Skab en øget vækst i din webshop

Internethandel er stærkt stigende. Alene i 2018 har internethandel haft en stigning i Danmark med 11 %. Desuden handlede hele 54 % af forbrugerne mindst tre gange hver måned online. Tendensen ser ud til at fortsætte, og derfor er det vigtigere end aldrig før, at du får en gennemtænkt og veludført e-commerce-strategi til din webshop. Det handler i bund og grund om at skabe en god købsoplevelse for dine kunder, så de vælger dine produkter i første omgang og fortsætter med det.

Hvad er en e-commerce-strategi?

E-commerce-strategi er en paraply, der dækker over mange discipliner, som vi binder sammen via unikke værktøjer, rådgivere med stor erfaring samt et brændende ønske om, at din forretning skal udvikle sig og slå dine konkurrenter.

For at opbygge en e-commerce-strategi benytter vi os af flere elementer:

  • Vores unikke strategianalyse, som giver dig uvurderlig indsigt i din eksisterende kanaltaktik og -udnyttelse, samt belyser oplagte indsatsområder og forventet udbytte.
  • Vores erfarne rådgiverteam samt prioritering af din e-commerce-strategi på taktisk niveau.
  • Vores stærke specialister inden for kanaldiscipliner som f.eks. Google Ads, Facebook, CRO og e-mail marketing. Se alle vores ydelser her.
  • Ambitiøse målsætninger og kontinuerlig opfølgning samt rapportering imod de fastsatte KPI'er.

Vi kan hjælpe dig med alt fra strategi til eksekvering

Den mest optimale strategi handler om at have det rette miks af tiltag som SEO, annoncering på Google og Facebook, kombineret med at din webshop-platform bliver optimeret til højere konverteringsrater gennem e-mail marketing og CRO.

Vi hjælper dig med rådgivning om, hvordan du bygger dine markedsføringsstrategier, og hvad de skal indeholde, således at din e-commerce-strategi kommer godt fra start. Vi kan også hjælpe med full service-opbygning, eksekvering og efterfølgende håndtering. Det kunne bl.a. inkludere feed-optimering. Vi kan dog også udelukkende hjælpe dig med strategien og prioriteringerne ift. din e-commerce-strategi, så dit eget team kan gøres endnu stærkere og arbejde mere målrettet ud fra en klar handlingsplan og best practice.

Vi kan også hjælpe med rådgivningen inden for alle aspekter vedrørende din webshop. Uanset om det er opbygningen af en ny landingsside, konverteringsoptimering af dit check-ud-forløb, eller om det er hjælp til opsætningen af e-mail marketing, Google Ads eller andet, står vi klar til at give dig en ekstra hånd og løfte dine resultater til nye højder!

Skal vi tage en snak om e-commerce?

Mangler du sparring og rådgivning om e-commerce? Vi har mange års erfaring med at gennemtænke den helt rette e-commerce-strategi. Vi kan hjælpe dig med det rette setup for din virksomhed.

Tag endelig fat i os for en uforpligtende snak om e-commerce.