Annoncér, hvor danskerne er - nemlig på Facebook

77% af danskerne havde i 2019 en Facebookprofil. Mange af dem er aktive på Facebook hver eneste dag. Derfor er annoncering på Facebook ikke til at komme udenom i din markedsføringsstrategi online. Du kan ramme en meget stor og ikke mindst købedygtig målgruppe.

Hos Web2Media arbejder vi med adfærdsbaserede målgrupper, som eksempelvis er, hvem der har købt på din shop før, hvem der har interageret med dine annoncer samt kopimålgrupper, hvor vi lader Facebooks motor arbejde for os.

Facebook-annoncering er ekstremt kosteffektivt, fordi du kan ramme en meget specifik målgruppe. Det hele kan måles og vejes, så du løbende kan holde øje med dine kampagners performance. Hos Web2Media tænker vi altid data først, så vi løbende kan vise dig fremskridtene i dine Facebook-kampagner.

Hvad er Facebook-annoncering hos Web2Media?

Annoncering på Facebook er et stærkt markedsføringsværktøj, hvor du har mulighed for at nå en bred målgruppe. Der findes en lang række tools inden for annoncekontoen og annoncering, hvor du kan skabe brand awareness samt øge trafikken til din hjemmeside. Det kan generere leads og øge dit salg. Vi hjælper dig med at finde den optimale strategi for netop din virksomhed.

Hos Web2Media har vi et stærkt hold af erfarne SoMe-specialister, der kender de nyeste tendenser og best practice. De ved bl.a.:

  • Hvordan du får det optimale ud af dine annoncekroner
  • Hvordan du tiltrækker besøgende til din hjemmeside gennem annoncering
  • Hvordan du øger dit online salg og dermed din omsætning

På annoncekontoen er der mange muligheder, og kender du ikke til, hvordan man bedst laver og eksekverer kampagnerne, kan du hurtigt komme til at smide mange penge ud af vinduet. Derfor lægger vi en tilpasset strategi, så du får allermest ud af din indsats gennem annoncekontoen og øger din performance og salg.

Download Facebook-annonceringsguide

Benytter du dig af mulighederne for at være synlig på de sociale medier? Vi deler ud af vores allerskarpeste insidertips om Facebook-annoncering i denne guide.

Vi får dig i mål med din Facebook-annoncering

Hos Web2Media kan vi hjælpe dig med rådgivning om din Facebook-annoncering. Vi kan hjælpe med den første sparring og rådgivning i forhold til en optimal strategi for netop din virksomhed. Vi sætter kampagnerne op for dig og optimerer på dem løbende.

Vores specialister har flere års erfaring med at rådgive om og sætte kampagner op. Vi ved hvilke kampagnetyper, der er mest effektive inden for forskellige brancher og scenarier. På den måde er vi med til, at du bruger dine annoncekroner der, hvor det har det største virkning.

Vi ved, at det visuelle i form af foto og video har stor effekt på ens performance på Facebook og sociale medier generelt. Derfor har vi hos Web2Media et in-house Creative Team, der kan sparre med jer på denne del. Vi står for hele processen fra strategi til udførelsen og løbende optimering. Sammen skaber vi en Facebook-strategi, der får din virksomhed foran konkurrenterne, og som kan ses på bundlinjen.

Skal vi tage en snak?

Vores specialister har mange års erfaring med bl.a. Facebook-annoncering, Instagram-annoncering og LinkedIn-annoncering både hvad angår rådgivning, men også opsætning, optimering og rapportering. Mangler du at finde ud af, hvad der er den rigtige strategi for din virksomhed?

Så tag fat i os og få en uforpligtende snak om Facebook-annoncering.