Vi hjælper dig med din opsætning

Google Tag Manager er med til at gøre dit liv nemmere, hvis du arbejder med hjemmesider. Ved at indsætte et script i din hjemmesides kode, kan du nemlig tracke dine brugeres adfærd på den mest optimale måde. Og det kan gøre en stor forskel for din virksomheds markedsføring og i sidste ende salgstal.

Hos Web2Media er vi specialister i Google Tag Manager, og vores eksperter arbejder hver dag ud fra stor erfaring og best practice. Sammen med Google Analytics er værktøjet vores vigtigste redskab til at kunne opsamle og  analysere handels- og brugeradfærdsdata, som er hjørnesten i enhver virksomhed. Også din.

Vi hjælper dig med opsætningen af et professionelt Google Tag Manager-setup, så du hurtigt og nemt kan begynde at samle data op. Dataen danner grundlag for mange tiltag og ændringer i andre værktøjer og områder som Google Ads, SoMe og SEO. Vi hjælper dig med implementering af data som dynamisk retargeting, så du rammer dine tidligere besøgende på bedst mulig vis med de produkter, de har kigget på og udvist interesse for. På den måde vil du være top of mind, når kunden har brug for dit produkt.

Udover hjælp til opsætning og implementering af diverse scripts, rådgiver vi dig inden for alle de mange muligheder, som Google Tag Manager åbner op for. Vi oplever stor effekt i især Schema på Googles søgeresultater.

Hvad er Google Tag Manager

Google Tag Manager er en service fra Google, der hjælper dig med nemmere at indsætte scripts i din hjemmesides kode, og det giver dig et langt bedre overblik over alle dine scripts. Det er et værktøj, der fungerer som en stærk script injector, som er nem at komme i gang med, men indeholder også rige muligheder for tilpasning for den avancerede bruger. På den måde slipper du for at skulle indsætte diverse tracking- og analysekoder ind i koden på de forskellige sider.

Google Tag Manager gør det nemmere for dig at vedligeholde og ændre i de forskellige scripts uden risiko for at ødelægge andre koder på sitet. Med andre ord - lad Google Tag Manager gøre arbejdet, mens du kan høste frugterne af øget indsigt i dine kunders adfærd.

Skab et bedre overblik over dine scripts med Google Tag Manager

Med Google Tag Manager bliver det nemmere for dig at implementere de scripts, du normalvis indsætter direkte i koden på din webshop eller website. Du får et godt overblik og nem mulighed for at lave tilpasninger og optimeringer, når der er behov. Igennem Google Tag Manager mindsker du nemlig risikoen for at ødelægge noget af den nuværende sides kodning, fordi Google har oprettet en lang række genveje, der gør det nemt at sætte op. Du kan altså nemt og hurtigt begynde at samle din data op og udnytte den via en opsætning i Google Tag Manager.

Skal vi hjælpe dig med Google Tag Manager?

Har du brug for sparring og hjælp til at gennemskue din opsætning? Vi har mange års erfaring med Google Tag Manager, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig.

Tag endelig fat i os og få en uforpligtende snak.