Vores hunde

Vi ved, at vi ikke kommer langt uden en kerne af dygtige medarbejdere. Derfor har vi samlet et team med vidt forskellige kompetencer og styrker, som i dagligdagen supplerer hinanden med faglig sparring, vidensdeling og samarbejde.

Lær mere om den enkelte medarbejder herunder.

Vores mission

Web2Medias mission er at dele ud af vores dybdegående hands-on erfaring med væsentlige elementer inden for online marketing.

Vi har kendskab til, hvad der virker, og hvordan man sikrer succes på nettet – dette skal vores kunder kunne mærke hver måned!

Vores motto

Give More Get More. Vi tror på, at jo mere vi giver, jo mere får vi også igen. Det nyder du godt af som kunde, for vi forsøger altid at give dig lidt mere, end du forventer.

Det kan måske lyde som en floskel, men vi tror helhjertet på det. Og ‘Give More Get More’ gennemsyrer vores dagligdag, internt som eksternt.

Allan Jørgensen - Web2Media

Allan Jørgensen
Partner
#Marketing #Strategi
+45 22 36 89 05
aj@web2media.dk

Allan er Web2Medias internethåndværker. Med online erfaring fra dba.dk, boligportal.dk samt international erfaring fra EnGodSag.dk (aGoodCause.com) og BearLeague.com har Allan en ballast, der kan løfte enhver onlineforretning.

Kim V. Jørgensen
Partner
#Marketing #Strategi
+45 61 30 46 32
kj@web2media.dk

Kim er kundernes idémand, strateg, igangsætter og tovholder. Endvidere er Kim garant for, at Web2Media altid leverer mere end forventet.

martin

Martin Lybæk
Partner
#Analyse #AdWords #Strategi
+45 20 41 57 55
ml@web2media.dk

Martin er Web2Medias analysehaj, som med mere end 10 års erfaring i revisorbranchen samt 8 års interneterfaring kan se gennem alle tal og finde, hvor der skal sættes ind.

Jesper Lanther

Jesper Lanther
Seniorrådgiver
#Strategi #MarketingAutomation
+45 25 94 10 99
jel@web2media.dk

Jesper har med mange års erfaring som ansvarlig for bl.a. De3bedste.dk samt Plantorama.dk en stor digital viden. Jesper har specialiseret sig i marketing automation og ved, hvad der skal til for at lykkes.

terp

Rasmus Terp
Rådgiver
#Usability
+45 41 31 87 84
rt@web2media.dk

Rasmus har tidligere stiftet og stået i spidsen for ungarbejde.dk og har med sin unge alder allerede en stor erfaring inden for online markedsføring og i særlig grad usability/konverteringsoptimering.

madsen

Rasmus Malmdorf Madsen
Rådgiver
#OnPageSEO #TrackMore
+45 28 51 47 60
rm@web2media.dk

Rasmus er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet indgående som webmanager for Web2Medias kunder. Rasmus kan arbejde på tværs af projekter og sikrer altid kvalitet og grundighed i arbejdet.

kurt

Kurt Jørgensen
Rådgiver
#Marketing #HR
+45 40 14 98 74
kuj@web2media.dk

Kurt har en evne til at se muligheder i alting og er derfor med til at åbne mange døre for Web2Media. Med et naturlig flair for kommunikation og rådgivning er Kurt den fødte konsulent.

john

John Meldgaard
Seniorrådgiver
#Strategi #E-mailmarketing
+45 22 57 17 22
jm@web2media.dk

Med mange års erfaring inden for e-handel har John en stærk indsigt i online marketing og en evne til at optimere enhver markedsføringskampagne. John stræber efter at hjælpe vores kunder holistisk, hvilket skaber holdbare resultater for vores kunder.

Thomas Nielsen

Thomas Overgaard Nielsen
Rådgiver
#E-mailmarketing #DataConnections
+45 60 13 80 14
ton@web2media.dk

Thomas har med mere end 6 år hos TDC en stærk viden om teknik og komplekse løsninger, samt hvordan man formidler det bedst muligt. Thomas arbejder især med vores kunders produktfeeds og sikrer høj synlighed.
Thomas er rådgiver med stort R og står altid til rådighed for at sikre din digitale markedsføring.

steffen

Steffen Bisgaard Pedersen
AdWords- & Facebook-manager
#AdWords #Facebook
+45 27 63 39 51
sp@web2media.dk

