Arbejdspladsen du ikke vil hjem fra

 

Hos Web2Media er det vores klare ambition at skabe en arbejdsplads, som hver dag danner rammerne for høj motivation og arbejdsglæde. Det betyder, at den enkelte medarbejder har stor indflydelse på både rolle og opgaver.

Vi tror på "hvem før hvad". Med andre ord er det ikke altafgørende, hvilken uddannelsesmæssig eller faglig baggrund, som vores medarbejdere har. I stedet tror vi på, at passion og interesse for digital marketing er afgørende for faglig stolthed, hvor der er plads til både at vokse og fejle. Det gør vi med praksisorienterede læringsforløb, hvor den enkelte medarbejder har stor indflydelse på rammerne. Modsat forventer vi, at medarbejderen tager ansvar og ikke er bange for at smøge ærmerne op og klø på.

Vil du med på holdet?

 

Kultur

Som vores logo antyder, så er vi ret pjattede med hunde – familiens og kunders bedste ven!

Vi ser os selv som en stor familie, der hver dag møder ind med samme ambition: At udvikle os sammen med vores kunder.

Medarbejderne hos Web2Media har sin daglige gang på kontoret, som vi kalder "Hundehuset". Hundehuset er her, hvor den digitale marketingmagi og ikke mindst en masse sociale arrangementer sker: Utallige fredagsbare med bl.a. musikquiz, sommerfester, julefrokoster, spilaftener, restaurantbesøg m.m.

Kulturen bærer præg af en uformel tone, høj integritet og stor ansvarlighed.

Vi tror på vores mantra "Give More Get More"

Én af vores største ambitioner er, at livet som medarbejder hos Web2Media skal være et godt ét. Når vi ikke arbejder hårdt for vores kunder, går vi højt op i at have det godt og sjovt sammen.

Vi er bundet sammen af en stærk overbevisning om, at det, vi investerer, kommer godt igen. Og at jo mere vi investerer, des mere får både kunder og vi igen. Det kalder vi "Give More Get More", og det er vores mantra.

Arbejdsglæde

Som billedet fortæller, er vores daglige gang i hundehuset præget af en høj arbejdsglæde, hvor vi slet ikke kan få armene ned.

Det er nemlig vigtigt, at alle medarbejdere i Web2Media oplever glæde ved at komme på arbejde og er motiverede til at udvikle og udfordre de digitale marketingmuligheder for at vækste kundernes forretning - som var det deres egen. Vi ser derfor arbejdsglæde som benzinen til den motor, der sikrer de stærkeste resultater og bedste løsninger for vores kunder.

For os handler arbejdsglæde om, at det skal være sjovt at tage på arbejde. Vores arbejdsplads skal være en innovativ og fælles ”legeplads”, hvor venskaber og faglige udfordringer går hånd i hånd. Hvor mening, ejerskab og ansvar driver værket.

Dét er arbejdsglæde hos Web2Media.

Motion

Hver femte fredag hopper sporhundene i træningstøjet og dyrker motion med Heartfit. Vores træningssessioner handler ikke kun om at skabe modvægt til en stillesiddende hverdag.

Det handler om at styrke de gode relationer og det sociale fællesskab. Al den gode energi tager vi nemlig med tilbage i vores daglige arbejde, og her bliver den til arbejdsglæde.

Dét, jeg synes, er fedt ved Web2Media, er vores tætte sociale arbejdsmiljø. Vi kommer godt ud af det med hinanden, fordi vi vil hinanden og har ambitioner for hinanden.

Idéerne og innovationen er højtflyvende, men omgangstonen er helt nede på jorden. Og så er jeg vild med, at vi vægter ejerskab, initiativ og nabolæring højere end hierarkier og silotænkning.

Rasmus Terp
Direktør

Sundhed

Vi har sat os for, at et arbejdsliv hos Web2Media skal være præget af gode initiativer, der øger både trivsel og sundhed. Udover at dyrke og styrke sporten og fælleskabet sørger vi for, at der altid står frugt og nødder til rådighed, ligesom vi opfordrer til at drikke vand fremfor sodavand.

Hver dag får vi lækker, sund frokost i kantinens buffet, hvor 3 kokke sørger for, at vi får noget godt og nærende at spise. Her kan vi ofte opleve, at de portionsanretter menuen, som var det på en fin restaurant!

Mindfulness

I en hektisk hverdag er det vigtigt med små mentale pauser for at kunne være effektiv og i balance. Derfor har vi allieret os med den kompetente mindfulness-ekspert Heinrich Johansen som bl.a. hjælper os med at veksle mellem race-time og pit-time.

Små afbræk i hverdagen

 

Vi sidder hver dag mange timer foran skærmen med stor koncentration, og vi er afhængige af hinanden for at præstere optimalt. De to forhold gør det vigtigt, at vi har det godt socialt, og at der er plads til små afbræk, hvor vi laver noget aktivt sammen – typisk en omgang bordtennis eller bordfodbold.

Tonen er direkte og bramfri. Sarkasmen er ofte så tyk, at man kan skære i den. Flere af de toneangivende folk har fortid i eliteidræt og spiser præstationskrav til morgenmad.

Alligevel er kulturen mere golden retriever end pitbull. I Web2Media vil vi hinanden og vores kunder det allerbedste. Vi går ikke så højt op i titler. Vi forventer, at folk tager initiativ og udviser ansvar - uden en ‘top dog’ til at kigge over skulderen.

Tisser du på den forkerte lygtepæl, får du direkte besked, men du får også hjælp til at ramme rigtigt næste gang.

Kickoff

Én gang om året afsætter vi et par intensive og innovative dage til intern procesoptimering. Vi kalder det kickoff, og det er en vigtig prioritering for os, fordi vi er topmotiverede og topinspirerede til altid at være på forkant med den digitale udvikling.

Det sikrer, at vi fremadrettet fortsat kan levere på et højt teknisk og fagligt niveau overfor vores kunder. Vi lever nemlig af den værdi, vi skaber for dem.

Vil du vide mere om os?

Vi tror på, at vilje slår talent. Vil du være med til at skabe banebrydende digital marketing? Så læs mere om at blive en del af teamet.

Er du interesseret i at vide, hvad vi udretter for vores kunder hver dag - og ikke mindst hvordan vi gør det? Eller overvejer du, om vi skal arbejde sammen? Så tag et kig på vores ydelser.

Bliv en del af teamet
Se vores ydelser