Vi maksimerer udbyttet af din marketing

Sammen sætter vi retning for indsatser, der vækster din virksomhed

Et klart mål:
At være blandt Europas elite af digitale marketing bureauer

Vi arbejder altid benhårdt på at være en af Europas førende indenfor digital marketing. Vores fornemmeste opgave er, at maksimere udbyttet af marketingbudgetter og vækste virksomheder.

Med +50 digitale håndværkere og strateger sikrer vi, at indsatser ikke står alene, men understøtter hinanden i din målgruppes kunderejse frem mod et endeligt køb og fastholdelse for høj kundelivstidsværdi (CLV).

Her ses et udpluk af vores specialer, som spænder bredt fra analyse, digital strategi og rådgivning til produktion og eksekvering af digitale marketing initiativer:

Vi ser digital marketing som en helhed

Tiltrods for at vi er stolte af vores håndværk og brede i kompetencer, lader vi os ikke forføre af det ene medie fremfor det andet. Istedet lægger vi en strategi ud fra dine forretningsmål og dine kunders købsrejse, der i sidste ende binder din marketing sammen, og sikrer ROI for hele forretningen. At du så vækster på Google og Facebook, og vi dermed finder flere kunder og tjener flere penge til dig er noget af dét vi elsker at arbejde på hver dag - hele året rundt.

Når du effektivt ud til dine målgrupper?

Vi bruger REAN-modellen til at lægge digitale strategier, fordi det øger kvaliteten både i forhold til forventning, planlægning og analyse. Har du brug for værktøjer til at øge din kendskabsgrad og på den måde sørge for, at din målgruppe kender dit brand? Så kan vi anbefale:

Digital strategi

Real time bidding

Som kunde hos Web2Media får du:

Din egen faste rådgiver
En ærlig og ambitiøs samarbejdspartner
Adgang til +50 specialister

Vidensdeling gennem
1:1-workshops

Vil du sikre dig, at dine digitale kompetencer altid er i overhalingsbanen? Vores erfaring viser gang på gang, at koncentrerede workshops virkelig booster udviklingen i forretningen.

Derfor holder vi ofte 1:1-workshops inden for områder som digital strategi, søgemaskineoptimering, Google Ads, e-mailmarketing, sociale medier og meget mere.

Tag et kig på vores referencer

Se hvordan vores kompetencer har vækstet virksomheder

Skal vi arbejde sammen?

Tag fat i os, så vi kan få snakket om, hvordan vi sammen løfter din digitale marketing. Lad os få vores knowhow ud at leve i din virksomhed – og dit brand og budskaber ud at leve digitalt.