Kom øverst på Google med copywriting

Tekstforfatning og copywriting er og vil fremover være en vigtig del af din hjemmeside eller webshops rangering på Google. Det er vigtigt at skrive tekster, der er SEO-optimerede, hvis du ønsker, at dine kommende kunder finder dig online.

God tekstforfatning er vigtig både i den første del af købsfasen, hvor kunderne afsøger markedet for at få inspiration, og til den sidste del af fasen, hvor de skal kunne finde nemt frem til dit produkt.

Hvis dine webshoptekster er optimeret til SEO af en copywriter, rangerer dit website højere på Google, og det betyder flere besøgende, flere køb og flere penge på bundlinjen.

Vidste du ...

At 75 % aldrig scroller forbi den første side med søgeresultater? Og at søgning er nummer 1 til at lede trafik til indholdssider og overgår endda sociale medier?

Hvad er copywriting?

God copywriting handler om at forfatte tekster, der er indbydende og flydende, og samtidig tager højde for Googles algoritmer. For at rangere højt på Google skal du søgemaskineoptimere teksterne på din hjemmeside eller webshop.

Men du kan ikke bare skrive hvad som helst i forhold til copywriting. Du skal skrive teksterne, så de har det rette antal søgeord, relaterede søgeord og opbygning. Det handler også om at optimere metatitler og metabeskrivelser, som de ses på Google, når din kommende kunde søger efter dit produkt.

I dag er det ikke et spørgsmål om, hvorvidt man bør arbejde med SEO og copywriting. Tekstforfatning er et konkurrenceparameter, og dem, der ikke arbejder med det, kommer bagud i søgeresultaterne og ender med at miste kunder.

I dag handler mange online, hvorfor det er ekstremt vigtigt, at du har copywriter-tekster på din webshop, der driver kunderne ind til dig fra Google.

Fakta

81% procent af alle shoppere laver faktisk research online, inden de laver et større køb. Specielt organiske resultater på Google er vigtige. Undersøgelser viser nemlig, at 70-80 procent af forbrugere ignorerer betalte annoncer og fokuserer på organiske resultater.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos Web2Media er vi specialister i tekstforfatning og copywriting, og vi kan skrive alle de tekster, du har brug for, uanset om det er produkttekster, kategoritekster eller blogindlæg.

Vi arbejder ud fra en analytisk tilgang, hvor vi begynder med en grundig søgeordsanalyse, hvor vi identificerer de mest eftersøgte søgeord og relaterede søgeord. Vi udarbejder en overordnet plan for din webshop, så alle sider har unikke søgeord, så du undgår intern konkurrence. På den måde sparer du penge, fordi dine sider ikke konkurrerer med hinanden. Det er blot et af mange aspekter, som vi arbejder med, når vi laver søgemaskineoptimering.

Vores grundige analyse sender vi videre til vores tekstforfattere eller copywritere, der er uddannet i copywriting og trænet i at skrive teksterne efter de optimale SEO-principper og den nyeste viden om, hvad Googles søgemaskine har fokus på. Copywriterne ved præcis, hvordan teksten skal skrives optimalt for at give dig de bedste resultater, og de har styr på det gammeldags skrivehåndværk, så teksterne er både flydende og indbydende.

Vi har stor erfaring med at lave copywriting eller tekstforfatning og skrive SEO-tekster til en lang række kunder, og de har opnået overvældende resultater - selv ved blot en mindre indsats. Specielt SEO-optimering af tekster på webshops koblet sammen med annoncering på Google Ads og Google Shopping har vist fantastiske resultater.

Skal vi tales ved om copywriting?

Har du brug for sparringspartnere med mange års erfaring med copywriting? Eller vil du gerne skære helt ind til benet og finde ud af hvilken strategi, der er den rigtige vej at gå for din virksomhed i forhold til jeres copywriting?

Så tag fat i os og få en uforpligtende snak om copywriting.