Web2Media udvider videoafdeling med ungt talent – velkommen til Emil

Vi er glade for at dele nyheden om, at Web2Media nu styrker huset med flere videokompetencer. Derfor skal der lyde et varmt velkommen til Emil, vores nye talentfulde og passionerede videospecialist.

I de over 150 faste samarbejder med nogle af Danmarks største virksomheder Web2Media har, er det vores vigtigste rolle at være foran markedet. Det betyder blandt andet, at vi skal identificere de behov, vi ser, for digitale services, der kan sikre vækst og konkurrenceforspring for vores kunder i dag og i fremtiden. En tilpasningsevne, som ligger dybt i Web2Medias DNA, når husets +55 digitale håndværkere og strateger hver dag hjælper kunder med at identificere og søsætte indsatser, der understøtter forretningsmål bedst muligt - herunder video.

Øget efterspørgsel på video

Video har i mange år været et støt stigende digtialt format for formidling af budskaber, og et kreativ, der giver uanede muligheder for at fortælle historier, vække følelser og skabe interaktioner mellem virksomheder og deres målgrupper.

Hos Web2Media har video derfor været i centrum for vores rådgivning og de digitale kampagner, vi hver dag bistår kunder med produktion og eksekvering af. Det seneste år har vi oplevet et skifte fra vores proaktive mindset for inddragelse af video i virksomheders digitale marketing til en øget efterspørgsel på netop videoproduktion.

Derfor har vi løbende tilpasset os dette behov og styrket organisationen med videokompetencer i ét team, der håndterer videoproduktion – lige fra udvikling af manuskript til produktion og endelig redigering. En kompetenceudvidelse i Web2Media, som vi tror på, styrker den helhedsoplevelse, vi ønsker at skabe, når vores samarbejdspartnere efterspørger ekstra hænder til at løfte deres digitale marketing ét sted. Samtidig tror vi på, at vi med inhouse videoproduktion i tæt sammenspil med øvrige teammedlemmer omkring kunden kan styrke marketing-performance og ROI på et overordnet plan.

"Det er i dag svært at finde et ungt talent, der brænder for det han laver, og samtidig kan give ekstrem stor værdi for vores kunder. Så derfor glæder jeg mig ikke bare til at byde Emil velkommen, men også følge ham på hans udviklingsrejse her i huset og sammen med kunderne" fortæller direktør i Web2Media, Kim Jørgensen.

Et varmt velkommen til Emil

I takt med den øgede efterspørgsel efter video er vi derfor utroligt glade for at byde velkommen til et ungt og passioneret videotalent, Emil. Emil er allerede et velkendt ansigt i huset, da vi allerede har haft flere samarbejder mellem hænderne. Derfor er det en stor glæde, at Emil har valgt at fortsætte sin udviklingsrejse hos Web2Media – en rejse, som vi er sikre på, kommer både Web2Media og ikke mindst vores mange eksisterende og kommende kunder til gode.

Selv fortæller Emil:

"Jeg har interesseret mig for videoproduktion siden jeg var en lille dreng, og siden jeg var 16 år har jeg arbejdet selvstændigt med video i min egen virksomhed. Nu har jeg fået muligheden for at komme ind i huset hos Web2Media, og sidde sammen med en masse kloge hoveder og rådgivere, som kan hjælpe mig videre på min rejse mod at blive en endnu bedre videomand samt om rådgivning omkring videomarketing og performance."

Brug for video (-Emil) i din marketing?

Går du med et ønske om at styrke din digitale marketing med video, men er i tvivl om, hvordan du lægger bedst muligt fra land? Så står vi altid klar med rådgivning og konkret vejledning til, hvordan video kan understøtte dine forretningsmål og marketingstrategi. Tag fat i os direkte på telefon eller mail, eller brug formularen nedenfor, så vender tilbage til dig.

Tak, kontakt mig gerne for rådgivning om video i min marketing: