Annoncér hvor danskerne er - nemlig på Facebook

Hos Web2Media arbejder vi med adfærdsbaserede målgrupper, som eksempelvis er, hvem der har købt på din shop før, hvem der har interageret med dine annoncer samt kopimålgrupper, hvor vi lader Facebooks motor arbejde for os.

Facebook-annoncering er ekstremt kosteffektivt, fordi du kan ramme en meget specifik målgruppe. Det hele kan måles og vejes, så du løbende kan holde øje med dine kampagners performance. Hos Web2Media tænker vi altid data først, så vi løbende kan vise dig fremskridtene i dine Facebook-kampagner.

Dynamisk Annoncering

Via dynamisk annoncering sørger vi for, at de rigtige budskaber rammer de rigtige kunder på de rigtige tidspunkter.

Tracking og feeds

Ved at have styr på tracking og feeds sikrer vi størst mulig rentabilitet for dine annoncekroner.

Målretning og budskab

Med den rigtige målretning baseret på data, kan vi hjælpe med at få jeres forretningsbudskaber ud til de rigtige kunder med den rigtige vinkling.

Full funnel marketing

Meta-annoncering er stærkt på tværs af hele tragten. Vi hjælper, hvad end formålet er reach, engage eller activate og om du ønsker branding, leads, trafik eller konverteringer.

Vi får dig i mål med din Facebook-annoncering

Hos Web2Media kan vi hjælpe dig med rådgivning om din Facebook-annoncering. Vi kan hjælpe med den første sparring og rådgivning i forhold til en optimal strategi for netop din virksomhed. Vi sætter kampagnerne op for dig og optimerer på dem løbende.

Vores specialister har flere års erfaring med at rådgive om og sætte kampagner op. Vi ved hvilke kampagnetyper, der er mest effektive inden for forskellige brancher og scenarier. På den måde er vi med til, at du bruger dine annoncekroner der, hvor det har det største virkning.

Vi ved, at det visuelle i form af foto og video har stor effekt på ens performance på Facebook og sociale medier generelt. Derfor har vi hos Web2Media et in-house Creative Team, der kan sparre med jer på denne del. Vi står for hele processen fra strategi til udførelsen og løbende optimering. Sammen skaber vi en Facebook-strategi, der får din virksomhed foran konkurrenterne, og som kan ses på bundlinjen.

Kontakt os i dag

Har du brug for hjælp?

Har du brug for rådgivning og hjælp til at sætte den skarpeste og mest profitable strategi op, så tag fat i os og få en uforpligtende snak.

Anders Schultz
Senior Google Ads-manager