Alle vinder med Permission Marketing

I et digitalt landskab i rivende udvikling tilbyder Permission Marketing en kundecentrisk måde at nå dine kunder på. Formålet er at skabe dybere og tættere relationer med de kunder, der faktisk udviser interesse for din virksomhed, ved at give deres samtykke til at modtage indhold fra dig. Et samtykke giver grobund for et meningsfuldt forhold, der strækker sig ud over det transaktionsbaserede.

Permission Marketing er et uvurderligt værktøj for alle marketingafdelinger, og hjælper bl.a. med:

Minimering af irrelevant kommunikation

Reducerer uønskede mails til potentielle kunder og fokuser på at engagere en interesseret målgruppe.

Relation baseret på tillid

Det styrker dine relationer at bygge dem op på tillid og relevans, og det gør dine marketinginitiativer mere effektive og kunderne mere loyale.

For eksisterende kunder

Permission Marketing giver mulighed for personaliserede opdateringer og tilbud baseret på adfærd og data, hvilket fornyer dialogen.

For potentielle kunder

Permission Marketing hjælper med at fange opmærksomheden i det travle digitale landskab.

Skab tillid og løft værdien med op til 400%

Fordelene ved at indgå meningsfulde relationer med dine kunder er mange, både for kunderne og for din forretning. Vores analyser af værdien af en permission viser, at værdien ligger mellem 30 % og 400 % højere end med kunder, du ikke har tilladelse fra.

Derfor bør det stå højt på din dagsorden at have en strategi for:

  • Hvordan måler du værdien af dine permissions?
  • Hvordan beriger du interaktionerne med dem, du allerede har samtykke fra?
  • Hvordan øger du din andel af tilladelser, både på eksisterende kunder og potentielle kunder?

Hos Web2Media har vi stor erfaring med at hjælpe vores kunder med at skabe meningsfulde relationer med deres kunder og give ekstraordinære kundeoplevelser, samtidig med at vi øger værdien af hver enkelt kunde signifikant. Hvis du ønsker sparring om, hvordan vi kan gøre det samme for dig og dine kunder, er vi klar til at hjælpe.

Kontakt os i dag

Vi står klar til at hjælpe dig

Har du brug for sparring, inspiration eller afklaring om Permission Marketing? Tøv ikke med at kontakte os og få en uforpligtende sparring.

Dorte Karlsson
Senior Rådgiver og Forretningsudvikler