Innovation - kernen i Web2Media Labs

Vi effektiviserer din marketing og maksimerer udbyttet via eksterne og egne tools

Vi flytter din forretning med teknologi og innovation


Skal du have digital succes og vinde kampen om kunderne for vækst, er det afgørende, at din digitale forretning ikke bliver bremset af systemer eller besværlige arbejdsgange.

Derfor har vi hos Web2Media et dedikeret team - Web2Media Labs - som hjælper dig med at sikre, at du har det helt rette set-up til at løse netop dine udfordringer – og sikre en smartere, hurtigere, nemmere eller mere automatiseret måde at drive forretning på.

Findes det perfekte tool ikke, udvikler vi de selv

I Web2Media Labs holder vi os løbende ajour med, hvilke muligheder der findes på markedet, og hvad der skal til for at udnytte dem optimalt. Vi har hele tiden fingeren på pulsen i forhold til, hvilke formater, produkter og systemer det perfekte set-up indeholder.

Findes det rette tool endnu ikke, eller det er alt for omstændigt eller dyrt, bygger vi det gerne selv.

Spar 50% af din tid: Tools der effektivisere din marketing

Vores tools er innovative og løsninger på nogle af de hverdagsudfordringer, som du oplever i din online forretning. Med andre ord effektiviserer vi marketing via kendskab til digitale tools og udvikling af egne!

Eksempelvis kan du spare 50 % af den tid, du bruger på at producere nyhedsbreve med vores populære tool QBuildR, der virker i alle CMS- og mailsystemer.

Læs mere om QBuildR og vores andre digitale powertools herunder. Og tag fat i os for rådgivning om systemer og tools der kan effektivisere din marketing og spare dig for tid.

QBuildR

Vil du også spare 50% af din tid på at opsætte nyhedsbreve?

Har du tænkt over, hvor mange timer din virksomhed bruger på opsætning, Adobe Photoshop og med at klippe/klistre produkter frem og tilbage?

Alt dette løser QBuildR, der nemt lader dig filtrere dit produktfeed, så du på under 5 minutter har et køreklart nyhedsbrev eller landingsside.

Før vi startede med QBuildR, brugte vi mange timer på e-mailmarketing om ugen. Nu kan vi spare 50 % af tiden, da QBuildR lader os integrere hele vores produktfeed i et nyhedsbrev. Det er super simpelt at anvende og giver os masser af værdi i hverdagen.

Simone Lorentzen
NY FORM
Anbefalinger til Instagram-annoncering

ConvertR

Slår standard integrationer ikke til? Så læs mere om vores digitale powertool ConvertR.

ConvertR henter, transformerer og videresender data mellem systemer når standard integrationer ikke slår til.

Så hvis du har brug for at flytte data fra A til B med sikkerhed for at data når frem eller vil berige data undervejs og samtidig overholde regler omkring GDPR bør du kigge nærmere på ConvertR til at udføre jobbet.

Work smart,
not hard

Vil du se, hvordan vores digitale powertools virker i praksis? Kontakt os, så giver vi en gratis demo.

Sig endelig til, hvis din hverdag er fuld af langsommelige processer, som du mener, kan effektiviseres. Så sætter vi Web2Media Labs på sagen – og på sporet.