Skal vi ikke lige uddybe det?

Pronestor er en dansk softwarevirksomhed, der udvikler systemer til mødebooking, gæsteregistrering og optimering af virksomheders brug af mødelokaler.

Siden 2016 har Pronestor og Web2Media samarbejdet om at internationalisere produkter på 11 strategisk vigtige markeder rundt om i verden - en mulighed for at skabe øget online tilstedeværelse i kunderejsen og dertil skabelse af digital salgsmotor for leadgenerering.

Da Pronestors marketingafdeling primært står af én person, har Web2Media ageret ekstra marketingafdeling og sparringspartner på strategi, budgettering og ressourceoptimering. Her har forretningsindsigt og -forståelse været nøglen til den succes og vækst, som Pronestor har oplevet siden samarbejdets opstart i 2016.

Services:

  • Søgemaskineoptimering (SEO) herunder linkbuilding for øget synlighed på udvalgte markeder
  • Google Ads og display marketing
  • Optimering af brugervenlighed på website for øget konverteringsrate (UX)
  • Udvikling og eksekvering af Inbound marketing-strategi, herunder produktion af content
  • Facebook og LinkedIn-annoncering
  • Opsætning af tracking og dashboards for løbende KPI-måling

Resultater

  • 30% øget trafik alene fra 2019 til 2020
  • X3 af antallet af leads fra 2017 til 2020
  • 44% fald i pris pr. lead (CPL) fra 2017 til 2020

”Hos Pronestor har vi arbejdet med Web2Media i en del år efterhånden, hvor jeg har haft ansvaret i lidt over et år. Web2Media har været en samarbejdspartner, en uddanner, en sparringspartner – for blot at nævne et par ting. De har hjulpet os med at komme i mål med alle vores onlinemarketinginitiativer (og lidt flere endda), men bliver samtidig ved med at skubbe os til at tænke nyt og fremadrettet.

Det fuldstændigt essentielle og uundværlige ved Web2Media er, at de har sørget for, at det var et samarbejde, som blev etableret – og ikke udelukkende outsourcet arbejde. Det var vigtigt for os, og især for mig, at jeg fik så meget læring ud af vores samarbejde som muligt, og det gjorde Web2Media en stor del ud af at få integreret i vores aftale.

Jeg har i den grad værdsat alle de eksperter, som har taget sig tid til at fordybe sig i Pronestors foretagende til at gøre initiativer og kampagner endnu skarpere. Vi er without a doubt dybt afhængige af det arbejde, Web2Media dagligt udfører for os. Hver og én af specialisterne, for ikke at glemme vores dygtige projektleder, er guld værd for vores marketing og hele vores virksomhed.”

Julie Cecilia Baum Kold, International Marketing Executive hos Pronestor

 

Skal vi også hjælpe dig?

Har casen vagt din interesse? Og vil du gerne have vores bud på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at vækste online og sikre maksimal marketing ROI? Så er du velkommen til at kontakte os - det forpligter ikke.