Betal kun for den trafik, der resulterer i salg med affiliate marketing

Affiliate marketing er en markedsføringsmodel, der er baseret på ren performance. Folk, der driver trafik, såkaldte ’publishers’, kan tjene penge på at eksponere dit website, og de skal kun have betaling, hvis deres arbejde resulterer i et salg i din webshop.

Nogle publishers tilbyder ikke direkte aftaler eller indkøb via RTB (real time bidding), men udelukkende gennem affiliate. Så der kan være god omsætning og brandeksponering for dig at hente gennem denne kanal.

Det lyder måske let, men der ligger meget arbejde i at vælge det rigtige netværk og få publishers til at finde din kampagne attraktiv. Og ikke mindst at inspirere, motivere og guide publishers til at kunne sælge mere.

Hos Web2Media tilbyder vi hjælp fra den første rådgivning til den løbende optimering. På den måde får din kampagneperformance bedre og bedre resultater.

Hvad er affiliate marketing?

Affiliate marketing handler i bund og grund om, at du betaler andre, publishers, for at promovere dit produkt. Publishers kan være en enkeltperson eller en større virksomhed. F.eks. er Momondo en stor publisher, som tjener penge på at sælge flybilletter gennem deres service.

Publishers kan være alt fra blogssites, sammenligningssider, rabatkodesider, cashback-sites, nyhedsbreve til influencers. De kan promovere dig enten via bannere, tekstlinks eller produktfeeds.

Mange publishers er samlet i affiliate-netværk, der agerer som mellemmand mellem dem og din virksomhed. På den måde kan du annoncere inden for specifikke målgrupper på tværs af platforme og kanaler.

Affiliate marketing har været populært i mange år, men i internettets tidlige år var der ikke samme muligheder for gennemsigtighed i dag. Du havde med andre ord ikke mulighed for på samme måde at vide, hvordan publishers skaffede salg til dig.

I dag er gennemsigtigheden øget betragteligt, og vi kan følge med i hele processen. Vi kan se, hvem der promoverer hvad, hvordan og hvor meget, så din virksomhed er sikker på, at dit brand ikke mister værdi.

Udvid dit mediemix med affiliate marketing

Hos Web2Media ser vi, at affiliate marketing er på vej frem, hvis man arbejder professionelt med det. Facebook, Google Ads og andre kanaler bliver dyrere og dyrere, og derfor er det godt at tænke affiliate marketing ind i mediemixet i din digitale marketing.

Vil du nå en bredere kundeskare?

Hos Web2Media hjælper vi dig med at udvælge og afsøge de rette affiliate-netværk for din virksomhed. Vi er uafhængige af netværk, så vi ser på, hvad der giver mening for netop din virksomhed.

Vi hjælper dig med at fastlægge det rette beløb, så du flugter med dine konkurrenter. Der er mange restriktioner, og det kan være svært at vide, hvad der skaber værdi. Vi har know how og kender til best practice på området.

Udover rådgivningen hjælper vi også i forhold til det tekniske, f.eks. i forbindelse til opsætning af tracking-pixels. Vi definerer desuden jeres materialebehov i form af produktfeed og klassiske bannere, samt produktionen af dem. Vi kan også stå for den løbende vedligeholdelse, eller vi kan oplære jer i at gøre det.

Har I allerede et affiliate marketing-setup? Vi kan på få timer lave et review af jeres setup og komme med forbedringsforslag, der gør en stor forskel for din virksomhed.

Vi har stor erfaring fra en række af kunder, der har opnået gode resultater gennem et velovervejet og veludført marketing-setup.

Skal vi hjælpe dig med at nå en bredere kundeskare?

Vil du nå markeder i resten af verden?

Affiliate marketing kan også bruges som supplement til at få fat i nye markeder. Det kan være svært at vide, hvordan man trænger igennem i andre lande. Hvilke muligheder er der eksempelvis for annoncering i Holland?

Med affiliate-netværk får du det hele samlet, så du kan lade dem gøre din marketingindsatser for dig. Og det vigtigste af det hele er, at du først betaler, når deres arbejde resulterer i salg på din webshop.

Skal vi hjælpe dig med affiliate marketing?

Vi kan hjælpe dig i gang med affiliate marketing samt rådgive dig omkring, hvordan du opnår de bedste resultater.

Tag fat i os og få en uforpligtende snak om mulighederne.