Hundeliv – hos Web2Media er dét et godt liv

Livet som sporhund hos Web2Media er ikke et hundeliv i klassisk forstand. Når vi ikke arbejder hårdt for vores kunder, går vi højt op i at have det godt og sjovt sammen.

Vi har mange timer hver dag foran skærmen med stor koncentration, og vi er afhængige af hinanden for at præstere optimalt. De to forhold gør det vigtigt, at vi har det godt socialt, og at der er plads til små afbræk, hvor vi laver noget aktivt sammen - typisk en omgang bordtennis eller bordfodbold.

Som den store familie vi er, spiser vi altid frokost sammen.

DOG EAT DOG-kultur?

Tonen er direkte og bramfri. Sarkasmen er ofte så tyk, at man kan skære i den. Flere af de toneangivende folk har fortid i eliteidræt og spiser præstationskrav til morgenmad. Alligevel er kulturen mere golden retriever end pitbull. I Web2Media vil vi hinanden det bedste og vores kunder det allerbedste.

hundeliv-quote

Vi går ikke så højt op i titler. Vi forventer, at folk tager initiativ og udviser ansvar - uden en ‘top dog’ til at kigge over skulderen. Tisser du på den forkerte lygtepæl, får du direkte besked, men du får også hjælp til at ramme rigtigt næste gang.

Hos os vil du passe godt ind, hvis du er en familiehund med lyst og evner til at præstere som en greyhound.

Vi er stolte af at have modtaget årets Gazelle 2017. Tjek statuen ud næste gang du besøger Hundehuset – den har fået sin faste plads i receptionen.

Før, under, efter. Vi sendte Rasmus og Allan til Dublin for at deltage i Google Premier Partner Awards 2017. Endnu engang var vi nomineret i kategorien Shopping med vores banebrydende arbejde – denne gang som det eneste danske bureau på tværs af alle kategorier.

Heartfit

Hver femte fredag hopper sporhundene i træningstøjet og dyrker motion med Heartfit. Vores træningssessions handler ikke kun om at skabe modvægt til en stillesiddende hverdag. Det handler om at styrke de gode relationer og det sociale fællesskab. Al den gode energi tager vi nemlig med tilbage i vores daglige arbejde, og her bliver den til arbejdsglæde.

Det der med at være nomineret til Google Premier Partner Awards som det eneste danske bureau i kategorien Shopping – det er vi ret stolte af. Derfor smiler Martin og Allan også så stort, da de i december 2016 var i Dublin for at overvære overrækkelsen.

Hundeliv

I efteråret 2016 sendte business-skoene en tur ud i skoven. Her fik hundene lov til løbe frit for at få energiniveauet helt i top og styrke teamets samarbejde. Endnu engang tak til Heinrich Johansen for at hive os ud til sit lækre kontor.

hundeliv_mindfulness

I en hektisk hverdag er det vigtigt med små mentale pauser for at kunne være effektiv og i balance. Derfor har vi allieret os med den kompetente mindfulness-ekspert, Heinrich Johansen, som bl.a. hjælper os med at veksle mellem race-time og pit-time.

Åbent Hus-arrangement - maj 2015

Flere af sporhundene elsker at køre mountainbike, og gør det ofte før eller efter fyraften.
Download e-bog LUK

Er du klar til GDPR?

Forstå og få styr på GDPR med denne e-bog.