Få produceret video med vores Creative Team

Vi tilbyder en komplet kreativ proces

Hos Web2Media får du ikke bare video, der ser skarpt og professionelt ud - du får video der performer. Det sikrer vi gennem en grundig proces helt fra den indledende idé- og konceptudvikling til optagelse og klipning af selve videoen. Vi sikrer vi har din forretning og marketingplan med som anker hele vejen igennem, så videomaterialet ikke bare ser flot ud, men også tjener sit marketingmæssige formål. 

Rådgivning på og eksekvering af videokoncept og storyboard og manus

Optagelse on location med professionelt, industry-standard udstyr

Klipning og versionering til ønskede og anbefalede formater på tværs af social, web, mv

Nogle af vores tilfredse videokunder

Udvalgte produktioner

CULTURE - Cille Fjord ambassadørspot

L9, DK Company - brandfilm

DIT Akademi, Dansk IT - kundetestimonial

Thai Cube, Kitchen Joy - produktvideo

Videoproduktion til B2B og B2C

Interesseret i flere cases? Se øvrige udvalgte videoproduktioner her.

Vi har stor erfaring med videoproduktion til marketingformål i både B2C og B2B sammenhæng. Vi varetager typisk hele processen fra koncept til klipning, men har også mulighed for blot at rådgive i den indledende fase og udelukkende producere videomaterialet baseret på jeres færdige koncept.

Vores Creative Team arbejder til dagligt tæt sammen med vores Paid Media-afdeling, hvilket sikrer vi altid er på forkant med den nyeste viden om hvilken type videoindhold, der performer.

 

Lidt om vores proces

Fra løs idé til færdig reklamefilm

En typisk videoproduktion hos Web2Media består af de tre faser hhv. Pre-produktion, produktion og post-produktion. De indebærer følgende.

Pre-produktion: Vi afholder et indledende konceptudviklingsmøde sammen, hvor du får lov at dele dine umiddelbare tanker og vi får lov at være nysgerrige på dine behov og din forretning og dine specifikke videobehov. På baggrund af dette møde udformer vi vores oplæg på et koncept og storyboard. Efter eventuelle justeringer og endelig godkendelse, påbegynder vi planlægning af alt det praktiske (location scouting, eventuel casting, produktionsplan mv.).

Produktion: Op til selve optagedagen står vi for, at koordinere med location, statister/medvirkende og sikrer alt praktik er på plads. Typisk producerer vi filmen over 1-2 skydedage, alt efter videoproduktionens omfang.

Post-produktion: Her kan I indgå lige så meget i processen, som I ønsker. Vi stræber efter at have et "rough cut" klar til jer kort tid efter optagedagen, hvor I har mulighed for at give input/ønsker til retning, tone og stil etc. Herefter er der et par ekstra feedbackrunder, indtil hovedfilmen er godkendt. Så snart den er det, versionerer vi filmen til de aftalte kanaler I skal have den distribueret på. Ønsker I at komme forbi kontoret og være med i selve klippeprocessen og give "live feedback", så er der rig mulighed for dette.

En produktion kræver oftest omkring 4-5 uger fra pre-produktion til aflevering af det endelige produkt. Afhængigt af omfanget kan vi dog i visse tilfælde eksekvere en komplet proces på helt ned til 2 uger.

Kontakt os i dag

Lad os høre mere om dine videobehov.

Har du brug for at få dit produkt eller din ydelse formidlet i video? Har du glade, tilfredse kunder, som ville være oplagte at filme til positive udtalelser af din service? Du har altid mulighed for, at række ud til os for en uforpligtende snak om et eventuelt videobehov.

Marcus Amankwa-Jensen
Head of Creative Team