Vi effektiviserer marketing med tools

Vi kender og udvikler digitale tools, der gør det hurtigere og nemmere at drive din forretning online

Vi flytter din forretning med teknologi og nytænkning

Ønsker du at få digital succes og at vinde kampen om kunderne? Så er det afgørende, at din digitale forretning ikke bliver bremset af uegnede systemer eller besværlige arbejdsgange.

Heldigvis kan vores dedikerede team, Web2Media Labs, hjælpe dig med at få det helt rette set-up til at løse netop dine udfordringer. Teamet har et indgående kendskab til forskellige digitale tools, der på hver sin måde effektiviserer din marketingindsats.

Ved at implementere effektive, digitale tools og at automatisere udvalgte processer, er du sikret en smartere, hurtigere og nemmere måde at drive forretning på. Dermed frigør du dyrebar tid og knappe ressourcer, som kan bruges til at skabe værdi andre steder i din forretning.

Digitale tools der effektiviserer din marketing

I Web2Media Labs holder vi os løbende ajour med, hvilke muligheder der findes på markedet, og hvad der skal til for at udnytte dem optimalt. Vi har hele tiden fingeren på pulsen i forhold til, hvilke formater, produkter og systemer det perfekte set-up i en marketingafdeling indeholder. Findes det perfekte tool endnu ikke, udvikler vi det gerne selv. Det samme gælder for tools, der er mere omstændige eller dyre end nødvendigt.

Med vores tools får du innovative løsninger på nogle af de hverdagsudfordringer, som du oplever i din online forretning. Eksempelvis kan du spare 50 % af den tid, du bruger på at producere nyhedsbreve med vores populære tool QBuildR, der virker i alle CMS- og mailsystemer. Læs mere om QBuildR og vores andre digitale powertools herunder.

Tøv ikke med at tage fat i os for rådgivning om systemer og tools, der kan effektivisere din marketing og dermed frigive tid.

WakeupData

Få en mere effektiv annoncering med et optimalt produktfeed.

Et optimeret feed danner fundamentet for at få et optimalt udbytte af din betalte annoncering. Jo stærkere et produktfeed, desto bedre forudsætninger giver du din annoncering.

WakeupData hjælper dig med at booste dit salg og give en bedre performance på din annoncering. Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit feed.

wakeupdata
Anbefalinger til Instagram-annoncering

ConvertR

Slår standard integrationer ikke til? Så læs mere om vores digitale powertool ConvertR.

ConvertR henter, transformerer og videresender data mellem systemer, når standard-integrationer ikke slår til. Det er et ideelt redskab til dig, der har brug for at flytte data sikkert fra A til B. Hvis du ønsker at berige data undervejs og samtidig overholde regler omkring GDPR, bør du også kigge nærmere på ConvertR.

QBuildR

Vil du også spare 50% af din tid på at opsætte nyhedsbreve? Har du tænkt over, hvor mange timer din virksomhed bruger på opsætning, Adobe Photoshop og med at klippe/klistre produkter frem og tilbage?

Alt dette løser QBuildR, der nemt lader dig filtrere dit produktfeed, så du på under 5 minutter har et køreklart nyhedsbrev eller landingsside.

Hør hvad vores kunder siger

Work smarter, not harder

Vil du se, hvordan vores digitale powertools virker i praksis? Kontakt os, så giver vi en gratis demo.

Sig endelig til, hvis din hverdag er fuld af langsommelige processer, som du mener, kan effektiviseres. Så sætter vi Web2Media Labs på sagen – og på sporet.