Mange muligheder med en digital strategi

Antallet af muligheder for at bruge sine marketingkroner stiger konstant.

Samtidig stiger risikoen for at ramme forkert eller at sprede sit fokus for meget og dermed få for lille effekt.

Hos Web2Media er vi specialister i digital strategi. Med udgangspunkt i jeres unikke situation hjælper vi med at strikke en online strategi sammen, der giver jer mest ’bang for the buck’. I får dermed mulighed for at sammensætte jeres eget unikke marketingteam samlet under et tag.

Jeres målgruppe er i konstant bevægelse

Verden er online som aldrig før, og danskerne ejer i gennemsnit 3,2 enheder, som kan gå på nettet. Overalt sidder, går, står, cykler, løber og kører folk, mens de er online på den ene eller den anden måde.

For at kunne præstere optimalt i den evigt forandrende digitale verden har de fleste virksomheder brug for en digital strategi, som er under konstant revision. Et slags levende dokument som vi gerne hjælper med at kaste et kritisk blik på med regelmæssige intervaller.

Digital strategi kan begrænse flugten til udlandet

Det er en klokkeklar trend, at danskerne klarer stadigt flere netkøb på udenlandske webshops.

Har I en strategi for at tackle denne udfordring? Kan I konkurrere på andet end blot pris? For det bliver I nødt til at kunne.

W2M UN-SILO – Synergi er ikke kun et buzzword

Hvis jeres forskellige marketingindsatser får lov at eksistere i hver sin afgrænsede silo, så er I ikke alene. Og det er ærgerligt, for mange går glip af synergien ved at lade indsatserne spille sammen.

Vi hjælper vores kunder med at fjerne silo-tænkningen og lave en online strategi, hvor effektfulde, integrerede kampagner erstatter fragmenterede ad hoc-indsatser.

Digital strategi og digitale lifehacks

For os handler digital strategi om at være på forkant med den digitale udvikling via dybdegående digital rådgivning. På den måde sikrer vi os nemlig, at vores kunder har en konkurrencefordel – også i morgen, også næste år og om 5 år. Det er os magtpåliggende hele tiden at se fremad for at kunne tackle morgendagens digitale udfordringer på et voksende og stadig mere globalt marked.

I Web2Media arbejder alle sporhunde sig hen mod samme vision: at være Danmarks førende strategiske-, tekniske- og forretningsorienterede digitale rådgivningshus.

Vi arbejder hver dag passioneret og dedikeret med digital rådgivning og digital strategi, der skaber værdi for vores kunder – bl.a. gennem højere online synlighed og innovative digitale lifehacks, som vi selv udvikler til gavn for vores kunder. Vores innovation og skabertrang har indbragt os nomineringer til Google Premier Partner Awards hele to år i træk.

Vi giver nemlig altid lidt mere – og går lidt længere – end kunden forventer. Det kalder vi Give More Get More – og dét giver pote.

Lad os sætte os sammen om strategibordet nu

Hos Web2Media får du en fast rådgiver, som ser helheden i din forretning. Når vi lægger digital strategi, kommer vi hele vejen rundt – dine ressourcer, dine KPI’er, dine konkurrenter, markedet i din branche, din målgruppe, dine personaer, mulige kanalvalg, potentielle udenlandske markeder og meget, meget mere.

For os handler det om at se helheden i vores kunders forretning for derved at kunne iværksætte de mest værdiskabende digitale indsatser. Det handler om at se mulighederne på tværs, at bryde med silotænkning og forbinde de digitale indsatser i det stærkest tænkelige arsenal.

Ud over vores skarpe øje for strategi er vi også kendte for at følge projekter til dørs – vores teams får ting til at ske, og vi har digitale håndværkere, der sidder klar til at eksekvere digitale marketingindsatser for din forretning.

Tag fat i os for at høre mere om, hvordan vores team af digitale strateger og håndværkere kan løfte din forretning digitalt, fastholde dine kunder og gøre dig mere synlig online.

 

Vi laver digital strategi for blandt andet:

Når vi bruger et bureau, er det altafgørende, at det er nogen, der hurtigt kan sætte sig ind i dét, vi laver – vores forretning, produkter og målgruppe. Og her må jeg sige, at det er en fornøjelse at arbejde sammen med Web2Media. De er gode til at se strategisk på hele vores forretning – og hvor vi vil hen – samtidig med, at de udfordrer vores idéer og kommer med relevante input.

Troels Skovsbøll Emborg
Marketingmanager hos FirstAgenda

Skal vi tales ved om digital strategi?

Har du brug for sparring, inspiration eller afklaring? Eller vil du gerne skære helt ind til benet og finde ud af hvilken strategi, der er den rigtige for din virksomhed?

Så tag fat i os og få en uforpligtende snak om digital strategi.