Til tops på Google med SEO-optimering

Hvis du gerne vil være synlig i Googles søgemaskine, kræver det en strategisk og nuanceret SEO-indsats. Selvom teknisk SEO stadig er en vigtig del af din optimering handler SEO i dag i høj grad om content af høj kvalitet og den generelle brugervenlighed på dit site.

Det er vigtigt at ranke højt på Google, da det vurderes at mere end halvdelen alle organiske klik tilfalder top 3 i de organiske søgeresultater.

Når du skal arbejde med at SEO-optimere dit website, er der mange relevante indsatsområder at tage fat i - eksempelvis søgeordsanalyse, content, metadata, sitestruktur, linkbuilding og tekniske problemstillinger mv. Uanset hvilken SEO-udfordring du står overfor, kan du være sikker på, at vi hos Web2Media lader vores passion for søgemaskineoptimering komme dig til gode.

Søgeordsanalyse og on site-optimering

Vi har udarbejdet et helt unikt værktøj til søgeordsanalyse, kaldet TrackMore, som er nøglen til at skabe struktur for dit website. Du får et bredt overblik over dine forretningsstyrker og forbedringsmuligheder.

Linkbuilding

Vi har mange års erfaring med at drifte effektiv linkbuilding på tværs af virksomhedsstørrelser og brancher. Vores linkbuilding fokus er altid kvalitet frem for kvantitet.

 
Teknisk SEO-analyse

Vores specialister sørger for en grundig teknisk analyse-rapport, der tager stikprøver af alle de faldgrubber, som vi erfaringsmæssigt ved, forhindrer Google i at forstå dit site optimalt og dermed begrænser din trafik.  

 

Strategisk SEO kan give dig afgørende konkurrencefordele

Derfor sørger vores SEO-team for at sætte en strategi, der er tilpasset din branche. Veludført SEO har med andre ord afgørende betydning for din forretnings optimale digitale tilstedeværelse i dag. Vi ved, at SEO er en disciplin med flere facetter. Derfor giver vi dig et overblik over det bedst mulige sammenspil, så du får en step by step-handlingsplan. Vi begynder altid med at sætte os ind i din forretningssituation, så vi sammen kan lave (del)målsætninger. Samtidig sørger vi for at sætte den relevante data i en kontekst, der gør det interessant for netop dit forretningseventyr.

Kontakt os i dag

Skal vi tales ved om SEO?

Har du brug for sparring, inspiration eller afklaring? Eller vil du gerne skære helt ind til benet og finde ud af, om og hvordan din hjemmeside kan blive placeret i toppen af Googles organiske søgeresultater?

Rasmus Madsen
Senior SEO-manager

rasmus-madsen