Vinder af kategorien International Growth til Google Premier Partner Awards

For første gang har vi i Danmark et bureau, der er udråbt som de bedste i EMEA. Vi har længe arbejdet målrettet på at være blandt Europas førende inden for digital marketing. Og derfor gør det os også særligt stolte, at vi får en så stor anerkendelse fra Google ved at modtage førstepladsen for netop kategorien International Growth.

I et stærkt og tæt samarbejde med vores gode samarbejdspartner DK Company har vi skabt en case med så flotte internationale vækstresultater, at vi kunne løbe af med pokalen i kategorien International Growth til Google Premier Partner Awards. Læs den fulde case.

International Marketing - vi kalder det "Grow More"

Hos Web2Media har vi i årevis arbejdet målrettet på at være blandt Europas førende indenfor Digital Performance Marketing, Marketing Tech samt Digital Strategi og eksekvering. Vi er derfor stolt Google Growth partner samt medlem og medstifter af Digital Alliance International (Dall-int.com), som betyder, at vi har adgang til nogle helt unikke muligheder, der kan hjælpe din forretning med at vækste internationalt.

Vi er stolte af, at vores danske kunder vækster over 2x deres marked (faktisk tæt på 300%) sammenlignet med deres konkurrenter, men vi er mindst ligeså stolte af de mange danske kunder, som vi med succes har hjulpet ud i flere lande internationalt. Mange lige fra startanalyse, til markedsvalg, til konkret budgettering og eksekvering af handlingsplanen.

Med vores specialister og rådgiveres årelange erfaring har vi samlet et unikt ”Go-To-Market Framework”, som vi deler med vores kunder. Dette er din garanti for, at vi sammen kan lave en effektiv skaleringsplan og sætte handling bag.

Har du ambitioner om at sælge i udlandet? Eller mangler du måske at se den rette effekt i de udenlandske markeder, du allerede er åbnet i?

Så tag fat i os allerede i dag. Vi giver gerne et uforpligtende review af dine indsatser og vores anbefalinger til, hvordan du får endnu mere ud af dine indsatser.

International Marketing - Eksport analyse eksempel_Web2Media
Vi laver dybdegående analyser baseret på dine samt markedernes data, som kan hjælpe os i beslutningen om, hvilke markeder vi tilgår, samt hvordan vi tilgår dem taktisk.

Unikke fordele hos Web2Media

Fordelene ved vores "Go-To-Market Framework" samt vores helt unikke internationale position blandt Europas førende er bl.a.:

  • Vi er specialister i international marketing
  • Vi er udvalgt Google Growth-partner og kan trække på hele Googles lokale backoffice
  • Som Growth Partner kan vi levere dybe indsigter om de markeder, som du kigger ind i
  • Vi er Digital Alliance International-partner med +600 specialister i hele Europa
  • Vi har stor erfaring med rigtig mange danske, internationale kunder og har solide cases

Hos Web2Media går vi hele vejen med dig. Vores erfaring, know-how og unikke værktøjer skaber prioriteringen, handlingsplanen og eksekveringen for dig.

Få en unik internationaliseringsplan samt vores anbefalinger - skræddersyet til din forretning.

Tag fat i os allerede i dag.

Vi hjælper dig ud over landegrænserne

Som udvalgt Google Growth og Dall int. partner har vi adgang til lokale teams, så vi kan lave målrettede reviews af din nuværende marketing og hjemmeside via lokal viden krydret med vores ekspertise. Vi er det eneste danske medlem i Dall int., og vi har adgang til over +600 digitale specialister i hele Europa. Vi har altid en løsning på en teknisk eller taktisk udfordring i et givent marked.

Baseret på vores adgang til eksklusive datasæt hos eksempelvis Google skræddersyr vi dybe Go-To-Market-anbefalinger til din forretning. Vi giver dig en unik konkurrencefordel baseret på vores dybe dataadgang.

Som kunde hos Web2Media følger vores internationale eksekvering vores unikke rådgivnings-framework (arbejdsmetode):

  • Uvildigrådgivning - tilpasset din forretning
  • Konkrete handlingsplaner, som vi tager ansvar for på dine vegne
  • Stærk daglig eksekvering og ambitiøse mål fra vores erfarne teams
  • Dedikerede teams og en erfaren rådgiver, som tager ansvar for din forretning i det daglige

Kontakt os allerede i dag - og mærk hvilken forskel vores tilgang til din forretning kan gøre.

Web2Media - international Marketing Framework - Growmore

Få en unik internationaliseringsplan

Ønsker du en internationaliseringsplan, som er skræddersyet til lige netop din forretning? Vi sidder klar til at lægge en plan, der indfrier dine ønsker.

Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak.