Digitale powertools

Der effektiviserer din marketing og maksimerer udbyttet

Vi flytter din forretning med digitale powertools

For os er digitale powertools en smartere, hurtigere, nemmere eller mere automatiseret måde at drive forretning på. I Web2Medias innovationsafdeling Idefix har vi derfor udviklet en række tools, som du med fordel kan benytte i din online forretning. For hvorfor gøre noget manuelt og besværligt, hvis det kan automatiseres og spare dig for mange ressourcer fremadrettet?

Vores tools er smarte løsninger på nogle af de hverdagsudfordringer, som du oplever i din online forretning. Vi fjerner siloopdelingen mellem de forskellige systemer og lader dig benytte vores tools på tværs af dine eksisterende platforme. Vores tools er nemme at anvende, så du behøver ikke være nogen kodeninja for at komme i gang. Alle kan være med.

Eksempelvis kan du spare 50 % af den tid, du bruger på at producere nyhedsbreve med vores populære tool QBuildR, der virker i alle CMS- og mailsystemer.

Læs mere om QBuildR og vores andre digitale powertools herunder.

PriceRunner BOOSTER

Fortæl dine kunder, hvem der har den skarpeste pris i markedet

Med PriceRunner BOOSTER kan du målrette dine annoncer mod de produkter, som har den billigste pris i forhold til dine konkurrenter.

På denne måde booster du annonceringen af de produkter, som klarer sig bedst muligt, på f.eks. Google Shopping eller Facebook. Alt dette sker helt automatisk, og vi tør godt love, at du både opnår højere konvertering, ROAS og en øget omsætning.

Fra manuel til automatiseret proces

Dette digitale powertool har allerede hjulpet mange af vores kunder, der tidligere selv analyserede prisdata fra PriceRunner og sammenlignede med konkurrenternes i en Excel-fil. En besværlig og tidskrævende proces, som vi nu har automatiseret.

Og bare rolig, vi klarer opsætningen for dig.

QBuildR

Skab unikke produktvisninger via dit datafeed

Berig dine landingssider, nyhedsbreve eller blogs med produkter – helt automatisk.

Med vores nye tool kan du anvende dit eksisterende datafeed til at skabe unikke visninger af dine produkter, direkte hvor dine kunder lander. Det er nemt og hurtigt, og samtidig sparer du tid i hverdagen.

Opsæt et nyhedsbrev på under 5 minutter

Har du tænkt over, hvor mange timer din virksomhed bruger på opsætning, Adobe Photoshop og med at klippe/klistre produkter frem og tilbage? Alt dette løser QBuildR, der nemt lader dig filtrere dit produktfeed, så du på under 5 minutter har et køreklart nyhedsbrev eller landingsside.

Før vi startede med QBuildR, brugte vi mange timer på e-mailmarketing om ugen. Nu kan vi spare 50 % af tiden, da QBuildR lader os integrere hele vores produktfeed i et nyhedsbrev. Det er super simpelt at anvende og giver os masser af værdi i hverdagen.

Simone Lorentzen
NY FORM

QBuildR Flyers

Dynamiske og vedligeholdelsesfri kampagnesider

Vi har udviklet et add-on til QBuildR, der gør det muligt at bygge dynamiske tilbudsaviser, som indbyder til interaktion.

I stedet for statiske PDF-udgaver af dit katalog henter vi indholdet ind via dit datafeed, så dine produkter altid er opdaterede. Udsolgte produkter fjernes automatisk, og du slipper for løbende kvalitetskontrol. I stedet får du vedligeholdelsesfri kampagnesider.

Øg konvertering med aktualitetsvisning

Digitale tilbudsaviser er typisk statiske PDF-udgaver af dit katalog, men ikke med QBuildR Flyers. Her kan du bygge dynamiske tilbudsaviser og f.eks. vise timetilbud med "Kun 1 på lager" samt lægge i kurv direkte fra siden.

Med aktualitetsvisning af dine produkter får kunden en kortere vej mod købet, og dét øger din konvertering.

Work smart,
not hard

Vil du se, hvordan vores digitale powertools virker i praksis? Kontakt os, så giver vi en gratis demo.

Sig endelig til, hvis din hverdag er fuld af langsommelige processer, som du mener, kan effektiviseres. Så sætter vi Idefix på sagen – og på sporet.