Optimér dine marketingindsatser til B2B

Den digitale verden udvikler sig hver eneste dag, og det er altafgørende for din forretning, at dine digitale indsatser udvikler sig i samme tempo. Det er uanset, om din virksomhed opererer på B2C- eller B2B-markedet. I takt med udviklingen ser vi i langt højere grad vigtigheden i, at B2B-virksomheder skruer op for deres digitale indsatser. Specielt fordi længere beslutningsprocesser betyder længere researchfaser. Da en stærkt stigende del af vores research sker digitalt, er det essentielt at være til stede her for enhver B2B-virksomhed.

Som B2B-virksomhed har du et hav af muligheder for at optimere og justere på et professionelt niveau, som fanger netop din målgruppe. Med den rette B2B-strategi skaber du flere varme leads, du øger salget, og i sidste ende får du trofaste og loyale kunder ind i din virksomhed. Det er dog alfa og omega, at strategien er gennemtænkt og veludført i forhold til netop din branche. Der er mange faktorer, der spiller ind, og det kan være svært at danne sig et overblik.

Hos Web2Media står vi klar til at hjælpe dig med at prioritere dine indsatser. Vi gør det ud fra data, så vi ved, hvilken vej vi skal gå. Vi er et 360 grader digitalt bureau, der har stor erfaring med B2B-marketing, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig i mål.

Hvad er B2B-marketing?

Når du skal kommunikere til andre virksomheder, er din strategi vigtig for at lykkes. Der er mange muligheder for B2B-virksomheder i forhold til at målrette markedsføring online til de beslutningstagere, der i sidste ende skal vælge dit produkt eller service frem for andre. Derfor er det også vigtigt, at du som B2B-virksomhed sørger for at tilpasse din markedsføring til det. Den digitale verden har åbnet op for uanede mængder af muligheder, som kan bruges til meget mere end almene forbrugsgoder.

B2B-marketing handler om, hvordan du kan tiltrække leads til din virksomhed. Det handler om at finde de kanaler, som virksomhederne benytter sig af. B2B-virksomheder søger sjældent efter produkter, da de typisk ikke selv er klar over, de mangler produkterne. Det er derfor vigtigt at gøre virksomhederne opmærksomme på de ydelser, som jeres produkt kan tilbyde virksomhederne, og især hvilke problematikker du kan afhjælpe dine potentielle kunder med.

Det ses ofte, at B2B-virksomheders købscyklus er meget længere end den for B2C. Derfor er kundepleje og opmærksomhed ekstremt vigtigt, fordi virksomhederne ofte tager beslutninger med et langsigtet mål. Derudover benyttes B2B-marketing til at generere leads, trafik på hjemmesiden og opbygge brand awareness.

Her kommer vores REAN-model især til udtryk, hvor vi ser på dit digitale aftryk på alle niveauer inden for:

  • Reach
  • Engage
  • Activate
  • Nurture

Web2Media hjælper dig med at sammensætte den rette B2B-strategi

Vi kan hjælpe dig med at sammensætte en B2B-marketingstrategi, som er målrettet dine kunder. Vi rådgiver både strategisk, taktisk og teknisk, så du får et klart overblik over dine muligheder. Vi hjælper dig med at skabe brand awareness, opsætte målrettede kampagner samt optimering af hjemmesiden, så brugerne får en bedre oplevelse på siden.

Vi er et datadrevet, digitalt marketingbureau, og alt, hvad vi foretager os, er baseret på data. På den måde danner vi os et overblik over, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer. Vi har over +65 specialister til rådighed, og jeres virksomhed får jeres egen dedikeret rådgiver. Vi stræber efter at finde det setup, der passer bedst til jeres virksomhed.

Vi har en stor viden på tværs af alle salgskanaler og brancher. Vi kan derfor sikre, at du får den mest optimale løsning. Vi sikrer derudover transparens gennem hele processen og kommer løbende med rapporteringer og opdateringer om fremgangen.

Skal vi snakke sammen om B2B-marketing?

Har du brug for sparring og rådgivning om B2B-strategi? Der er mange digitale muligheder for B2B-virksomheder, som du absolut bør fokusere på. Vi kan hjælpe dig i mål.

Tag endelig fat i os og lad os tage en uforpligtende snak.