Fokus på teknisk SEO-analyse giver dig flere organiske besøg

Det er vigtigere end nogensinde at kunne slå dine konkurrenter i de organiske søgeresultater på Google, hvis du har en webshop. Sæt derfor fokus på teknisk SEO i din online marketing, så brugerne vælger netop din webshop og dine produkter frem for dine konkurrenters.

Hvad er teknisk SEO-analyse?

God teknisk SEO handler om at gøre det lettere for Googles robotter at crawle og læse dit website. Det betyder, at forbrugerne finder din virksomhed først, når de søger, og det øger chancen betragteligt for, at forbrugerne vælger dig.

Når du arbejder med teknisk SEO-analyse, er der mange parametre at optimere på. Det kan f.eks. være ved at opsætte tags korrekt for at modvirke duplicate content på din side. Det er specielt et dilemma for webshops med mange ens produkttekster.

Hvis du driver et website, ved du, hvor ofte der bliver lavet og fjernet nye landingssider på dit site. For at undgå at miste den værdi, som disse sider har fået opbygget, og for at undgå at den trafik, siden kan generere, ikke går tabt, er det vigtigt at få opsat de korrekte redirects.

Det er blot nogle få eksempler på, hvordan du kan arbejde med SEO i forhold til din online marketing.

Vi kan hjælpe dig med at blive nummer et

Hos Web2Media er vi specialister inden for teknisk SEO. Vi arbejder dagligt med at forbedre SEO og lave tekniske SEO-analyser for vores kunder, og vi er nogle af Europas førende på området.

Vi kan med en teknisk SEO-analyse finde frem til, hvilke problemer dit website har, og hvordan du kan udbedre problemerne på den mest effektive måde, så du kan komme øverst i søgeresultaterne på Google.

Hos Web2Media har vi stor erfaring med rådgivning og implementering af teknisk SEO lige fra hastighedsoptimering til 301 redirects. Vi oplever, at selv en lille SEO-indsats gør en enorm forskel for vores kunder.

Vi har flere forskellige fokus i vores SEO-analyser, og et af de vigtigste er sitets meta tags. Meta tags er alt den tekst, der kommer frem i et søgeresultat. Det er ekstremt vigtigt, at disse oplysninger er opsat helt korrekt.

Et andet vigtigt fokus er at gøre din hjemmeside mere mobilvenlig. Det er meget vigtigt, at du har en mobilvenlig hjemmeside, fordi det har en stor påvirkning på de organiske søgeresultater. Det kan du læse mere om i vores blogindlæg om mobile first lige her.

Skal vi tales ved om teknisk SEO-analyse?

Vil du gerne have hjælp til den tekniske del af SEO? Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvordan din hjemmeside kan blive nummer 1 på Google.

Så tag fat i os og få en uforpligtende snak om teknisk SEO-analyse.