Web2Media er officielle Agillic-partnere

Med base i København er Agillic et oplagt valg som marketing automation-software til danske virksomheder.

Agillic er lavet af marketingfolk til marketingfolk, og deres slogan 'act on insights' illustrerer deres mission om at lave datadrevet marketing, fordi databaserede handlinger altid er langt mere meningsfyldte og relevante.

Derudover er det vigtigt for Agillic, at du har kunden i fokus før kanalerne. Deres marketing automation-software gør det derfor let for dig at udføre en omnichannel marketing-strategi. Systemet gør det nemt at kommunikere langt mere personligt og relevant til dine kunder for derigennem at opbygge din brand-loyalitet.

 

Overvejer du Agillic som dit marketing automation-software?

Hos Web2Media har vi specialiseret os i de mest populære marketing automation-software, og det inkluderer Agillic. Systemet kan justeres efter dine behov og giver især et godt overblik over dine kampagner og handlinger på tværs af forskellige kanaler.

Kontakt os for en uforpligtende snak og gennemgang af systemet. Brug vores indsigt i de forskellige systemer til at vælge det marketing automation-software, som er det bedste match til din virksomhed og dine behov.

 

Vi har eksempelvis sat Agillic op for:

 

 

Læs her, hvordan vi migrerede 16 brands til ét MA-system for Egmont.

 

Vi har haft et stærkt samarbejde med Web2Media under implementeringen af vores marketing automation-/ESP-system. Vi er i gode hænder – Web2Media har overblik, de tager initiativ, og de har godt styr på håndværket og teknikken.

Peter Lund-Sørensen
Head of Data & Insights at Egmont Publishing A/S

Download din marketing automation-guide

Med denne guide hjælper vi dig godt på vej mod de beslutninger, der gør marketing automation til en succes i din virksomhed. Guiden er både for begyndere og øvede.

Har du brug for support til Agillic?

Har du brug for sparring, inspiration eller afklaring, i forhold til om Agillic er det rigtige marketing automation system for din virksomhed? Eller arbejder du allerede i Agillic, men har brug for en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at udnytte mulighederne set i lyset af din forretning?

Så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.