Derfor er videoproduktion gavnlig

Video er et enestående redskab til at formidle komplicerede budskaber, skildre store følelser og skabe bestemte stemninger hos seeren. Desuden viser undersøgelser, at video er mere effektivt til at fange forbrugerens opmærksom end billeder og tekster. Hvis ikke video allerede indgår i din markedsføringsstrategi, har du altså god grund til at inkorporere det. Læs mere om videomarkedsføring her.

Vi kan være behjælpelige med både planlægning, produktion og distribution af videomateriale til din online markedsføring. Når du selv er involveret i videoproduktionen, har du komplet kreativ frihed over præsentationen af din virksomhed eller dine specifikke produkter og ydelser.

Videoproduktion fra A-Z

Hvordan foregår en videoproduktion? Alle videoproduktioner er forskellige, men typisk begynder vi processen med at udveksle ideer til, hvordan vi bedst fanger publikums opmærksomhed og kommunikerer dit budskab til dem. På baggrund heraf laver vi et storyboard og planlægger de praktiske aspekter af videoproduktionen såsom locations og skuespillere.

Under selve videoskydningen gør vi brug af de dygtigste fotografer og instruktører. Vi bestræber os desuden på at ramme den stemning og visuelle stil, som du drømmer om. Når optagelserne er i kassen, får vi dem omsat til medrivende historier i klipperummet.

Sådan kan en reklamefilm fra Web2Media se ud

 

Målrettet videoannoncering

Efter en vellykket videoproduktion er næste skridt at undersøge, hvor bredt din video bør udbredes – på din webshop, i nyhedsbreve, på Google? Måske på Facebook, YouTube, Instagram eller LinkedIn? Heldigvis er vi eksperter i opsætning af videoannoncer på Google såvel som andre platforme.

Vi forstår vigtigheden af at målrette videoannonceringen til de kundesegmenter, der er mest relevante enten for den specifikke videokampagne eller for din forretning som helhed. Med en strategisk og målrettet videoannoncering får du størst værdi for dine annoncekroner.

Lad os tage en uforpligtende snak

Hos Web2Media tilbyder vi kompetent og kvalificeret rådgivning funderet i data. Det betyder, at du til hver en tid kan måle effekten af din online markedsføring, herunder brugen af videoannoncering på diverse platforme. Sammen opstiller vi KPI’er for dine videokampagner og evaluerer på deres performance.

Hvis du er interesseret i at høre mere om fordelene ved videoannoncering eller har brug for hjælp til din næste videoproduktion, så tøv ikke med at kontakte os. Vi deler gerne ud af vores store viden om videoproduktion.