Web2Media sikrer dobbelt op i kundernes vækst – og mere til

I sidste ende handler digital marketing og optimering om tallene på bundlinjen. Netop dét fokus og mindset, ligger bag vores altid stræben efter vækstresultater på vegne af vores kunder. Er det så et fokus, der rent faktisk ses på vores kunders bundlinje? Det har vores direktør og partner, Allan, kigget nærmere på i en analyse, hvor han sammenligner vores kundetal og generelle tal for dansk e-handel for 2017 og 2018.

 

Resultatet? Kort fortalt er vores kunders omsætning steget med over dobbelt så meget som gennemsnittet (2017-2018). Det er vi ret stolte af - og det er der god grund til. Lad os uddybe.

Tilbage i 2017 kunne vi berette om, at vores kunder vækstede tre gange så meget som landsgennemsnittet over en periode på tre år fra 2013 til 2016.

Nu kan vi, om muligt endnu mere stolte end dengang, berette, at væksten bestemt ikke har stået stille siden. Vores kunder har nemlig vækstet med mere end dobbelt så meget fra 2017 til 2018, når man sammenligner med gennemsnittet i den danske e-handelsbranche.

En fortjeneste, der skyldes det helt særlige samarbejde, vi har med vores kunder, som arbejder efter samme mantra som os; Give More Get More.

Tillid skaber vækst: 23 procentpoint bedre end gennemsnittet

*Forecast for 2019 er baseret på de første 9 måneder

E-handel bliver kun større, og fra 2017 til 2018 er dansk e-handel vokset med 17 % i omsætning. Det er altså en branche, der er gået fra et salg på 123 milliarder til 144 milliarder på mindre end to år.

Skal vi analysere dit vækstpotentiale?

Har du brug for hjælp til at identificere de vækstmuligheder, der venter forude for din e-butik? Så er du velkommen til at kontakte os for uforpligtende vækstanalyse nedenfor. I vores analyse og vurdering finder vi typisk 2-4 konkrete initiativer til, hvordan du kan øge din omsætning online.

 

Men hvor den gennemsnitlige stigning i omsætning er 17 %, oplever vores kunder en markant større fremgang. Vores kunder har i denne periode omsat for hele 235 % af, hvad den gennemsnitlige virksomhed gør. Det skyldes dog mere end bare stærke faglige kompetencer:

Én ting er den stærke faglighed, vi bringer. En anden ting er den gensidige tillid, der opbygges løbende fra vores rådgivere og specialister, som gør det ekstra i hverdagen for at skabe langsigtede relationer. Det betyder alt. Den tillid gør, at vi kan skabe vækst.

- Allan Jørgensen.

Hvis 2019 fortsætter med det niveau, der er lagt for dagen, vil vores gennemsnitlige kunde opleve en fordobling af omsætningen fra 2017 til 2019 med en samlet vækst på 91%.

Vores tal er baseret på de kunder, som har været kunde hos Web2Media fra 2017 til 2019, og de generelle e-handelstal kommer fra Dansk Erhverv og bygger på den samlede danske e-handel i både danske og udenlandske shops.

 

Vil du (også) øge din omsætning online?

Tallene i vores benchmark analyse over, hvordan vores kunder vækster sammenlignet med e-handlesbranchen taler for sig selv - og vi har ingen planer om at slå bremsen i. Vil du også øge din omsætning og udnytte vækstpotentialet?

Så klik på "Kontakt mig for vækstanalyse" og udfyld formularen. Så vender vi tilbage med en konkret uforpligtende vurdering og analyse af, hvordan du kan overhale resten af den danske e-handel indenom via 2-4 konkrete initiativer.