Lær os at kende

Full-service digital bureau med integritet

Web2Media er et digitalt bureau og rådgivningshus, med +50 strateger og håndværkere der hver dag vækster forretninger online og maksimerer udbytter af marketingbudgetter.

 

Vidden af digitale ydelser spænder bredt – og alligevel ikke. Vores vigtigste rolle er at se forretninger som en helhed, og lægge en konkret strategi samt handleplan ud fra forretningsmål. Derfor vil vi ikke bare sælge SEO, Google annoncering eller rådgivning om kampagner på sociale medier. Vi sigter istedet mod langvarige og tætte relationer samt samarbejder, hvor vi bistår for mest mulig vækst via de discipliner, der giver mening for at opnå overordnede forretningsmål. Her er vores fokus om mindset altid det samme: proaktiv og skyhøjt serviceniveau, integritet og at levere dét mere, end der reelt forventes og er aftalt. Et mindset og DNA vi tror på giver langvarige relationer blandt forretninger og kollegaer og som vi kalder "Give More Get More".

 

Mød ledelsen - brødre, gode venner og partnere

 

Bag de uformelle toner og marketing-magien finder du foruden +50 af Danmarks dygtigste digitale strateger og håndværkere vores 5 partnere.

Kim og Allan er brødre, men vigtigst af alt er, at de både på job og i det private er rigtig gode venner.

Kim V. Jørgensen
Kim V. Jørgensen
Kim V. Jørgensen

Direktør

kj@web2media.dk

Allan Jørgensen
Allan Jørgensen
Allan Jørgensen

Direktør

aj@web2media.dk

Martin Lybæk
Martin Lybæk
Martin Lybæk

Partner

ml@web2media.dk

Peter Jensen
Peter Jensen
Peter Jensen

Partner

pet@web2media.dk

Peter Jensen
Peter Jensen
Rasmus Terp

Partner

rt@web2media.dk

Hvem er vi?

Kort sagt er vi et forretningsorienteret digitalt bureau, som foruden data er drevet af passionerede medarbejdere og stærke relationer til samarbejdspartnere.

0

sporhunde

0

rådgivere

0

specialister

0

sælgere

Vision

vision

Mission

mission

Værdi

vaerdi
Vi er

Google Premier Partner

Vi er Google Premier-partnere hos Web2Media. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder den bedste rådgivning, når det kommer til Google, Google Ads, Google Shopping og Google Analytics.

Inden for Googles partnerprogram er der en mindre gruppe af elitebureauer, toppartnere, som kaldes Premier Partners, som har avanceret Ads-erfaring. Og det er i dette felt, du finder Web2Media.

Vi har gjort os fortjent til titlen som Google Premier Partner, dels fordi vi holder os skarpe og opdateret på den seneste produktviden, dels fordi vores specialister har taget en certificering i Google Ads. Vi har en tættere dialog med Google og kan derfor give bedre og hurtigere support.
Læs mere om Google Ads her.

 

Vi er

HubSpot Platinum Partner

Hos Web2Media er vi certificeret som HubSpot-guldpartner. Det er et kvalitetsstempel, som vi er stolte af. Det er en ære at være blandt en lille gruppe elitebureauer ud af flere tusind HubSpot-bureauer globalt.

At være HubSpot-partner betyder, at vi har bundsolid erfaring med at implementere HubSpot-systemer – og at HubSpot anerkender vores erfaring og ekspertise.

På den måde kan vi tilbyde vores kunder det bedste inden for best practice, strategier og teknikker fra HubSpot. Og du får adgang til vores viden, ekspertise og erfaring. Når du lykkes, lykkes vi. Læs mere om HubSpot her.

 

HubSpot-guld
Vi er

Agillic Partner

Skal du i gang med marketing automation, og har du fået et godt øje til Agillic? Eller vil du tage din marketing automation-indsats til næste niveau? Så hjælper vi dig med at komme godt i gang – eller videre.

Med os som officiel Agillic-partner får du en samarbejdspartner, der har konkret erfaring med implementering. Det er din garanti for, at du får så meget som muligt værdi ud af systemet.

Agillic er en dansk-udviklet omnichannel marketing automation-platform, der samler flere systemer i ét system – alle dine uundværlige marketingværktøjer er samlet under ét tag. Læs mere om Agillic her.

 

Vi er

Shopify Experts

Web2Media er officielle Shopify Experts. Vi har bred erfaring med Shopify, både basic- og add-on-muligheder, og solid viden om, hvad en webshop skal kunne for at spille – både UX-mæssigt og teknisk.

Shopify er et ideelt system til iværksættere eller dig, der har en god idé til en webshop, som du vil prøve af eller lave proof of concept til. Shopify gør det nemt at komme i gang med en webshop på få dage.

Shopify er et amerikansk CMS-system (content management system), som har specialiseret sig i webshops. De er især kendt for høj brugervenlighed og er et oplagt valg for små- og mellemstore virksomheder.

 

Google Premier Partner

HubSpot Platinum Partner

Agillic Partner

Shopify Experts

Nomineringer

Vi går altid efter at være blandt de bedste. Derfor bliver vi glade, når vores ambitioner, indsatser og resultater bliver anerkendt i både ind- og udland.

Google Premier Partner Awards

Som eneste danske bureau har vi været nomineret i både 2016, 2017 og 2019.

E-handelsprisen 2018

Vi har været nomineret i 2016 og sammen med WakeupData vundet 2. plads.

Kåret til Gazelle 3 år i træk

I 2017, 2018 og nu 2019 er vi blevet kåret til gazellevirksomhed.

Gazellen er kendt for at løbe hurtigt. Og det er netop dét, vi har gjort. Vi har løbet hurtigt. Og vi har løbet strategisk.

For at blive kåret som gazellevirksomhed, skal virksomheder vokse kontinuerligt og som minimum fordoble deres omsætning eller bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår.

Det er et benhårdt maratonløb. Og derfor er vi stolte af vores præsentation og kåringen. Vi er stolte af, at vi er med til at genopfinde Danmark, dansk e-handel og dansk digital markedsføring hver dag.

Tag hul på dialogen

Vil du vide mere om os?

Vi tror på, at vilje slår talent. Vil du være til at skabe banebrydende digital marketing? Så læs mere om at blive en del af teamet.

Er du interesseret i, hvad vi udretter for vores kunder hver dag? Eller overvejer du, om vi skal arbejde sammen? Så tag et kig på vores ydelser.

Bliv en del af teamet
Se vores ydelser