Google udvælger Web2Media til nyt internationalt partnerprogram

Vi er glade for at dele nyheden om, at Google udvælger Web2Media til partner i Googles International Growth Programme. Læs mere om nyheden, og hvad det betyder for dig her.

Er du allerede aktiv i flere lande – eller overvejer du at eksportere? Så har vi gode nyheder.

Web2Media er nemlig som udvalgt Google Partner blevet en del af det spændende International Growth Programme hos netop Google.

Hos Web2Media har vi altid haft en klar målsætning om at levere viden og services fra den øverste hylde i Europa. Vi ser allerede vores kunder vækste 3 gange markedet herhjemme – og begynder at se det samme i Europa for flere af vores gode kunder. Den udvikling sætter partnerskabet med Google endnu mere fart på!

Hvad betyder det helt konkret for dig?

Har du f.eks. enkelte markeder, som ikke leverer de resultater, du forventer? Så kan vi sammen med Googles team, blandt andet se på UX/brugeroplevelsen og de offerings du har. Matcher de, hvad brugerne forventer på markedet? Og er der tiltag, du med fordel kan implementere her og nu? Det hele foregår med afsæt i Googles enorme dataindsigt på tværs af tusindvis af kunder i markedet.

Er du omvendt først ved at overveje at eksportere og i tvivl om, hvor du skal starte? Så kan vi lave et market scan og ved hjælp af Googles data, og værktøjer som Market Explorer og Market Finder, pinpointe præcist både hvilke lande, du bør prioritere først - men også om der er regionale områder indenfor disse lande, du skal fokusere på før andre.

Vi kan udvælge de mest interessante markeder ud fra eksempelvis interesse for dit produktområde, kombineret med vækst i markedet samt den aktuelle konkurrencesituation på annoncering.

Baseret på de segmenter vi ved, virker for dig, kan vi udvælge regioner med størst sandsynlighed for at performe for at opnå en mere målrettet indsats i eksempelvis større markeder.

I kombination med vores målrettede segmentering skaber det helt nye muligheder for at øge dit udbytte af dine internationale marketingindsatser. Hvad enten det er første skridt eller en målrettet optimering af dine nuværende indsatser.

Kort fortalt har vi nu endnu flere værktøjer til at hjælpe dig på de internationale markeder samt sikre øget succes. Vi har fokus på konkrete tiltag og handlingsplaner, som vi sammen kan rykke på i morgen.

Få hjælp til at forløse dit internationale potentiale 

Har det fanget din interesse? Så tag endelig fat i os! Sammen kan vi vækste din forretning og forløse de internationale ambitioner. Timingen er helt perfekt, inden vi rammer juletiden.

Kontakt os via formularen nedenfor.

Ja tak - kontakt mig for uforpligtende sparring