ConvertR

Henter, transformerer og videresender data imellem systemer

Et sikkert data-framework

Mangler du et redskab til at flytte og berige data på en sikker og nem måde? Skal du integrere data på tværs af systemer? Så er vores selvudviklede, digitale powertool det helt rette til jobbet.

ConvertR er et nyttigt værktøj i situationer, hvor standard-integrationer ikke slår til. Det henter, transformerer og videresender data imellem systemer - sikkert og hurtigt.

Det digitale værktøj flytter ikke blot data fra A til B, men kan også bruges til at berige dem undervejs - og så overholder det selvfølgelig de nyeste GDPR-regler.

Med ConvertR får du et framework, der er ideelt til at integrere data på tværs af systemer. Vi bygger hver løsning til den enkelte opgave, og du er derfor ikke begrænset af, hvilke forbindelsesmuligheder dine systemer er født med.

Sådan bruger vi f.eks. ConvertR

  • Leads fra Sleeknote hentes og sendes til MA tool
  • Webform data hentes fra site, kombineres med egne data og sendes til CRM
  • Transaktionsdata (offline hændelser) hentes fra ERP og afleveres til Facebook API

Vil du opleve vores powertool ConvertR?

Så kontakt os for en gratis demo

Kontakt os allerede i dag

ConvertR er ikke det eneste redskab, vi har udviklet for at effektivisere dine arbejdsprocesser og lette din arbejdsbyrde. Kontakt os allerede i dag og få en gratis demonstration af, hvordan vores tools virker i praksis.

Måske har du en idé til et helt nyt redskab, der kan effektivisere langsommelige processer i din hverdag? Så sæt os endelig på sagen!