Linkbuilding der skaber synlige resultater

Hvis du gerne vil ligge i toppen på Google og helst foran dine konkurrenter, så er linkbuilding et must. Sammen med din on-page SEO hjælper linkbuilding til at positionere dig i søgemaskinerne. Og links er stadig det vigtigste enkeltstående SEO-element.

Med Googles nye algoritmeopdatering fra september 2016, Google Penguin 4.0, har vi oplevet hurtige resultater af en god linkbuildingstrategi, da tingene sker i real-time.

Ikke alle links er gode

Den nye opdatering betyder samtidig også, at Google straffer dem, som tager de nemme løsninger (black hat SEO). Links fungerer nemlig som en slags anbefalinger til dit website, og der er stor forskel på kvaliteten af links. Links fra relevante og betydningsfulde hjemmesider vægter højt, mens links fra utroværdige kilder er dårlige, og de sidste kan nemt skade din hjemmesides placering.

Med forkerte links, kan Google ligefrem tildele dig en linkstraf, som gør at antal besøgende på din side vil falde markant. Det kræver et stort arbejde efterfølgende at få fjernet de dårlige links, og det kan være svært at komme ud af Googles søgelys, hvis du først har fået en straf. Derfor er det yderst vigtigt, at du har styr på din linkbuilding. I dag handler det nemlig ikke om at få mange links, men om at få færre, men mere kvalificerede links.

Hvis du gør grundarbejdet godt med en ordentlig eksekveret linkbuildingstrategi, vil Googles algoritme opprioritere dig i søgeresultaterne. Og der er derfor alt mulig god grund til at sætte fokus på dette område.

Din opgave er at få skabt en bedre og sundere linkprofil end dine konkurrenter.

Linkbuilding kræver en stor indsats

Hvordan griber du det an? Hvor finder du troværdige links? Og hvilken strategi skal du lægge på området? Det kan godt virke uoverskueligt og svært at skulle stå for det selv.

Stærke, relevante og ikke mindst troværdige backlinks kræver også en stor indsats. Det kræver tid at få opbygget et godt netværk med samarbejdspartnere, hvor du kan få stærke links på troværdige hjemmesider, der ikke blot er skrevet med SEO som formål. Hos Web2Media har vi netop det gode netværk, som sammen med en gennemtænkt og grundig strategi giver dig de kvalificerede backlinks, der kan løfte din ranking markant.

Vi har flere forskellige metoder, som vi bruger til løbende linkbuilding for vores kunder, der giver synlige resultater.

Linkbuilding hos Web2Media

Hos Web2Media har vi en decideret ekspert, der stort set ikke laver andet end linkbuilding, og derfor altid er opdateret med de seneste nye tiltag fra Google. Inden for dette områder arbejder vi med:

  • Intern linkstruktur
  • Content linkbuilding via gode netværk med indlæg/artikler (både tekstforfatning samt udgivelse relevante steder)
  • Earned links - links fra samarbejdspartnere
  • Backlinks fra andre websites med høj autoritet, som dine konkurrenter har
  • Sociale links via en god social strategi, der får dine kunder til at arbejde for dig
  • Broken linkbuilding ved at sikre at alle de stærke links, der peger på dine hjemmeside, ikke rammer 404-sider
  • Acquired links – Hente de ”nemme” links, der giver god værdi til hjemmesiden
  • Ankertekster, der ikke sætter hjemmesiden i risiko for straf, men samtidig giver maksimal værdi

Med et varieret udbud af elementer er du ikke så sårbar over for Googles løbende ændringer på området og vil stå stærkere i strømmen af konkurrerende virksomheder, der også alle vil ligge øverst i søgeresultaterne.

En langsigtet strategi

Hos Web2Media får du ingen hurtige wupti-løsninger, da vi kun arbejder ud fra en langsigtet SEO-strategi med relevante links. Forarbejdet kræver en grundig teknisk SEO-analyse, så du får det bedste resultat. Det betyder, at vi har fokus på kvalitetsdomæner, relevans og kvalitet i arbejdet. Tvivlsomme og risikofyldte links skader ikke kun dit website, men også vores gode ry, så det holder vi os langt fra. Du får med andre ord kvalitet i din linkprofil udført af os. Analyse, strategi, eksekvering og opfølgning er en naturlig del af arbejdet.

Linkbuilding er kontinuerligt og kan ikke klares med et par links eller to én gang. Dog skal du også være opmærksom på, at dit linkarbejde skal være så naturligt som muligt, så det gælder om, at du hverken overdriver eller gør for lidt. Vi hjælper dig med at finde den rette balance.

Vi har bl.a. hjulpet:

Skal vi tales ved om linkbuilding?

Har du brug for sparring, inspiration eller afklaring? Eller vil du gerne skære helt ind til benet og finde ud af, om det er den rigtige vej at gå for din virksomhed?

Så tag fat i os og få en uforpligtende snak.