Skab unikt indhold med video-markedsføring

Vil du være synlig online, kan du ikke komme uden om video i dag. Facebook, Google og andre kanaler belønner video-annoncering mere og mere, og derfor er det vigtigt at have en strategi på området.

Det har vi for længst taget konsekvensen af hos Web2Media, og derfor tænker vi nu video ind som det første, når vi rådgiver og designer kampagner online.

Video-markedsføring er vigtigt for, at dine kampagner og annoncer kan skille sig ud fra dine konkurrenters. Videoer er med til at fange forbrugeren langt bedre end blot tekster og billeder, og på den måde kan du nemt skabe en konkurrencemæssig fordel, hvis du har en velovervejet video-strategi.

Hvad er video-markedsføring?

En videostrategi er en overordnet plan for, hvor og hvordan din virksomhed bedst bruger video på jeres webshop og andre medier. Video-strategien kan dække hele købstragten eller dele af den. Uanset, hvilken del af købstragten du ønsker forbedring i, vil video-markedsføring løfte din annoncering online og dit afkast heraf betragteligt.

Video-markedsføring kan bl.a. hjælpe dig med at generere flere leads til din virksomhed. På YouTube og nogle andre videoplatforme er det muligt at opsamle leads. Det er bevist, at videoer engagerer bedre end tekst og billeder og er bedre til at skabe opmærksomhed. På sociale medier skaber det større engagement, og i nyhedsmails giver det højere click-through-rate.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos Web2Media hjælper vi dig med alt lige fra opsætningen af videokampagner eller produktionen af en enkelt reklamefilm, til opbygningen af en video-strategi. Vores rådgivning tager udgangspunkt i at identificere, hvordan video bedst muligt understøtter din specifikke forretning.

Vi har stor erfaring med video-markedsføring, hvor vi rådgiver inden for alle processer. Uanset, om det er, hvordan man opbygger en video-content-plan, bruger videoer på webshops, laver videoproduktion eller redigering.

Vi kan hjælpe dig med, hvordan videoen skal opbygges. Først laver vi et storyboard med fokus på din virksomheds mål og strategi. Derefter planlægger vi produktionen, så vi kan komme i mål med din video-marketingplan. Vi er eksperter i opsætning af videoannoncer på både Googles og Facebooks platforme, og vi vil derfor kunne skubbe dit videoindhold ud til præcis de målgrupper, der er relevant for din forretning og enkelte kampagne.

Vi kan hos Web2Media med andre ord hjælpe dig med at få dine kunder til at interagere bedre med din virksomhed. Vi tester, hvilke resultater du vil kunne opnå ved at bruge video-markedsføring, og hvilke resultater der kan forventes fra videoerne. Vi opstiller KPI'er og evaluerer på effekten af at bruge video-markedsføring på både webshops, i e-mail-markedsføringen og på YouTube eller andre sociale medier. Alt, hvad vi foretager os hos Web2Media er funderet i data, så du altid vil kunne måle effekten af din markedsføring online.

Skal vi tage en snak om din video-marketing?

Har du brug for sparring eller inspiration relateret til din video-markedsføring? Eller vil du gerne vide, om det giver mening for din virksomhed at springe ud i det?

Tøv ikke med at tage fat i os for en uforpligtende snak om video-markedsføring.