Skab mere trafik med YouTube-annoncering

YouTube er en fantastisk annonceplatform, som i dag er verdens næststørste søgemaskine. Uanset hvilken slags forretning du driver, vil vi rådgive dig til at overveje en eller anden form for YouTube-annoncering. Der findes utallige muligheder, og vi garanterer, at du vil se markante resultater med en velovervejet og veleksekveret YouTube-strategi.

I modsætning til tv-reklamer er YouTube annoncering både målbart og i en helt anden prisklasse. En anden fordel er, at du vil kunne målrette dine annoncer til præcis det segment, du ønsker. Du kan blandt andet målrette dine annoncer efter emner, demografi, interesser og geografiske områder på nøjagtigt samme måde, som du kan med Google Ads.

Hvad er YouTube-marketing?

YouTube-videoer har et stort organisk potentiale, som mange virksomheder ikke udnytter. Det indebærer blandt andet muligheden for at få sine videoer eksponeret på relevante Google- og YouTube-søgninger. Det er en effektiv måde at generere trafik og øge dit brandkendskab.

Med videomarketing kan du effektivt kommunikere budskab og historier til forbrugerne i form af levende billeder. Du kan desuden slå på dine emotionelle eller funktionelle USP’er langt bedre. Derudover viser undersøgelser, at forbrugeren interagerer langt bedre med videoer.

Optimering af YouTube-kanal

Hos Web2Media tilbyder vi at optimere din YouTube-kanal og dine videoer, så potentialet udnyttes fuldt ud. Derudover kan vi udarbejde en guide, så du fremadrettet selv kan varetage uploadningen ud fra best practice.

Vi tilbyder sparring og hjælp både til opsætning, og til hvordan netop din virksomhed skal komme i gang med annoncering på YouTube. Vi kan også hjælpe med at producere videoindhold, både i form af storyboard og selve produktionen. Vi hjælper også med tests og evaluering af dine resultateter. Hvilke resultater opnår vi igennem videomarketing, og hvad kan vi forvente i fremtiden? Vi opstiller dine KPI’er og evaluere effekten på baggrund af disse.

Skal vi tage en snak om YouTube-annoncering?

Har du brug for rådgivning omkring din annoncering på YouTube? Vil du gerne vide, hvordan du optimere jeres nuværende kanal eller skal du i gang fra bunden?

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig, så tag fat i os for en uforpligtende snak om YouTube-annoncering.