Allocate gør svære beslutninger om markedsføring nemme 

Hos Web2Media får du altid et dynamisk og taktisk budget

Mange virksomheder spilder penge på aktiviteter og kampagner med lav effekt. Men det er slut, når du bruger vores taktiske budgetteringsværktøj, Allocate. Du får en salgsmodellering opdelt på månedsbudgetter inklusiv en klar opstilling af, hvilke midler, der fører til din virksomheds mål.

Hos Web2Media styrer vi altid efter mål og allokerer udgifter til de kanaler, der giver mening. Som digitalt marketingbureau er vores ærinde at sørge for, at dine marketingkroner bliver brugt klogest, uanset hvilken kanal du vil bruge dem på. Vores fundament for at arbejde klogt og dynamisk med dit budget er vores taktiske budgetteringsværktøj, Allocate.

 

Hvad kan Allocate? 

Du er altid i kontrol med dit marketingbudget

Optimerer budgetter på tværs af lande og sites

Maksimerer trafik, leads, omsætning eller profit

Tager højde for effekten af din branding

Modellerer salg og estimerer effekter

Vi kører forskellige scenarier afhængigt af dine mål og ambitioner

Vi kan opdele dit taktiske budget på formål eller segmenter

Vi tilpasser os løbende de skiftende markedsforhold gennem vores budgetteringsalgoritmer

 

Når du starter som kunde

Hos Web2Media starter vi altid et samarbejde med et oplæg omkring Allocate. I samarbejde med jer forfiner vi det og kalibrerer med jeres mål.

Det kan være, du har sites i forskellige lande eller har nogle specifikke segmenter, du arbejder med. Vi bryder vores kanal-optimeringsbudget ned på de elementer, der er relevante for dig. Formålet er hele tiden, at vi sammen har klare mål at sigte efter, og løbende kan evaluere om de enkelte kanaler performer, og lever op til vores forventninger. Et Allocate-budgetteringstool er typisk brudt ned på måneder, og vi evaluerer løbende med dig.

 

Sådan arbejder vi

Med vores budgetteringstool, Allocate, leverer vi et optimeringsoplæg. Sammen kalibrerer vi oplægget mod jeres mål og simulerer forskellige scenarier for vækst. Det fører til en salgsmodellering og plan for marketingtaktikken. Det følger vi sammen i et overskueligt dashboard, der igen viser, hvor vi løbende bør optimere. Sammen med os vil du opleve, at vi styrer efter samme mål og tilpasser løbende, hvor du får mest for pengene.

Det gælder uanset om du er B2B eller B2C virksomhed, og hvilke kanaler du er til stede på nu. Og naturligvis er det også uafhængigt af, hvilke kanaler, der bliver styret af jeres virksomhed internt, og hvilke der bliver drevet af andre bureauer.

Se, hvordan et Allocate overblik ser ud

 

 

Brug for hjælp eller sparring?

Jeg hedder Louise, og har mange års erfaring med data og analyse. Har du brug for hjælp eller sparring til at vækste din forretning, så sidder jeg og mit dygtige team klar til at hjælpe dig.

Kontakt os og find ud af om Allocate er et værktøj for dig - det er ganske uforpligtende.