Vidensdeling gennem 1:1-workshops

Lad os mødes til en digital tête-à-tête

Få nye øjne på din virksomhed med en 1:1-workshop om mulighederne med digital markedsføring.

Vi ved det godt. Moderne markedsføring er fyldt med uforståelige forkortelser og fluffy begreber, der godt kan virke lidt uoverskuelige. Hvad skal du bruge din energi på, og hvad skal du springe over? Skal du fokusere på SEO, SoMe, MA, inbound, RTB, CTR eller en helt anden forkortelse? Hvordan sikrer du, at det bliver din virksomhed, som banker konkurrenterne og ikke modsat?

Web2Media tilbyder 1:1-workshops, hvor du enten dykker ned i et specifikt værktøj eller sammen med en af vores erfarne rådgivere finder frem til, hvor du skal fokusere indsatsen på din digitale markedsføring.

Det kan du få med hjem:

  • Indspark til arbejdet med en digital strategi, der understøtter jeres forretning
  • Indblik i best practice for digital markedsføring. Hvad gør de bedste aktører?
  • Vurdering af jeres nuværende digitale setup. Hvad har I af indsatser? Hvad fungerer godt, og hvor er der potentiale for forbedringer?
  • Et bud på, hvad der skal være must-win battles for din virksomhed
  • Gennemgang af, hvordan et specifikt emne, værktøj eller kanal kan skabe værdi for din virksomhed
  • Forslag til, hvordan du kommer videre med de anbefalinger, vi kommer frem til

Hvorfor 1:1?

Når vi anbefaler, at vi kun er to, er det fordi, vi så kan fokusere 100 % på din virksomhed og dine udfordringer. Vi skal ikke tage hensyn til forskellige holdninger og intern politik. Du er fri til at fortælle om virkeligheden, som du ser det og skal ikke tage hensyn til andres ”darlings”. På den måde har vi de bedste forudsætninger til at nå ind til kernen i dine udfordringer.

Praktisk

En workshop tager mellem 2-4 timer og afholdes typisk i vores lokaler i Aarhus. Inden workshoppen bliver du kontaktet af den rådgiver, som afholder workshoppen, som vil afklare, hvad der skal fokuseres på.

1:1-workshoppen kan både have strategisk og praktisk karakter og henvender sig derfor både til dig, der sidder med ansvaret for den digitale markedsføring og til dig, der sidder i en udførende rolle. Måske er du marketingchef eller digital chef. Måske er du SEO-specialist eller SoMe-manager. Måske er du CEO eller bestyrelsesmedlem.

Udfyld formularen herunder for at booke en workshop.

Book en workshop

Jeg har været meget tilfreds med W2M’s evne til at være omstillingsparate og frem for alt tænke forretningsorienteret – her har der været en særlig god sparring. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til teamet

Morten Roth
Marketingschef hos Starmark