Som markedsføringsøkonom og med interesse inden for søgemaskineoptimering og online annoncering lander mange opgaver naturligt hos Steffen. Med en struktureret og analytisk tilgang bliver der gået grundigt til værks og derigennem skabt høj værdi for vores kunder.

anne

Anne Bisgaard Pedersen
Marketingansvarlig
#Usability #Tekstforfatter #Lingvist
+45 53 54 27 10
ab@web2media.dk

Med en uddannelse i lingvistik og kommunikation er Anne Web2Medias sprognørd og tekstforfatter. Anne er herudover interesseret i optimeringen af hjemmesiders brugervenlighed og grafiske udtryk.

martin

Martin Stensgaard
AdWords-manager
#AdWords #Facebook
+45 81 75 11 00
ms@web2media.dk

Martin går grundigt til værks og er derfor med til at udvikle mange søgeordsanalyser og implementere Web2Medias SEO-strategi i diverse CMS-systemer. Martin er uddannet markedsføringsøkonom og med sin interesse for online marketing er han med til at skabe konkrete resultater for vores kunder.

emil

Emil Børsting Sørensen
Seniorrådgiver & kampagneansvarlig
#RTB
+45 61 27 63 94
ebs@web2media.dk

Emil er Web2Medias højre hånd, når det kommer til realtime bidding og affiliate marketing. Med Emils uddannelse og interesse inden for marketing nyder Web2Medias kunder godt af Emils teoretiske grundviden og analytiske tilgang til online marketing.

peter

Peter Kristensen
Rådgiver
#Strategi #Linkbuilding
+45 51 94 02 55
pk@web2media.dk

Med en cand.merc. i marketing og certificering i AdWords har Peter en solid, teoretisk viden, som vi sætter stor pris på her hos Web2Media. Peter har desuden en bred forståelse af branchen, idet han både har beskæftiget sig med detailhandel, reklame og online marketing.

christoffer

Christoffer Larsen
Rådgiver
#Usability #MarketingAutomation
+45 24 63 05 18
cl@web2media.dk

Christoffer har altid hele kundens forretning for øje. Hvordan hjælper vi bedst, og hvor giver det størst værdi at sætte ind? Med online erfaring fra blandt andet boligportalen.dk har Christoffer et solidt fundament for at beskæftige sig med user experience og marketing automation.

Jesper Green

Jesper Green
Integration- og udviklingsansvarlig
#Integration #Udvikler
jg@web2media.dk

Med mange års erfaring inden for større medieløsninger, integrationer og CMS-systemer hjælper Jesper vores kunder med finde den røde tråd, når der skabes forbindelse mellem tanke og idé. Det primære udviklingssprog har de seneste år været PHP, men frem for alt finder Jesper altid den løsning, der er bedst for kunden på både kort og lang sigt.

cille

Cille Mortensen
AdWords-manager
#AdWords #Facebook
+45 23 61 12 84
cmo@web2media.dk

Hvordan kommunikerer man bedst med brugerne, og hvordan tilpasser man sig forskellige målgrupper? Det er spørgsmål, som Cille stræber efter at besvare. Cille har studeret E-konceptudvikling, og derfra har hun fået en interesse for AdWords, som hun arbejder dagligt med hos Web2Media.

Peter Svendsen

Peter Svendsen
AdWords-manager
#AdWords
+45 31 43 32 34
ps@web2media.dk

Peters AdWords-indsatser er altid kendetegnet af hans analytiske, strukturerede og resultatorienterede tilgang til alle opgaver. Med en uddannelse i international handel og markedsføring og erfaring fra Danish Crown kommer Peters store forretningsforståelse i høj grad Web2Medias kunder til gode.

Alexander Poulsen

Alexander Poulsen
RTB-manager
#RTB
+45 51 72 37 57
asp@web2media.dk

Alexander arbejder i RTB-maskinrummet, og med sin sans for detaljen kombineret med et godt overblik og blik for nye muligheder har han værktøjerne til at sikre en høj performance på enhver kampagne.

Sarah Lyster Vestergaard

Sarah Lyster Vestergaard
Grafisk designer
#DigitalDesign #MarketingAutomation
+45 25 52 60 39
sal@web2media.dk

Sarah har en stærk grafisk side og stor erfaring med digital grafik. Derudover arbejder Sarah med Web2Medias marketing automation-projekter.

