Saml alle dine digitale ydelser under ét tag

Hos Web2Media får du et digitalt marketingbureau, der dækker dig og din virksomhed 360 grader. Uanset hvilke ydelser inden for digital marketing du har brug for, så kan du samle det hele hos os.

Vi har +65 specialister inden for digital markedsføring samlet under ét tag, og de har kun ét mål for øje. At sørge for du får det mest optimale ud af dit marketingbudget.

Hvorfor skal du vælge et 360 graders digitalt marketingbureau?

Digital marketing er et voksende felt med mange muligheder for dig og din virksomhed. Men det kræver indgående viden og erfaring at skabe synlighed, konverteringer og i sidste ende salg online. Hvis du ikke lægger en plan eller har erfaring med best practice i forhold til eksekvering, kan du hurtigt komme til at kaste penge ud af vinduet.

Her kommer Web2Media ind i billedet. I stedet for at ansætte en masse ekstra hænder i din virksomhed, som skal kunne det hele, får du hos os adgang til +65 specialister inden for en bred vifte af digitale marketingdiscipliner. Du slipper desuden for at koordinere med forskellige bureauer, hvis du får lavet content et sted, annoncering et andet og website et tredje. Du får det hele hos os, og vi sammensætter det mest optimale hold for dig, så du altid har den rette specialist til rådighed. Alt sammen orkestreret og koordineret løbende af din faste digitale rådgiver - så du kommer i mål med din digitale marketingstrategi og forbedrer dine resultater.

Prøv vores Get More-pakke

Din egen digitale marketingafdeling arbejder ud fra det, vi kalder en Get More-pakke.

Det er en fast månedlig aftale på den måde, at der fra start fastlægges en klar budgetramme. Aftalen vil altid blive tilpasset lige netop din virksomhed og dine behov.

Selvom budgetrammen er fast, så er alt omkring aftalen fleksibel. Det vil sige, at vi løbende kan justere, når der er brug for det. På den måde sikrer vi, at jeres behov altid bliver mødt i den givne måned - hver måned.

Vi ønsker at spille hinanden gode. Derfor sidder vi sammen med jer og kigger nærmere på strategien - og træffer beslutningerne i fællesskab.

 

En fast dedikeret rådgiver

Du får tildelt en fast rådgiver, der er dedikeret omkring dig og din virksomhed.

Denne rådgiver sørger for fremdrift samt koordinering med specialisterne alt efter, hvilken strategi i sammen har lagt for den givne måned.

Du får altså en person, der altid har netop dine forretningsmål for øje.

 

Adgang til +65 specialister

Vi har +65 af Nordens førende specialister inden for digital markedsføring samlet under ét tag.

Du får altså fuld adgang til en bred vifte af specialister, som alle står klar til at hjælpe dig med at få det mest optimale ud af dit digitale marketingbudget.

Uanset hvilken ydelse du har brug for, så kan du finde en hos os, der er specialiseret inden for netop det område.

 

En fleksibel månedlig aftale

Med en Get More-pakke får du en fleksibel månedlig aftale, hvor der løbende bliver justeret, alt efter hvad fokus er.

Du får altså mest mulig ud af dit budget, og du får samtidig muligheden for at tilpasse løbende alt afhængig af, om der skal skrues op eller ned for de forskellige indsatser.

Det er altsammen med til at give dig garanti for fremdrift i din forretning via en fleksibel og holdbar løsning.

 

Prøv vores Get More-pakke

Fast dedikeret rådgiver

Adgang til +65 af de førende specialister

Fleksibel månedlig aftale

Passer Get More-pakken til dig?

Vores Get More-pakke er bygget op således, at den kan tilpasses enhver virksomhed. Det er dig og din virksomhed, der sammen med jeres faste rådgiver hos os ligger strategien og tilpasser sammensætningen løbende. Du kan derfor være sikker på, at uanset hvilke mål du har opsat, så hjælper vi dig med at nå dem.

En Get More-pakke er til dig, som:

  • Ønsker en fast rådgiver samt et dedikeret team af specialister bag ved, der med ild i øjnene brænder for kontinuerligt at skabe de bedste resultater for netop dig
  • Ikke vil bruge tid på at koordinere indsatser med forskellige bureauer
  • Vil sikre, at indsatserne ikke stikker i forskellige retninger
  • Vil sikre, at der ikke er noget spildt tid, som kunne være brugt bedre
  • Vil sikre, at alle om bordet har dine mål for øje
  • Vil sikre, at strategien er den samme på alle kanaler

Lyder denne løsning som noget for dig?

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig i mål med dine digitale indsatser.

Alt efter hvilken retning du vil gå i med din digitale markedsføring, så vil vi gerne hjælpe dig med at sammensætte det helt rette hold.

Så tag fat i os og få en uforpligtende snak om mulighederne.