Bliv synlig med videomarkedsføring

Vil du være synlig online, kan du ikke længere komme uden om at bruge video. Facebook, Google og andre kanaler belønner videoannoncering mere og mere, så det er vigtigt at have en strategi på området. Det har vi for længst taget konsekvensen af hos Web2Media, hvor vi tænker video ind som det første, når vi rådgiver og designer onlinekampagner.

Vidste du godt, at videoer ifølge flere studier er bedre til at fange forbrugerens opmærksomhed end både tekster og billeder? På sociale medier skaber brugen af video et større engagement, og i nyhedsmails giver det en højere click-through-rate. Der er altså alle mulige grunde til at tænke videomarkedsføring og videoannoncering ind i din online markedsføring.

Hvad er en videostrategi?

En videostrategi er en overordnet plan for, hvordan du bedst bruger video på din hjemmeside og andre medier. Videostrategien kan dække hele købstragten eller blot dele af den afhængigt af, hvor du ønsker at sætte ind. For eksempel kan videomarkedsføring hjælpe dig med at generere flere leads til din virksomhed via YouTube og andre videoplatforme.

En vellagt videostrategi adskiller dine videokampagner og -annoncer fra dine konkurrenters. Ved hjælp af en strategisk og gennemført videomarkedsføring kan du skabe en konkurrencemæssig fordel, der løfter din online-annoncering og dermed også dit afkast.

Vi er med hele vejen

Hos Web2Media tilbyder vi rådgivning inden for alle processer relateret til videomarkedsføring – uanset om du skal lægge en videostrategi til din hjemmeside, opsætte store videokampagner eller blot producere en enkelt reklamefilm. Læs mere om videoproduktion her.

Udgangspunktet for vores rådgivning er at identificere, hvordan video bedst muligt understøtter din forretning og dine specifikke mål. Alt hvad vi foretager os hos Web2Media er funderet i data, så du til hver en tid kan måle effekten af din online markedsføring.

Skal vi tage en snak om din videomarkedsføring?

På baggrund af grundige dataanalyser giver vi et kvalificeret bud på, hvilke resultater du kan forvente at opnå ved at bruge videomarkedsføring. Vi opstiller KPI’er og evaluerer på effekten af at bruge videomarkedsføring på din hjemmeside, i dine nyhedsbreve, på din YouTube-kanal samt diverse andre platforme.

Har du brug for sparring omkring din videomarkedsføring? Eller er du usikker på, om det overhovedet giver mening for din virksomhed at springe ud i det? Så tøv ikke med at tage fat i os til en uforpligtende snak om videomarkedsføring.