SoMe-strategi

For få år siden stillede mange spørgsmålstegn ved vigtigheden af sociale medier. I dag er det vist de færreste, der ikke på den ene eller anden måde tænker sociale medier ind i deres online strategi.

Sociale medier er den ”nye” spiller på banen, men man skal ikke undervurdere potentialet. Over halvdelen af danskerne er på sociale medier flere gange om dagen, da det tilsyneladende skaber værdi i vores liv. Vi connecter med nogen, der deler vores interesser. Derfor er det en oplagt mulighed at få styr på din SoMe-strategi.

Men begrebet SoMe-strategi er stadig meget diffust, og det er svært at overskue, hvilke sociale medier man skal være til stede på, hvordan og hvor meget.

Vi hjælper dig med at udarbejde en strategi for din brug af sociale medier. Både når det handler om at skabe værdi til søgemaskineoptimeringen, om at lave retargeting-/retentionkampagner, eller om du vil bruge sociale medier som den bærende del i din digitale markedsføring.

Facebook-annoncering

Har du styr på din Facebook-annoncering og markedsføring? Annoncering og markedsføring på Facebook er et helt kapitel for sig, og vi hjælper dig med at udarbejde din strategi. Med markedsføring på Facebook rammer du brugerne på den største sociale platform i verden.

Næsten 3 mio. danskere er aktive på mediet hver dag, og det gør platformen til en væsentlig spiller. Med Facebook-annoncering har du mulighed for at ramme en meget stor og ikke mindst købedygtig målgruppe.

Segmenteret Facebook-markedsføring

Du har mulighed for at tilpasse din Facebook-markedsføring og -annoncering, så du kun rammer en segmenteret og målrettet gruppe alt efter køn, alder, interesse, geografi, civilstand og uddannelse.

 

Vi arbejder med sociale medier for blandt andet:

Med knap 20.000 likes på Facebook er Garn Royal nu en af de førende i vores branche herhjemme. Denne succes har Web2Media en væsentlig andel i. Vi har en god sparring, og de er gode til at komme med input og tilbagemeldinger.

Berit Rosenvinge
Ejer af Garn Royal

Skal vi tales ved om sociale medier?

Har du brug for sparring, inspiration eller afklaring? Eller vil du gerne skære helt ind til benet og finde ud af, hvordan sociale medier kan hjælpe din virksomhed med at opnå dine mål?

Så tag fat i os og få en uforpligtende snak om sociale medier.