Nå de rigtige mennesker med en helstøbt og gennemtænkt SoMe-marketingplan

Langt størstedelen af danskerne og resten af verdens befolkning er på sociale medier. Du kan derfor ikke komme udenom sociale medier i din online markedsføring. Men desværre vælger mange virksomheder at være på sociale medier, blot fordi de ser andre gøre det. Og de gør det uden at have en strategi eller plan for, hvad de vil opnå med deres tilstedeværelse. Problemet med det er, at det er enormt svært, for ikke at sige umuligt, at vide, om man er kommet i mål med sin SoMe-markedsføring - hvis ikke man har lagt en strategi. Det gavner på ingen måde din virksomhed.

Vi råder derfor på det kraftigste til at lægge en SoMe-strategi for din virksomhed og sætte nogle klare mål for din tilstedeværelse og SoMe-marketing. Hos Web2Media går vi meget op i, at du kan se resultaterne af din indsats, og derfor tænker vi data først, så du ved, når dine mål er nået for din SoMe-markedsføring. Det vigtigste for os er, at du når ud til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt i købsprocessen. På den måde får du mest ud af de ressourcer, du lægger i din SoMe-strategi. Vi sørger for, at du får mest muligt ud af dine penge med en velovervejet og gennemtænkt SoMe-strategi, der er baseret på data.

Hvis din indsats ikke er baseret på data, famler du i blinde. Vi ser desværre ofte, at mange bruger meget tid og mange ressourcer på SoMe-markedsføring, der er diffus, og hvor der ikke er defineret, hvad virksomhederne skal have ud af det. Det er synd, for med en gennemtænkt strategi er der ufatteligt meget marketingpotentiale i sociale medier. Vi sørger for, at alle løber i den rigtige retning, og at du er på sociale medier for din virksomheds skyld, og ikke fordi alle andre er det.

Hvad er en SoMe-strategi hos Web2Media?

Sociale medier er flere forskellige platforme, men de mest populære er Facebook, Instagram og YouTube. Her er et hav af muligheder for at være til stede som virksomhed både gennem organisk og betalt indhold. Der er mange muligheder for at arbejde med visuelle effekter som foto og video, og det vinder mere og mere frem til fordel for almindelig tekstopslag og tekstannoncer.

En SoMe-strategi handler om at lægge den bedste strategi for sin tilstedeværelse som virksomhed på sociale medier. Det er på tværs af platforme, annoncering og organisk samt det visuelle udtryk i opslagene. Det er vigtigt, at du ikke blot lukker øjnene og vælger et socialt medie og en annonceringsform tilfældigt, men at du vælger de platforme og strategier, der er bedst for netop din virksomhed.

Vi laver en gennemtænkt og veludført SoMe-strategi for din virksomhed

Hos Web2Media tænker vi altid din virksomheds behov først. Vi tænker omnichannel og skelner ikke mellem betalt annoncering og organisk indhold. For os er alt indhold, og vi har fokus på at skabe den mest optimale strategi for din SoMe-marketing ud fra alle de muligheder, der er på tværs af platforme, annoncering og organisk indhold.

Vi lægger en plan for hvilket materiale, der skal produceres til hvilke formater med vores know-how omkring, hvad der virker på de forskellige kanaler. Vi producerer det også for dig, hvis du har brug for det.

Hos Web2Media har vi specielt fokus på det visuelle i form af foto og video, fordi vi ved, at det har en langt større effekt end tekst. Derudover fokuserer vi også på at lave kvalitet frem for kvantitet og på at få det eksisterende indhold ud at leve i længere tid. Vores dedikerede team af specialister står klar til at tage din online markedsføring til nye højder med en veludtænkt og gennemført SoMe-strategi.

Skal vi tage en snak om din SoMe-strategi?

Har du brug for sparring, inspiration eller afklaring? Eller vil du gerne skære helt ind til benet og finde ud af hvilken SoMe-strategi, der er den rigtige vej at gå for din virksomhed?

Tøv ikke med at tage fat i os for en uforpligtende snak.