Lær os at kende

Full-service digital marketing bureau med integritet

Vi er et digitalt marketing bureau med 75+ eksperter

Hver dag vækster vi danske og internationale B2C og B2B virksomheder, bygget på en vidden af digitale kompetencer, der spænder bredt. Derfor kan vi bistå din virksomhed og din marketing afdeling med netop de ekstra ressourcer, som du har brug for til at indfri det digitale vækstpotentiale.

Vores vigtigste rolle er at se din virksomhed som en helhed, hvor salg og marketing smelter sammen. Derfor tager vores konkrete anbefalinger til strategi og handlingsplan altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmål.

Vi vil ikke bare sælge SEO, Google annoncering eller rådgivning om kampagner på sociale medier. Vi sigter i stedet mod langvarige og tætte relationer samt samarbejder, hvor vi bistår for mest mulig vækst via de discipliner, der giver mening for at opnå de overordnede forretningsmål. Her er vores fokus og mindset altid det samme: proaktiv og skyhøjt serviceniveau, integritet og at levere dét mere, end der reelt forventes og er aftalt. Et mindset og DNA, vi tror på skaber langvarige relationer blandt kunder og kollegaer, og som vi kalder "Give More Get More".

 

Nomineringer og priser

Vi går altid efter at være blandt eliten af europæiske bureauer. Derfor bliver vi glade, når vores ambitioner, indsatser og resultater bliver anerkendt i både ind- og udland.

Vinder af International Growth til Google Premier Awards

For første gang har vi i Danmark et bureau der er udråbt som de bedste i EMEA – det er vi pivstolte af.

Stolte modtagere af Børsens Gazelle for 5. gang

Vi har modtaget en Gazelle i 2017, 2018, 2019, 2020 og 2022. Læs mere længere nede på siden.

E-handelsprisen 2018

Vi har været nomineret i 2016 og sammen med WakeupData vundet 2. plads.

Hvem er vi?

Kort sagt er vi et forretningsorienteret digital marketing bureau, som er drevet af data, passionerede medarbejdere samt stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere.

0

digitale eksperter

0

rådgivere

0

specialister

0

sælgere

Vi er

Google Partner

Web2Media er både Google Premier-partnere og partner i Googles International Growth Programme. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder den bedste rådgivning, når det kommer til Google, Google Ads, Google Shopping og Google Analytics uanset hvilket marked din virksomhed opererer på eller ønsker at ekspandere til.

Inden for Googles partnerprogram er der en mindre gruppe af elitebureauer, toppartnere, som kaldes Premier Partners, som har avanceret Ads-erfaring. Og det er i dette felt, du finder Web2Media.

Vi har gjort os fortjent til titlen som Google Premier Partner, dels fordi vi holder os skarpe og opdateret på den seneste produktviden, dels fordi vores specialister har taget en certificering i Google Ads. Vi har en tættere dialog med Google og kan derfor give bedre og hurtigere support.
Læs mere om Google Ads her.

Vi er

HubSpot Platinum Partner

Hos Web2Media er vi certificeret som HubSpot Platinum Partner. Det er et kvalitetsstempel, som vi er stolte af. Det er en ære at være blandt en lille gruppe elitebureauer ud af flere tusind HubSpot-bureauer globalt.

At være HubSpot-partner betyder, at vi har bundsolid erfaring med at implementere HubSpot-systemer samt at HubSpot anerkender vores erfaring og ekspertise.

På den måde kan vi tilbyde vores kunder det bedste inden for best practice, strategier og teknikker fra HubSpot. Du får adgang til vores viden, ekspertise og erfaring, og når du lykkes, lykkes vi. Læs mere om HubSpot her.

 

Vi er

Agillic Gold Partner

Skal du i gang med marketing automation, og har du fået et godt øje til Agillic? Eller vil du tage din marketing automation-indsats til næste niveau? Så hjælper vi dig med at komme godt i gang – eller videre.

Med os som officiel Agillic-partner får du en samarbejdspartner, der har konkret erfaring med implementering. Det er din garanti for, at du får så meget som muligt værdi ud af systemet.

