Web2Media er certificeret Klaviyo Master Gold Partner

Som certificeret Klaviyo Master Gold Partner, betyder det, at vi har Klaviyos bekræftelse på at vores faglighed, ekspertise og kunnen er i topklasse inden for Klaviyo.

Vores rådgivere og specialister har et indgående kendskab til Klaviyo og dets mange muligheder. Med andre ord har vi et af landets stærkeste og mest kompetente teams indenfor Marketing Automation, som står klar til at hjælpe dig allerede i dag.

Klaviyo er til dig med en B2C webshop

Klaviyo er systemet til den moderne webshop, der vil stille krav til din marketing automation software.

Klaviyo er kendetegnet ved deres out-of-the-box funktionaliteter, og tillader dig eksempelvis at integrere din nuværende e-commerce platform med blot ét klik. Du kan blandt andet integrere dit shopsystem med Magento, BigCommerce, WooCommerce, Prestashop og Shopify. Med disse integrationer bliver alt ordredata, produktkataloger og kunder synkroniseret real-time til Klaviyo, hvilket giver dig unikke muligheder for at lave automations og nyhedsbreve med personligt indhold på baggrund af kundernes adfærd.

Når du har afsendt en kampagnemail, kan du eksempelvis aflæse, hvor stor en omsætning den har genereret, og hvilke konkrete produkter modtagerne har købt. Smart, ikke?

Hvorfor skal du vælge Klaviyo?

Ét-kliks integrationer

Integrer din nuværende e-commerce platform med blot ét klik.

Drag-and-drop funktioner

Indsæt - nemt og enkelt - de produkter, som du ønsker at fremvise i dine e-mails.

Unik segmentering

Lav unikke segmenter, du aldrig har markedsført mod før.

Dybdegående analytics

Opret custom rapporter, opsæt benchmarks og grav så dybt i data, som du ønsker.

I tvivl? Få en times gratis sparring

Har du brug for endnu mere viden om Klaviyo, og hvordan systemet kan hjælpe dig og din virksomhed?

Hos Web2Media brænder vi for at dele ud af alt vores viden om Klaviyo og succesfuld marketing automation.

Klik på nedenstående knap og book en times gratis sparring med vores direktør, Rasmus Terp.

Synkroniser og integrer Klaviyo med din Facebook konto

Klaviyo har mange smarte funktioner, men én af de funktioner, der virkelig skiller sig ud fra de andre marketing automation systemer på markedet, er, at du kan synkronisere og integrere Klaviyo med din Facebook konto.

Det kræver blot få klik at integrere Klaviyo og Facebook, hvorefter du har en funktion, der blandt andet kan sende leads direkte fra Facebook til Klaviyo - helt uden at du skal bruge et tredjeparts værktøj, som er tilfældet ved mange andre marketing automation systemer på markedet. Du kan også tilføje alle dine Facebook Lead Ad sign-ups til din Klaviyo e-mail liste, som vil spare dig for en masse tid og energi.

Integrerer du Klaviyo med din Facebook konto, er det slut med forvirrende e-maillister fra forskellige abonnentkilder.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed med Klaviyo?

Har du brug for sparring, inspiration eller afklaring i forhold til om Klaviyo er det rigtige system for din virksomhed? Eller arbejder du allerede i Klaviyo, men har brug for en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at udnytte mulighederne set i lyset af din forretning?

Så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Ofte stillede spørgsmål om Klaviyo