AVIOU

Et bedre digitalt katalog til dit website

Giv dit digitale produktkatalog en overhaling

Mange virksomheder gør brug af både fysiske og digitale bladrekataloger for at præsentere deres produkter. Desværre er brugeroplevelsen med digitale bladrekataloger langt fra optimal - særligt ikke for det stigende antal brugere, der besøger dit website via deres smartphones. Derfor har vi udviklet AVIOU - et revolutionerende system til produktion af digitale produktkataloger. AVIOU er bygget til at katalysere alle medier lige fra apps til Facebook, Instagram og Google.

 

På baggrund af dit datafeed skaber vi et råt layout til produktkataloget, som du efterfølgende kan finjustere og personalisere med inspirerende billeder og fængende indhold. Kataloget er automatiseret, så du slipper for at bøvle med en masse manuelt opsætningsarbejde. Det opdaterer endda sig selv løbende ifm. ændrede priser, lagerstatus osv. Du kan til hver en tid fremhæve en vare, ændre designet, skifte et billede eller rette en overskrift. Desuden kan du berige det digitale produktkatalog med features som "Nyheder" og "Populære produkter" for at tiltrække endnu flere inspirationssøgende brugere.

Fra data til digitalt katalog

“Hos BON’A PARTE prioriterer vi produktkataloget højt, fordi inspiration er afgørende for vores kunders brugerrejse. Eftersom vores kunder i dag i høj grad besøger os via mobilen, har vi brug for en mobilvenlig løsning bygget til denne adfærd. Vi har kørt første del af en test med AVIOU, der via den databaserede feedløsning på kort tid har forbedret vores konverteringsrate især blandt mobilbrugere i forhold til vores nuværende løsning, og vi glæder os til at tage næste skridt.”

Janni Søgaard Dahl - Campaign & Customer Journey Lead - BON'A'PARTE

 

Det kan du se frem til

Der er masser af fordele ved at opgradere dit nuværende digitale produktkatalog til AVIOU:

  • Kataloget tilpasser sig den enkelte brugers skærm, så man får en god oplevelse på både mobil, tablet og desktop. Det er afgørende i en tid, hvor stadig flere tilgår dit website fra deres smartphones.
  • Priser, billeder og produktbeskrivelser opdateres automatisk og følger f.eks. dynamisk din lagerbeholdning. Det betyder, at du slipper for besværligt og ikke mindst tidskrævende manuelt opsætningsarbejde.
  • Indholdet kan personaliseres til den enkelte bruger, så du får et digitalt produktkatalog skræddersyet efter dine ønsker og behov.
  • Du kan nemt tilføje eller fjerne produkter i et katalog - også efter, at det er gået live.
  • Indhold i produktkataloget kan genbruges på andre kanaler uden, at du skal starte forfra med opsætningen. Du kan altså med en cirkulær inspirationsrejse bruge dit katalog til at kickstarte en kampagne henvendt til nye målgrupper på eksempelvis Facebook.

Vi har flere powertools end AVIOU

AVIOU er ikke det eneste powertool, vi har udviklet for at optimere dine arbejdsprocesser og lette din arbejdsbyrde. Måske kan du have glæde af QBuildR eller ConvertR, der begge effektiviserer nogle af de langsommelige processer, som indgår i din arbejdsdag.