Anders Smidt Pedersen

Anders Smidt Pedersen
SEO-manager
#OnPageSEO #TrackMore
+45 41 41 09 94
as@web2media.dk

Anders arbejder i SEO-afdelingen og er hurtig og effektiv til at få opgaverne udført. Anders er med til at lave noget af det vigtigste og mest grundlæggende SEO-arbejde for vores kunder.

Peter Jensen

Peter Jensen
Chefanalytiker
#Controller #Analyse
+45 21 83 55 92
pet@web2media.dk

Peter har 11 års erfaring som finansanalytiker og er bredt anerkendt som landets absolut førende specialist inden for teknisk analyse. Den store erfaring med økonomi, strategi og foredrag gør Peter perfekt til at nedbryde komplekse analyser til budskaber, der kan træffes game changing beslutninger ud fra.

Anders Schultz

Anders Schultz
Senior AdWords-manager
#AdWords
+45 28 43 59 87
asu@web2media.dk

Anders har både erfaring fra den finansielle sektor og ikke mindst fra håndtering af store kunders AdWords-konti. Anders har et særligt kritisk øje for ROI og er både meget grundig og detaljeorienteret og har en god analytisk sans.

Charlotte Greve

Charlotte Greve
Rådgiver
#Projektledelse #CustomerRelations
+45 31 54 62 44
cg@web2media.dk

Fra sin baggrund som marketingprojektmanager og rådgiver tager Charlotte en solid portion erfaring med store projekter med ind i rollen som Web2Medias nye projektleder. Charlottes helikopterblik er uden sidestykke, og hun er en ”allround brobygger”, som eksekverer og styrer på tværs af kundernes projekter.

Aske Nielsen

Aske Hallund Nielsen
Produktmanager
#MarketingAutomation #Udvikler #Systemintegration
+45 42 40 78 80
ask@web2media.dk

Askes forkortelse her hos Web2Media er ‘ask’, fordi han er manden, man kan spørge om alting. Han har nemlig en baggrund som datamatiker kombineret med digital konceptudvikler, hvilket gør ham i stand til at løfte lavpraktiske digitale håndværkeropgaver såvel som løse komplicerede marketingudfordringer.

Christian Muurholm

Christian Muurholm
Marketing automation-manager
#InboundMarketing #MarketingAutomation #HubSpot
+45 31 57 27 24
chm@web2media.dk

Christian løfter en bred vifte af marketing automation-opgaver, og gennem sit daglige arbejde med HubSpot er han fortrolig med systemets mange funktioner. Med en uddannelse inden for kommunikation og stor interesse for inbound marketing går Christian analytisk til værks, når han optimerer kundernes online markedsføring.

Rune Hollins

Rune Hollins
Marketingkoordinator
#Webdesigner #Linkbuilding

Rune udvikler og programmerer i asp.net, HTML, CSS og andre systemer. Rune klarer alt det tekniske, der ligger bagved, og som sikrer, at systemet eller hjemmesiden kører, som den skal.

Morten Galthen

Morten Galthen
Teknisk SEO-konsulent
#TekniskSEO #OnPageSEO #Linkbuilding

Morten er husets tekniske SEO-ekspert. Morten er altid up to date med det nyeste inden for teknisk SEO, linkbuilding og Googles regler og retningslinjer på området. Morten klarer de mest komplekse tekniske SEO-løsninger til stor gavn for vores kunder.

Julie Rusz Nielsen

Julie Rüsz Nielsen
Grafisk designer
#DigitalDesign #Usability
+45 22 89 10 38
jn@web2media.dk

Med et blik for æstetik, brugervenlighed og detaljer er Julie Web2Medias grafiske designer. Julie har en baggrund som multimediedesigner og flere års erfaring med at designe til web. Hun brænder især for designs, der både er flotte, funktionelle og brugervenlige.

Steffen Madsen

Steffen Lund Skov Madsen
Content-manager
#Tekstforfatter #Lingvist
+45 28 15 62 77
slm@web2media.dk

Med en kandidatuddannelse i lingvistik og retorik samt mange års erfaring som korrekturlæser er Steffen en hurtigt skrivende tekstforfatter med et skarpt øje for detaljen. Steffens tekster bærer altid præg af grundig research, forståelse for helheden og målgruppen og kreative indspark.

Download e-bog LUK

Hvor skal du lægge dine ressourcer?

Download vores e-bog om fremtidens digitale trends

Bliv kontaktet LUK

Mere trafik & øget salg!

Lær hvordan i vores nyhedsbrev