Web2Media er officielle Agillic-partnere

Hos Web2Media har vi specialiseret os i de mest populære Marketing Automation-software systemer så som HubSpot, ActiveCampaign, Marketo, Salesforce og Agillic.

Vi har et dedikeret Marketing Automation team, der hver dag bistår danske og internationale B2C og B2B virksomheder med succesfuld automatiseret marketing, der sikrer effektive marketing processer, øget kundetilgang og målrettet kundepleje for høj kundelivstid.

 

Hvad er fordelene ved Agillic?

Fordelen ved Agillic og systemet er, at det kan justeres efter dine behov og giver især et godt overblik over dine kampagner og handlinger på tværs af forskellige kanaler.

Med base i København er Agillic et oplagt valg som marketing automation-software til danske virksomheder.

Agillic er lavet af marketingfolk til marketingfolk, og deres slogan 'act on insights' illustrerer deres mission om at lave datadrevet marketing, fordi databaserede handlinger altid er langt mere meningsfyldte og relevante.

Derudover er det vigtigt for Agillic, at du har kunden i fokus før kanalerne. Deres marketing automation-software gør det derfor let for dig at udføre en omnichannel marketing-strategi. Systemet gør det nemt at kommunikere langt mere personligt og relevant til dine kunder for derigennem at opbygge din brand-loyalitet.

Gratis Agillic-sparring?

Overvejer du Agillic?

Vi er officielle Agillic-partnere og specialisterede i Marketing Automation, herunder valg af og implementering af systemer så som Agillic. Vores team sidder altid klar med sparring og gode råd til valg eller drift af Marketing Automation system og ikke mindst succes.

Kontakt os for en uforpligtende snak og gennemgang af Agillic eller mapping af system-landskabet, så du kan træffe det rette valg for fundamentet af dit Marketing Automation setup.

Brug vores indsigt i de forskellige systemer til at vælge det marketing automation-software, som er det bedste match til din virksomhed og dine behov.

Vi hjælper blandt andet disse virksomheder med Agillic:

 

 

 

Få 1 times gratis sparring

Er du usikker på, om Agillic er det rette Marketing Automation system for dig og din virksomhed? Så klik på knappen nedenfor, udfyld formularen og bliv kontaktet med 1 times gratis sparring fra en af vores Agillic specialister.

Vi har haft et stærkt samarbejde med Web2Media under implementeringen af vores marketing automation-/ESP-system. Vi er i gode hænder – Web2Media har overblik, de tager initiativ, og de har godt styr på håndværket og teknikken.

Peter Lund-Sørensen
Head of Data & Insights at Egmont Publishing A/S

Har du brug for support til Agillic?

Har du brug for sparring, inspiration eller afklaring, i forhold til om Agillic er det rigtige marketing automation system for din virksomhed? Eller arbejder du allerede i Agillic, men har brug for en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at udnytte mulighederne set i lyset af din forretning?

Så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.