Web2Media er certificeret Agillic Gold Partner

At være certificeret Agillic Gold Partner betyder, at vi har Agillics bekræftelse på, at vores faglighed, ekspertise og kunnen er i topklasse inden for Agillic.

Vi har flere certificerede konsulenter, og vores rådgivere og specialister har et indgående kendskab til systemet og dets mange muligheder. Med andre ord, har vi et af landets stærkeste og mest kompetente teams indenfor Marketing Automation, som står klar til at hjælpe dig allerede i dag.

Data Architect

Vi styrer og optimerer din dataindsamling- og distribution.

Super User

Vi kender Agillics utallige funktioner ud og ind og er derfor superbrugere af Agillic.

Template Developer

Vi har mange års erfaring med at kode og udvikle HTML/CSS til e-mail og webskabeloner.

Sales Manager

Vi implementerer Agillic hos danske og internationale B2C og B2B virksomheder.

Hør hvad vores kunder siger

Omnichannel Marketing Automation

Agillics Custom Marketing Platform hjælper brands med at skabe stærke og lønsomme kundeoplevelser igennem relevant, personaliseret og automatiseret kommunikation. Med Agillic kan du skabe personaliseret kommunikation på tværs af kanaler, såsom e-mail, SMS, app push og paid media fra én og samme platform.

Agillic har en unik kundecentreret datastruktur, der er hjertet i platformen. Det er datamodellerne og personaliseringsreglerne, der gør det muligt at aktivere content på tværs af kanaler og tilpasse kommunikationen til hver enkelt kundes profil.

Integrationer

Med et brugervenligt user interface med drag-and-drop funktionalitet har Agillic gjort det nemt at levere data-drevet, personaliseret og automatiseret kommunikation, der skaber værdi for modtager og brand.

Agillic integrerer med en lang række eksterne teknologier såsom Microsoft CRM, Tealium, Google, Adform og Facebook.

Overvejer du Agillic?

Vi er officielle Agillic-partnere og specialister i Marketing Automation, herunder valg og implementering af systemer såsom Agillic. Vores team sidder altid klar med sparring og gode råd til valg eller drift af Marketing Automation-system.

Kontakt os for en uforpligtende snak og gennemgang af Agillic eller mapping af systemlandskabet, så du kan træffe det rette valg for fundamentet af dit Marketing Automation-setup.

Brug vores indsigt i de forskellige systemer til at vælge det Marketing Automation-software, som er det bedste match til din virksomhed og dine behov.

Vi er stolte af at have Web2Media med på holdet som certificeret Agillic Gold Partner. De er ambitiøse på kundernes vegne og har fuldstændig styr på Agillics mange muligheder. Vi har allerede en del kunder sammen, og jeg glæder mig til at se dem hjælpe endnu flere kunder med at skabe stærke kundeoplevelser på tværs af kanaler.

Mette Høyer-Darkins
Head of Partnerships at Agillic

Gratis sparring med Rasmus

Har du brug for endnu mere viden om Agillic, og hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed?

Hos Web2Media brænder vi for at dele ud af alt vores viden om Agillic og succesfuld Marketing Automation.

Klik på nedenstående knap og book en times gratis sparring med vores CEO, Rasmus Terp.

Har du brug for support til Agillic?

Har du brug for sparring, inspiration eller afklaring i forhold til om Agillic er det rigtige Marketing Automation system for din virksomhed? Eller arbejder du allerede i Agillic, men har brug for en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at udnytte mulighederne set i lyset af din forretning?

Så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Ofte stillede spørgsmål om Agillic