Hjemmesideanalyse og rådgivning

Vi er først og fremmest rådgivere for vores kunder. Arbejdet i maskinrummet er vigtigt, men det er på rådgivningen, vi for alvor skiller os ud; med lige dele erfaring og passion for vores fag. Læg dertil vores branchekendskab og evne til at vælge de bedste underleverandører til lige netop dig.

Vores konsulenter er dygtige og ærekære. Vi elsker at få ting til at ske, men vi tror også på at handle på et informeret grundlag. Derfor tager al vores rådgivning udgangspunkt i en analyse af netop din situation og af dine data. Først når vi forstår din forretning, kan vi rådgive dig bedst muligt.

Vi har en veludstyret værktøjskasse til arbejdet med at behandle og tolke dine data. Men det væsentligste er vores konsulenters erfaring og passion for at finde de skjulte mønstre samt deres nysgerrighed efter at forstå din forretning.

Indrømmet: Af og til bliver vi grebet af idérigdom og lader os rive med af den gode energi, før vi kender alle fakta. Så råb op og klæd os på - god rådgivning sker sjældent uden et godt samarbejde.

Projektledelse

Mange har oplevet projektledelse som en unødvendig omkostning. Projektledere producerer jo ikke noget! Hos os ser vi projektledelse som den vigtigste kilde til besparelse. Web2Medias projektledere sørger for, at de rigtige opgaver bliver løst på de rigtige tidspunkter. To projektledertimer kan sagtens spare ti konsulenttimer, hvor der bliver arbejdet på den forkerte opgave (lille værdi) eller på det forkerte tidspunkt (tingene skal laves om senere).

På udviklingsprojekter budgetterer vi med ca. 20 % projektledelse - fordi vi ved, at den investering altid betaler sig for vores kunder.

Vi rådgiver blandt andet:

Vi har brugt Web2Media til alt fra rådgivning til eksekvering – at planlægge strategi og føre den ud i livet. De står på mål for det, de siger, og det giver os tryghed og ro til at fokusere på alt det vigtige.

Vi sætter stor pris på samarbejdet, især på grund af Web2Medias proaktive tilgang og deres evne til at løse komplekse tekniske problemstillinger.

Kasper Enggaard Krog
COO, co-founder, Lix Technologies

Det binder ikke – og vi bider ikke

Har du brug for sparring, inspiration eller afklaring? Vi kan rådgive dig i spørgsmål som: hvad skal din strategi være, hvilke kanaler skal du bruge og hvilket CMS-system skal du vælge?

Tag fat i os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.