Overvejer du Voyado?

Vi er officielle Voyado-partnere og har et stærkt hold af marketing automation-specialister, der kan hjælpe dig med dit valg eller implementering af nyt marketing automation-system, såsom Voyado.

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om valg af marketing automation-setup, mapping af dit systemlandskab eller en gennemgang af Voyado, så vi i fællesskab kan finde det rette system til dig og din virksomhed.

 

 

Dynamisk og multikanal marketingplatform

Med Voyado's customer experience platform kan du skabe personaliserede rejser, der understøtter hele kunderejsen. Voyado giver dig mulighed for at være datadrevet gennem hele kundens livscyklus med AI og marketing automation. Voyado er hjertet i alt CX- og loyalitetsarbejde, hvor kundedata indsamles og opbevares for at være handlingsorienteret på tværs af alle kanaler såsom e-mail, sms, online, sociale medier, fysisk butik osv. Over 400 retailbrands bruger Voyado til at skabe relevante kundeoplevelser, som omdanner besøgende til loyale, langsigtede kunder, der leverer høj kundelevetidsværdi.

Særligt designet til retail

Loyalitet, retention og reward management

 

Indsigter og skræddersyede rapporter

 

Brugervenlig multichannel CX-platform

 

Mere relevante website- og shoppingoplevelser

Hvorfor nøjes med at tilbyde ordinære shoppingoplevelser for dine kunder, når du kan give dem en helt ekstraordinær købsrejse? Voyado er langt mere end en marketing automation-platform. Med Voyado Elevate kan du optimere din webshop med AI med henblik på at skabe relevante oplevelser ud over det sædvanlige, og du kan ramme dine brugere på alle touchpoints. Voyado Elevate har en indbygget rekommanderingsmotor, som forstår dine produkter, og som kan forudsige dine besøgendes intentioner og dermed hjælpe med at løfte shoppingoplevelsen på din webshop og øge salget.

“We are very excited to partner with Web2Media. Their strong technical capabilities, digital commerce expertise, and operational excellence makes them an ideal Voyado partner. With our joint experience of serving premium brands in Denmark, we have a very strong offering together—and I look forward to bringing this value to the rest of the market.”

Jesper Larsen
Partner Director, Voyado

Hvad kan Voyado gøre?

Maksimeret effekt gennem hele kundens livscyklus

Ved at forbinde Voyados to produkter, Engage og Elevate, kan detailhandlere udnytte kundedata, onsite shoppingadfærd og historisk købsinformation for fuldt ud at forstå hver enkelt kunde. Med AI, der læser forbrugerintentioner og har en dyb forståelse af produkter, har du mulighed for at sikre, at hver kunde får en relevant oplevelse ved hvert eneste touchpoint - hver gang og altid!

Hvorfor vælge voyado?

Bygget til retail og loyalitet

Voyado er bygget ud fra et omfattende kendskab til detailhandel og e-handel, og platformen er således fokuseret til denne branche samt til at udvikle produkter og løsninger, der løser de udfordringer, man som retailer har. Med Voyado kan du arbejde med:

 • Omnichannel rekommanderinger.
 • Intentionsbaseret målretning.
 • Intentionsbaseret marketing automation.
 • AI-baseret segmentering.

Voyado har en intuitiv brugerflade, og er derfor en platform, hvor de komplekse ting gøres simple at operationalisere.

Hvad er Voyado?

Omnichannel-oplevelser, der øger kundeengagement

Med Voyado Engage får du en dynamisk og multikanal-marketingplatform, som giver dig mulighed for at forbinde og udnytte alle dine kundedata ét sted med kundeindsigter og kampagneværktøjer. Du får med andre ord alt, hvad du har brug for til at levere højrelevante og personaliserede oplevelser på hver eneste kanal.

Hvorfor? Fordi det er disse typer af kunderejser, der vil få dine kunder til at komme tilbage – gang på gang på gang!

Voyado giver dig mulighed for at:

 • Indsamle handlingsorienteret førstepartskundedata
 • Personalisere din kommunikation på tværs af alle kanaler
 • Forudsige kundeadfærd og handle på den
 • Forhindre churn og skabe langsigtede kunderelationer.

Hvad er inkluderet i Voyado?

Voyado Engage

Styrk kundeengagementet med data fra alle dine systemer. Voyado Engage er tilpasset til omnichannel-retailere og kan hjælpe dig med at skabe relevante kundeoplevelser.

 • Kampagner på flere kanaler
 • Kundeindsigter og rapporter
 • Marketing automation
 • Loyalitet, fastholdelse og belønningshåndtering.

Voyado Elevate

Optimeret og smartere merchandising via AI for at reagere på realtidshændelser og historiske kundedata, hvilket gør dine besøgende i stand til at finde det, de ønsker, langt hurtigere. Smart merchandising = flere konverteringer!

 • Intuitiv site-søgning, navigation og anbefalinger
 • Automatiseret smart merchandising for online detailhandlere
 • Dyb forståelse af produktkontekst og besøgendes intentioner.

Få det maksimale ud af dine kundedata

Vi befinder os i en tid, hvor det er nemt for kunderne at finde flere alternativer. Der skal ikke mere end ét enkelt klik til, så har dine kunder og potentielle kunder valgt en anden løsning end din.

Vi har indsigter og specialer i flere forskellige systemer, og vi hjælper gerne med at kigge på, hvilken løsning der passer bedst til dig og din virksomhed.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om, hvilket marketing automation-setup, der passer til dig, så du kan holde trit i et konkurrencepræget landskab.

 

 

Kontakt os i dag

Skal vi tales ved om Voyado?

Har du brug for sparring eller rådgivning om, hvorvidt Voyado er det rette marketing automation-system for dig og din virksomhed? Eller måske du allerede arbejder med Voyado, men har brug for sparring til, hvordan du får det mest optimale ud af systemet?

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Fusager
Head of Marketing Automation

jacob_fusager