Vi ser din marketing som en helhed

Sammen sætter vi retning for indsatser, der vækster din forretning

Vores mål er altid at blive regnet blandt Europas bedste

Vi arbejder altid benhårdt på at være en af Europas førende indenfor bl.a. SEO, Google Ads, Facebook og e-mailmarketing - kort sagt at skabe trafik, der konverterer og kommer igen.

Men selvom vi er stolte af vores håndværk og evner på de enkelte kanaler: så lader vi os ikke forføre af det ene medie fremfor det andet. Istedet lægger vi en strategi ud fra dine forretningsmål og dine kunders købsrejse, der i sidste ende binder din marketing sammen, og sikrer ROI for hele forretningen. At du så vækster på Google og Facebook og vi dermed finder flere kunder og tjener flere penge til dig er noget af det vi elsker at arbejde på hver dag - hele året.

 

Når du effektivt ud til dine målgrupper?

Vi bruger REAN-modellen til at lægge digitale strategier, fordi det øger kvaliteten både i forhold til forventning, planlægning og analyse. Har du brug for værktøjer til at øge din kendskabsgrad og på den måde sørge for, at din målgruppe kender dit brand? Så kan vi anbefale:

Digital strategi

Real time bidding

Som kunde hos Web2Media får du:

Din egen faste rådgiver
En ærlig og ambitiøs samarbejdspartner
Adgang til +50 specialister

Vidensdeling gennem
1:1-workshops

Vil du sikre dig, at dine digitale kompetencer altid er i overhalingsbanen? Vores erfaring viser gang på gang, at koncentrerede workshops virkelig booster udviklingen i forretningen.

Derfor holder vi ofte 1:1-workshops inden for områder som digital strategi, søgemaskineoptimering, Google Ads, e-mailmarketing, sociale medier og meget mere.

Hør holdet fortælle om Web2Medias ydelser

Skal vi arbejde sammen?

Tag fat i os, så vi kan få snakket om, hvordan vi sammen løfter din digitale marketing. Lad os få vores knowhow ud at leve i din virksomhed – og dit brand og budskaber ud at leve digitalt.