Vi øger udbytte af digital markedsføring

Sammen sætter vi retning for indsatser, der vækster din virksomhed

Som forretningsorienteret digital markedsføring bureau er vi virksomheders digitale partner. Vi kan hjælpe dig med at indfri vækstpotentiale og sikre maksimal udbytte af din digitale markedsføring.

 

Med over 50 eksperter inden for digital markedsføring favner vi hele paletten af de kompetencer, vi ser, der skal bringes i spil, for at indfri digital vækstpotentiale.

Vi ser altid marketing som en holistisk disciplin, hvor tiltag og kanaler skal understøtter hinanden i hele kunderejsen - fra målrettet tilstedeværelse til taktisk fastholdelse frem mod et endeligt køb og høj kundelivstidsværdi (CLV).

Her ses et udpluk af vores specialer inden for digital markedsføring, som spænder bredt fra analyse, digital strategi og rådgivning til produktion og eksekvering af digitale markedsføring initiativer:

Vi ser din digital markedsføring som en helhed

Tiltrods for bredden i vores kompetencer, lader vi os ikke forføre af den ene disciplin eller det ene medie fremfor det andet. Istedet lægger vi en klar strategi for din digital markedsføring ud fra dine forretningsmål og dine kunders købsrejse. Det binder din marketing sammen, og sikrer digital markedsføring ROI.

Kort sagt sikrer vi, at du via din digitale markedsføring tiltrækker og får flere kunder – dem, der tjener virksomheden bedst – og tjener flere penge.

Det kalder vi digital markedsføring med bundlinjeeffekt!

 

Strategi, plan og budgettering ud fra REAN modellen

Når vi rådgiver om og planlægger virksomheds digitale markedsføring, der skal sikre, at indsatser ikke står alene med understøtter hele kunderejsen, benytter vi vores REAN-model.

Læs og klik med på de forskellige faser, og bliv klogere på, hvordan vi rådgiver om strategi og budgettering for digital markedsføring her:

Når du effektivt ud til dine målgrupper?

Vi bruger REAN-modellen til at lægge digitale strategier, fordi det øger kvaliteten både i forhold til forventning, planlægning og analyse. Har du brug for værktøjer til at øge din kendskabsgrad og på den måde sørge for, at din målgruppe kender dit brand? Så kan vi anbefale:

Digital strategi

Real time bidding

Som kunde hos Web2Media får du:

Din egen faste rådgiver
En ærlig og ambitiøs samarbejdspartner
Adgang til +50 specialister

Vidensdeling gennem
1:1-workshops

Vil du sikre dig, at dine digitale kompetencer altid er i overhalingsbanen? Vores erfaring viser gang på gang, at koncentrerede workshops virkelig booster udviklingen i forretningen.

Derfor holder vi ofte 1:1-workshops inden for områder som digital strategi, søgemaskineoptimering, Google Ads, e-mailmarketing, sociale medier og meget mere.

Tag et kig på vores referencer

Se hvordan vores kompetencer har vækstet virksomheder

Skal vi drikke en kop kaffe?

Tag fat i os, så vi kan få snakket om, hvordan vi sammen løfter din digitale markedsføring. Lad os få vores knowhow ud at leve i din virksomhed – og dit brand og budskaber ud at leve digitalt.