Hjemmesideopbygning optimeret til markedsføring fra begyndelsen

Vi laver målrettede og fremtidssikrede hjemmesider, der er optimeret til markedsføring fra begyndelsen. Fremfor kun at have fokus på kodning har vi også fokus på optimering til digital markedsføring og ikke mindst fokus på brugeren.

Vi rådgiver og hjælper dig med at vælge det rette system og den rette leverandør første gang, så du sparer tid på fejl og rettelser efterfølgende. Med erfaring fra over 100 websites kender vi best practice. På den måde kan vi lave hjemmesideopbygning, der er specifikt målrettet din målgruppe.

Hvordan laver man en hjemmeside?

Tracking og analyse
Vi sørger for korrekt opsætning af tracking og analyse på dit nye website. Vi arbejder bl.a. med Google Tag Manager og Data Studio. Det er vigtigt, fordi det er afgørende for din markedsføring, at du kan følge brugeren og brugerens ageren hele vejen. Vi tager ansvar for hjemmesideopbygning med korrekt opsætning, så du fremover kan markedsføre dig optimalt over for din målgruppe.

UX
Det er også altafgørende, at din hjemmesideopbygning har fokus på brugerrejsen fra begyndelsen. Vi sørger for at lave hjemmesideopbygning, der har en høj konverteringsrate og brugertilfredshed. Det er et must, at brugerrejsen føles gnidningsfri og intuitiv hele vejen, hvis du vil have succes med din digitale marketing.

SEO
Inden for SEO er vi nogle af Europas førende, og vi har derfor indsigt i, hvordan man gør det korrekt første gang i forhold til hjemmesideopbygning. På den måde sikrer vi, at din hjemmeside er SEO-optimeret fra start.

Effektiv drift og fremtidssikret vedligehold
Vi sørger for at lave hjemmesideopbygninger med effektiv drift og fremtidssikret vedligehold. Hjemmesiden er tilpasset din fremtidige marketingsindsats, og den er let og enkel at operere, så du selv kan køre websitet videre.

Uvildig rådgivning 360 grader rundt

Når du har fået dit nye website, hjælper vi også gerne med at skaffe dig mere trafik.

Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere, så vi kan hjælpe dig videre i processen, når du har fundet ud af, præcis hvilke behov dit website skal dække.

Vi er ikke gift med et bestemt CMS-system. Derfor får du et uvildigt systemvalg, som matcher lige præcis din unikke situation. Vi er et erfarent bureau i både WordPress, Magento og HubSpot.

Vi har allerede hjulpet en række sites, så de er optimeret til digital marketing. Vores specialister står klar til at hjælpe dig i gang med din hjemmesideopbygning.

Skal vi tales ved om hjemmesideopbygning?

Vi kan hjælpe dig i mål med din hjemmeside, hvad end du har brug for rådgivning omkring next steps, eller du gerne vil have hele hjemmesiden bygget op fra bunden.

Tag fat i os og få en uforpligtende snak om hjemmesideopbygning.