QBuildR

Skab unikke produktvisninger via dit datafeed

Opsæt et nyhedsbrev på under 5 minutter

Vil du gerne frigøre dyrebare timer i løbet af din arbejdsuge, som du kan bruge på at drive forretning og give dine kunder en endnu bedre oplevelse? Savner du en lettere løsning til at opsætte nyhedsbreve og blogindlæg eller til at vise dine produkter til potentielle købere, der besøger din hjemmeside?

Så vil du med garanti få glæde af vores selvskabte værktøj, QBuildR. Med QbuildR kan du anvende dit eksisterende datafeed til at skabe unikke visninger af dine produkter, direkte hvor dine kunder lander. Det er både nemt og hurtigt - også for dig, der ikke er et geni inden for IT.

Rigtig mange virksomheder bruger alt for mange timer på at klippe og klistre i Adobe Photoshop efterfulgt af besværligt, manuelt opsætningsarbejde. Alt dette løser QBuildR, der nemt lader dig filtrere dit produktfeed, så du på under 5 minutter har et køreklart nyhedsbrev eller en flot landingsside.

QBuildR beriger helt automatisk dine landingssider, nyhedsbreve eller blogindlæg med produkter og sparer dig på samme tid for mange timers opsætningsarbejde.

 

Før vi startede med QBuildR, brugte vi mange timer på e-mailmarketing om ugen. Nu kan vi spare 50 % af tiden, da QBuildR lader os integrere hele vores produktfeed i et nyhedsbrev. Det er super simpelt at anvende og giver os masser af værdi i hverdagen.

Simone Lorentzen
NY FORM

Flere powertools til effektivisering?

QBuildR er ikke det eneste powertool, vi har udviklet for at effektivisere dine arbejdsprocesser og lette din arbejdsbyrde.

Hør brugerne af QBuildR sige:

Vi har hos Supervin været meget tilfredse med at bruge Qbuildr i markedsføringen af vores vine på vores blog. Qbuildr er et unikt redskab til at brande vores produkter, og det er meget let at bruge, så snart man er blevet introduceret til det. Værktøjet kræver ingen særlig teknisk kunnen udover almindelige IT-færdigheder. Det er derfor meget sandsynligt, at vi vil fortsætte med at anvende Qbuildr fremover.

Malene Bach
SUPERVIN