Agillic er en dansk-udviklet omnichannel marketing automation-platform, der samler flere systemer i ét system – alle dine uundværlige marketingværktøjer er samlet under ét tag. Læs mere om Agillic her.

 

Vi er

Shopify Experts

Web2Media er officielle Shopify Experts. Vi har bred erfaring med Shopify, både basic- og add-on-muligheder, og solid viden om, hvad en webshop skal kunne for at spille – både UX-mæssigt og teknisk.

Shopify er et ideelt system til iværksættere eller dig, der har en god idé til en webshop, som du vil prøve af eller lave proof of concept til. Shopify gør det nemt at komme i gang med en webshop på få dage.

Shopify er et amerikansk CMS-system (content management system), som har specialiseret sig i webshops. De er især kendt for høj brugervenlighed og er et oplagt valg for små- og mellemstore virksomheder.

 

Google Partner

HubSpot Platinum Partner

Agillic Gold Partner

Shopify Experts

Kåret til Gazellevirksomhed for 5. gang

I 2017, 2018, 2019, 2020 og ikke mindst i 2022 er vi blevet kåret til Gazellevirksomhed.

Gazellen er kendt for at løbe hurtigt. Og det er netop dét, vi har gjort. Vi har løbet rigtig stærkt - for hinanden og ikke mindst vores kunder.

Det er et benhårdt maratonløb! Derfor er vi stolte af vores præsentation og kåringen. Vi er stolte af, at vi er med til at udfordre den digitale marketing og sikre vækst for vores kunder hver dag - alt imens vi har det sjovt og udvikler os. Læs mere om dét at være medarbejder hos Web2Media her.

Vision

vision

Mission

mission

Værdi

vaerdi

Vi planter træer med Growing Trees

Hvis man skal bruge en metafor, så er Web2Media skabt 100 pct. organisk. Rødderne i W2M er de partnere og seniorer, som er vidensfundamentet for de spirende talenter. Vi ser på mange måder - helt reelt - vores virksomhed som et træ. Alle vores gode resultater er skabt sammen med vores kunder. Det er vildt motiverende at se Web2Media vokse sammen med vores kunder dag for dag. Hver dag er der nye spirer, nye netværk og relationer, der skabes. Grundlæggende er Web2Medias formål at hjælpe andre med digitalt vidensnektar. Det er den nektar, alt spirer fra!

Det har været naturligt for os at engagere os i projektet Growing Trees - en organisation, der arbejder for at plante nye folkeskove i Danmark. Visionen er at plante 1 million træer til glæde for grundvandet og for os alle!

Vi er alle ansvarlige for, at fremtidige generationer også kan få rent drikkevand og nyde naturen. Med projektet kan vi gøre noget for verden, og det spiller perfekt sammen med vores mantra.

Her var der en unik mulighed for at hjælpe med vores viden – og samtidig en meget håndgribelig god sag, som betyder noget for os alle.

Mød ledelsen - brødre, gode venner og partnere

 

Bag de uformelle toner og marketing-magien finder du foruden +75 af Danmarks dygtigste digitale strateger og specialister vores 5 partnere.

Kim og Allan er brødre, men vigtigst af alt er, at de både på job og i det private er rigtig gode venner.

Kim V. Jørgensen
Kim V. Jørgensen
Kim V. Jørgensen

Founder & Partner

kj@web2media.dk

Allan Jørgensen
Allan Jørgensen
Allan Jørgensen

Founder & Partner

aj@web2media.dk

Peter Jensen
Peter Jensen
Rasmus Terp

Direktør og partner

rt@web2media.dk

Peter Jensen
Peter Jensen
Peter Jensen

Partner

pet@web2media.dk

Martin Lybæk
Martin Lybæk
Martin Lybæk

Partner

ml@web2media.dk

Tag hul på dialogen

Vil du vide mere om os?

 

Er du nysgerrig på, hvordan vi hver dag går all-in på at vækste vores kunder og deres virksomheder?

Så tag et kig på vores kompetencer - eller kontakt os allerede i dag, hvis vi kan hjælpe dig med at forløse dit digitale vækstpotentiale.

Se vores kompetencer
Kontakt os her