SEO-optimering

Vil du gerne findes på Google? At være synlig i søgemaskinerne handler i stigende grad om indhold, hvor søgemaskineoptimering før mest var teknik. Jo mere naturlige og relevante SEO-teksterne er på din hjemmeside, jo større værdi får de i søgemaskinernes øjne – og jo højere ranker de på Google.

Det er vigtigt at have optimeret din side med SEO, så din hjemmeside ligger på første side i søgeresultaterne, når man søger på lige netop din ydelse eller dine produkter. Det vurderes nemlig, at 60 % af alle organiske klik tilfalder top 3 i det organiske søgeresultat. Med andre ord er søgemaskineoptimering alfa og omega for at have en chance for at blive fundet på Google.

Hos Web2Media finder du sporhunde, som brænder for SEO-optimering, og som vil elske at forbedre trafikken til din hjemmeside med alle former for søgemaskineoptimering: linkbuilding, fjernelse af intern konkurrence, søgeordsanalyser samt ikke mindst gode og relevante SEO-tekster. SEO-optimering er en stor del af vores DNA og passionen for søgemaskineoptimering kommer dig til gode. 

 

illustration_SEO

BLIV BEDRE TIL SEO-OPTIMERING

Download vores SEO-guide og få tips, checklister m.m. til søgemaskineoptimering.
Tryk på downloadknappen:

ikon_download

Bliv kontaktetSØGEMASKINEOPTIMERING

Når du skal SEO-optimere din hjemmeside, er der mange spændende aspekter at arbejde med.

Særligt onsite søgemaskineoptimering, hvor kvaliteten afhænger af forretningsforståelse, er et af vores kerneområder. Linkbuilding og mere tekniske aspekter bruger vi anerkendte eksterne eksperter til.

SØGEORDSANALYSE

Før vi går i gang med søgeoptimering af dit website laver vi en grundig søgeordsanalyse. I vores søgeordsanalyse kigger vi på om dine metatitler er stærke nok, om du har tjek på din linkbuilding, om du har ”double/duplicate content”, og om siderne har nok indhold i form af både tekstlængde og relevante søgeord.

Vi har udarbejdet et helt unikt værktøj kaldet ”TrackMore”, som er fundamentet for alt arbejde, vi laver omkring søgemaskineoptimering (og andre marketingaktiviteter). Det betyder, at din søgeoptimering ikke er overladt til tilfældighederne. Tag fat i os, hvis du vil have fremsnuset en grundig søgeordsanalyse eller endnu bedre: En TrackMore.

SEO-BUREAU I ÅRHUS

Vi er ikke blandt traditionelle SEO-bureauer, for det er kun med et bredere fokus på samtlige marketingaktiviteter, at vi kan skabe værdi for vores kunder.

Med vores base i Århus fungerer vi dog i praksis som SEO-bureau med mere for mange kunder – lokale og spredt udover hele landet. Udover at vi hjælper med at håndtere det vigtige praktiske arbejde omkring søgemaskineoptimering for dig, så kan vores sporhunde også hjælpe dig med relevant SEO-rådgivning og sparring omkring effektiv søgeoptimering.

TIL TOPS PÅ GOOGLE MED SEO

Vi har hjulpet mange af vores kunder frem og endda til tops på Google ved hjælp af vores analytiske tilgang, evne til at opsnuse fejl og konstruktive tilgang til problemløsning. Gennem et tæt samarbejde med kunderne kan vi skabe effektiv søgemaskineoptimering.

LINKBUILDING

Linkbuilding er en helt kategori for sig inden for søgemaskineoptimering. Vi har tilknyttet SEO-eksperter, som ikke arbejder med andet end søgeoptimering. Vores linkbuilding-hunde søger for at få links fra stærke domæner til at pege ind på din hjemmeside. Vi bruger blandt andet egenudviklede værktøjer til at overvåge, hvordan dine konkurrenter eksempelvis bruger linkbuilding.

COPYWRITING - CONTENT IS KING

Men god copywriting – altså at skrive en god, flydende tekst, der samtidig tager højde for bl.a. Googles skiftende tommelfingerregler, er en udfordring. Så selvom copywriting ikke er en del af vores kerneforretning, har vi alligevel valgt at holde kompetencen tæt på, hvor vi kan stå inde for kvaliteten. Det gør vi, da vi ved at ”Content is King”. Lækkert og originalt indhold er nemlig både relevant for brugeroplevelsen og for Google.

Læs også om linkbuilding

linkbuilding

Linkbuilding