Web2Media skriver Danmarkshistorie til Google Premier Partner Awards

Web2Media skriver Danmarkshistorie. Vi vinder kategorien: International Growth til Google Premier Partner Awards for vores arbejde med international expansion for vores kunder.

I går aftes var magisk, og en aften vi aldrig glemmer. Vi er ovenud stolte og overvældede over at kunne fortælle, at vi i går aftes kunne modtage en Google Premier Partner Award for førstepladsen i kategorien International Growth.

Det er fjerde gang, vi er nomineret, men første gang vi vinder. Og det er intet mindre end Danmarkshistorie. For første gang har vi i Danmark et bureau der er udråbt som de bedste i EMEA – det er vi pivstolte af.

Casen, vi vandt med, er båret af de internationale vækstresultater, som i et stærkt og tæt samarbejde har skabt sammen med vores gode samarbejdspartner DK Company. Målet var at ekspandere DK Company internationalt, og projektet forløb over 16 måneder, hvor Web2Media stod for at implementere en dybdegående og markeds- og målgruppebevidst international strategi.

DK Company er blot en ud af flere kunder, hvor vi har hjulpet med at ekspandere internationalt. Vi har gennemarbejdede og gennemtestede processer, en strategisk tilgang og et framework, hvorpå vi både arbejder med vores kunder på og samarbejder med dem, som uden tvivl er en afgørende succesfaktor for både vores kunder og os selv.

Til finalen i Dublin og til at modtage prisen var to af vores partnere Martin Lybæk og Kim Jørgensen samt vores Head of Paid Anders Schultz.

Google har tre niveauer inden for deres Googles Partner-program; medlem, partner og premier partner. Kun 3 % af de bedste Google Partnere får betegnelsen Google Premier Partner.

Grow More og international vækst

Vi har længe arbejdet målrettet på at være blandt Europas førende inden for digital marketing. Og derfor gør det os også særligt stolte, at vi får en så stor anerkendelse fra Google ved at modtage førstepladsen for netop kategorien International Growth.

Drømmer du om at udvide din forretning internationalt, eller måske du synes, der sker lidt for lidt på dine udenlandske markeder? Lad os hjælpe med at tage et helt uforpligtende kig på dine internationale marketingindsatser og give vores anbefalinger til, hvordan du kan få mere ud af dine indsatser.

Læs mere om vores Grow More her.

Ja tak - kontakt mig for sparring