Vores tilgang til Google Ads

Google Ads kan være relevant for både små og store virksomheder, og hos Web2Media stræber vi efter at give dig den bedste effekt af din annoncering. Derfor har vi fokus på hele din forretning og bruger Google Ads strategisk i samspil med øvrige kanaler.

Hvordan kan vi hjælpe med Google Ads?

Vi kan håndtere hele processen fra A til Z lige fra udvælgelse af relevante søgeord til udarbejdelse af annoncetekster og fastsættelse af budget ift. de ønskede mål. Som samarbejdspartner er vi ambitiøse på dine vegne, og vi stræber efter at være Europas bedste inden for vores felt.

Det er vores overbevisning, at de bedste resultater opnås gennem tæt dialog med vores kunder. Det er nemlig kunderne selv, der har den vigtige viden om, hvilke produkter der kommer på lager, hvor indtjeningen er størst, og hvor konkurrenterne kan presses på pris. Omvendt deler vi indsigter og data fra Google, som gavner forretningen.

Som Google Premium Partner er vi hos Web2Media en solid samarbejdspartner, der kan sikre, at du får det maksimale ud af dine Google Ads.

Feed-optimering & rådgivning

Med et optimeret feed lægges hele grundlaget for at få det optimale ud af din betalte annoncering.

Google shopping

Lad vores certificerede Google Ads-specialister hjælpe dig med at drive rentable Google Shopping og Google Ads-kampagner.

Retargeting

Med retargeting og remarketing, som det også kaldes, kan du få målrettede og dynamiske annoncer vist til de personer, der har besøgt din hjemmeside.

YouTube annoncering

YouTube er verdens næststørste søgemaskine og er en fantastisk annonceplatform. Uanset hvilken slags forretning du driver, bør du overveje YouTube-annoncering.

Vores teams er nøglen til en
succesfuld Google Ads kampagne

Googleads-illustration

Vi samarbejder på tværs

Du har nok hørt om ROAS som dit afkast fra Google Ads. Vores erfaringer viser dog, at det rette kanalmix er vigtigt for at opnå den optimale effekt af din annoncering. Derfor arbejder vi ofte med en ROI-baseret tilgang, hvor Google Ads indgår i et kanalmix med dine øvrige markedsføringskanaler.

Vi brænder for at sikre din forretning de bedste forudsætninger for digital succes, og det er vores ambition at gøre Google Ads til en god forretning på både kort og lang sigt. Det gør vi ved at lægge en holistisk markedsføringsstrategi med udgangspunkt i dine mål.

Google Ads kan være en avanceret annonceringsplatform med tæt på uanede muligheder. Søgeordsannoncering og displayannoncering er blandt de mest almindelige annoncetyper. Men har du også prøvet kræfter med YouTube annoncering, Performance Max, Discovery ads eller App-annoncering?

Psst… Ingen markedsføringskanal kan stå alene og annoncering på andre platforme vil øge sandsynligheden for at opnå de bedste resultater med Google Ads. Vi har kompetencer indenfor hele den digitale brugerrejse lige fra analyse af din kundedata, e-mail marketing og annoncering på sociale platforme.

Læs bl.a. om vores kompetencer indenfor annoncering på Meta eller TikTok, Snapchat og Pinterest.

Kontakt os i dag

Skal vi tales ved om Google Ads?

Er du nysgerrig på, hvordan du tager din annoncering på Google til næste niveau? Hos Web2Media er vi eksperter i Google Ads, og vi er Google Premier Partner 2022. Det er Googles blåstempling af, at vores kunder opnår gode resultater med Google ads.

Anders Schultz
Head of Paid Ads