Kultur og arbejdsglæde

En arbejdsplads, hvor det er rart at være

Hos Web2Media er det vores klare ambition at skabe en arbejdsplads, som hver dag danner rammerne for høj motivation og arbejdsglæde. Vi vægter derfor faglig sparring, udvikling og det sociale fællesskab højt.

Vi ser os selv som en stor familie, der hver dag møder ind med samme ambition: At udvikle os sammen med vores kunder. Det er nemlig vigtigt, at alle i Web2Media oplever glæde ved at komme på arbejde og er motiverede til at udvikle og udfordre de digitale marketingsmuligheder for at vækste kundernes forretning.

Vil du med på holdet?

Et væld af goder hos os

Træningssessioner og fitness

Det er ingen hemmelighed, at der ofte serveres kage på vores kontorer. Men fortvivl ej -  vi tilbyder blandt andet motion med Heartfit-forløb og har et fuldt udstyret fitnesslokale.

Vink farvel til skader og sygdom

Vi vægter et godt og sundt arbejdsmiljø højt. Derfor har vi en sundhedsforsikring, du nemt og hurtigt kan benytte dig af, hvis du bliver syg eller får en skade.

Sociale arrangementer

Udover vi årligt afholder sommerfest og julefrokost, kan du også finde os susende ned ad pisterne på vores årlige skitur, i fredagsbaren, til cykel-events og DHL Stafetten samt meget mere.

Udvid dine horisonter

Vi tror på, vi opnår de bedste resultater, hvis vi har fokus på faglig og personlig udvikling. Derfor investerer vi løbende i forløb og kurser, der giver os ny viden og nye perspektiver. Vi kalder det Train More.

Små afbræk i hverdagen

Når vi ikke nørder digitale forretninger, er der mulighed for at trække frisk luft i gården/på terrassen eller spille en omgang bordtennis eller bordfodbold med dine kollegaer.

Skip madpakken

Vi garanterer en velsmagende frokost i kantinens buffet, hvor kokkene sørger for, at vi får noget sundt og nærende at spise. Udover frokost, så er der altid adgang til kaffe/the, frisk frugt samt små snacks.

Happy workplace

Arbejdsglæde og trivsel har højeste prioritet i Web2Media. Hver måned sender vi via people analyticsplatformen Zoios et spørgeskema til alle kontoret, hvor de har mulighed for at besvare spørgsmål om deres trivsel og stressniveauer. Vi bruger den indsamlede data proaktiv til at lave initiativer der mindsker stress og som fremme trivslen. I august 2023 modtog vi Happy Workplace Certification fra Zoios.

Mød tre fra holdet

Kim V. Jørgensen
Peter Milo

Rådgiver

"At arbejde i Web2Media er top motiverende! Jeg har kollegaer, der altid bakker mig op, og ledere, der hjælper med udviklingen af mine kompetencer. Hverdagen er dermed aldrig kedelig takket være spændende udfordringer, fantastisk stemning på kontoret samt jævnlige sociale arrangementer."

Kim V. Jørgensen
Mette Nørby Hansen

SEO Manager

"Hos Web2Media har man rig mulighed for at udvikle sig inden for alle aspekter i digital markedsføring. Med en bred gruppe af kompetencer og specialister på kontoret får man sparring fra nogle af landets bedste. Derudover får man et utroligt godt socialt fællesskab både i og udenfor arbejdstiden."

Kim V. Jørgensen
Jens Winge

Google Ads Manager

"Hos Web2Media er jeg omgivet af enormt kompetente og passionerede kolleger. Samarbejde, sparring og socialt samvær har en høj prioritet. Udover et godt arbejdsmiljø, giver det mig et optimalt udgangspunkt for min egen udvikling, og for at vi sammen kan blive så dygtige som muligt."

Kick-off

Én gang om året afholder vi et kick-off, hvor vi sammen gennemgår strategi og processer. Det er en vigtig prioritering for os, fordi det sikrer, at vi fremadrettet fortsat kan levere på et højt teknisk og fagligt niveau overfor vores kunder. Vi lever nemlig af den værdi, vi skaber for dem.

Vores kick-off sørger også for, at vi bliver godt rystet sammen på kryds og tværs af teams og får endnu flere faglige og hyggelige stunder til mindebogen.

Sporhunden Synli

Du har måske lagt mærke til, at vores logo er en hund - nærmere en sporhund. Det er Synli, der sporer sig frem til, hvordan vores kunder bliver synlige online.

Synli symboliserer også de værdier, vi står på mål for. Vi stiller krav, giver ansvar, viser tillid og spiller hinanden gode i enhver sammenhæng. Vi vil hinanden og vores kunder det bedste. Som en familie.

Give More Get More

Vi er bundet sammen af den stærke overbevisning om, at det, vi investerer, kommer tifold igen. Og at jo mere vi investerer, des mere får vi igen. Det kalder vi Give More Get More, og det er vores mantra.

Give More Get More efterlever vi både internt såvel som eksternt, idet vi altid stræber efter at overraske vores kunder og kollegaer positivt.

Vil du vide mere om os?

Vi sigter altid mod langvarige og tætte relationer med vores kunder, hvor vi bistår for mest mulig vækst via de discipliner, der giver mening for at opnå de overordnede forretningsmål. Og det er præcis de samme værdier, vi vægter højt, når vi ansætter nye kollegaer - nemlig at det skal være en langvarig og trofast relation.

Lær os endnu bedre at kende her >>