Fordelene for dig med Active Campaign

Vil du gerne tage det næste skridt med din e-mailmarkedsføring og udnytte marketing automation fuldt ud?

ActiveCampaign har flere fordele for dig, der ønsker at automatisere din e-mailmarkedsføring:

1. Sporing af brugeradfærd on-site

Det er unikt, fordi der som standard er et tracking script, der følger brugerne på siden. På den måde kan du allerede fra dag 1 måle på dine e-mailkontakters adfærd og basere dine triggers og din e-mailautomation på faktisk adfærd frem for mavefornemmelser.

2. Nuanceret segmentering af dine kontakter

Du kan nemt lave en nuanceret segmentering af dine e-mailkontakter, hvilket er guld værd for din markedsføring. Jo mere du ved om dine segmenter, jo nemmere er det at lave målrettet content. Og målrettet content performer mange gange bedre end at skyde med spredehagl i din markedsføring.

3. Utroligt meget value for money

Sammenlignet med andre marketing automation-systemer giver ActiveCampaign utroligt meget value for money. Den passer perfekt til små og mellemstore virksomheder og har et brugervenligt drag-and-drop-design til at lave automatiserede workflows, der passer til dine kampagner.

Hvad er ActiveCampaign?

Kender du endnu ikke platformen? Så lad os lige gennemgå, hvad det er, og hvad det kan.

Virksomheden blev grundlagt i 2003 og er software til digital markedsføring. Det er et marketing automation-system baseret på adfærd fra dine kunder.

Med et tracking script på din hjemmeside kan du holde øje med, hvad dine e-mailkontakter foretager sig på din side, og ramme dem på det helt rigtige tidspunkt i købsprocessen. Site tracking gør, at du kan se hele historikken for den enkelte kontakt, og du kan segmentere i kunderne med tags, så du rammer endnu mere præcist i forhold til, hvor i brugerrejsen kontakten befinder sig.

Du har også mulighed for at lave avanceret leadscoring, hvor du kan tildele dine leads point. På den måde kan du automatisk overføre et salgsklart lead til din salgsafdeling. Du optimerer din salgsproces og tjener flere penge på bundlinjen. ActiveCampaign kan hjælpe dig med både at generere, beholde og ikke mindst engagere dine e-mailkontakter.

Der findes flere forskellige udbydere af marketing automation-systemer. Men ActiveCampaign passer perfekt til små eller mellemstore virksomheder, fordi du får rigtig meget for pengene med denne alt i én-marketingplatform. Desuden er det meget brugervenligt med drag-and-drop-design til at lave automatiserede workflows, der passer til dine kampagner. Sidst men ikke mindst kan indholdet ændres dynamisk i forhold til kundens adfærd.

Få 1 times gratis sparring

Vi vil gerne dele alt vores viden om ActiveCampaign og succesfuld Marketing Automation med dig. Klik "Book 1 gratis times sparring" med vores specialister her:

Hvad kan vi hjælpe med?

Hos Web2Media dækker vi hele paletten fra leadopsamling til regulær e-mailmarketing over til komplet marketing automation.

Vi står for høj kvalitet både inden for strategi, rådgivning og eksekvering.

Vi rådgiver om systemvalg, så du får det marketing automation-system, der passer bedst til din virksomhed.

Vi har flere års erfaring med marketing automation. Sammen kan vi skrue op for din e-mailmarketing og skabe resultater på bundlinjen.

Vi er certified consultant og reseller

 

Web2Media er certified consultant og reseller

Som certified consultant er vi officielle partnere, og vi har dermed adgang til hele certified consultant-netværket. Vi har eksklusive ressourcer hos virksomheden, både i form af værktøjer og de klogeste hoveder. Vi er opdateret på den seneste viden og de bedste værktøjer, så vi kan rådgive dig om de løsninger, som er bedst for dig og din virksomhed.

Som reseller er vi officielt godkendt til at sælge ActiveCampaigns løsninger på vegne af dem. Men al support går gennem os hos Web2Media. På den måde er vi din "first line of support" – og du er i trygge hænder.

Vil du have os som ActiveCampaign-partner?

For os er det en selvfølge, at vi sammen vurderer, hvilket marketing automation-system der er det rigtige for din virksomhed.

Hvis du vælger os som ActiveCampaign-partner, står vi til rådighed og er klar til at hjælpe med alle dine behov, så du er sikret den bedste proces med implementeringen af marketing automation.

Så tag fat i os og få en uforpligtende snak om mulighederne.