der kan give os insiderviden og hands-on erfaring fra utallige cases i de enkelte lande. Du kan læse mere om Web2Media og Dall Int. her.

Én samarbejdspartner, der giver dig adgang til hele Europa

Fremfor at have en country manager til hvert land, du ønsker at starte op i – og koordinering med utallige bureauer – får du én partner, der kan trække på ekspertressourcer i de enkelte lande.

Med en finger på pulsen i hvert land kan vi hjælpe med at rådgive og allokere dine ressourcer der, hvor vi kan se, du får det største afkast.

I stedet for at du skal spilde dine marketingkroner på at dyppe tæerne i vandet på de enkelte markeder, kan vi skyde genvej og trække på vores partneres erfaringer. Smart, ikke?

Skulle du være blevet varm på et marked, og skal den have et ordentligt ryk, hjælper vi dig godt på vej og introducerer dig til de absolut stærkeste eksperter på det enkelte marked. Partnere, som vi står inde for. Partnere, som vi ved kan give jer succes.

Udveksling af erfaringer på tværs af grænser

Dall Int. består af bureauer i den absolutte topklasse. Med mere end 460 specialister under samme tag er der uendelige erfaringer og gode learnings at trække på.

Det udnytter vi til fulde ved løbende at afholde workshops på tværs af grænser og give sparring i interne fora. Det sikrer os, at vi konstant udvikler os – og sørger for, at du kan være to skridt foran konkurrenterne.

 

Udvikling af digitale værktøjer i international klasse

De seneste år har vi løbende udviklet digitale værktøjer, der gør dit såvel som vores arbejde ikke kun nemmere men også bedre. 

Og det vil vi fortsætte med. Men med hele Dall-familien i ryggen går det væsentligt hurtigere, og produktet bliver i international klasse fra dag ét.

Når kun det bedste er godt nok

Lad os være ærlige. Dall Int. er ikke en klub, som alle kan være med i. Faktisk de færreste.

For at kunne være med skal man være blandt top 3 % af Google Premier Partnerne. Dertil skal alle kunne fremvise nogle succescases, der får selv de mest erfarne online marketers til at tage en ekstra slurk af den lunke kaffe og spærre øjnene op.

Det er den hårde, men sande virkelighed. Og alt sammen for, at vi kan levere et produkt i verdensklasse.

  • 463 medarbejdere
  • 47 sprog
  • 73 priser vundet
  • 451 specialistcertifikater

Så ja. Det er ikke bare for, at vi kan have endnu et fancy badge på vores hjemmeside, at vi har været med til at starte Dall Int. Det er for, at vi kan løfte vores kunders forretning til et helt nyt niveau – nationalt såvel som internationalt.

 

 

Vil du stå stærkere i Danmark eller udvide til Europa?

Tag fat i os, og lad os tage en snak om, hvordan digitale marketing kan understøtte dine vækstambitioner lokalt og internationalt.